Arama sonuçlarınız

1. farazicosmos

Çadır,uyku Tulumu,mat,kamp Yastığı Ve El Testeresi Önerilerim

Paylaşım güzel ama acemi birisi bu paylaşımlardan hiç bir şey anlamayacaktır. Kamplar bence 2 türlü olmakta. Araba ile gidilen keyif kampları ve çanta ile gidilen kamplar veya doğa yürüyüşleri Örneğin ben araba ve çanta ile kamplara giden birisiyim. Araba ile 3 kişilik çadır götürürken...

2. farazicosmos

Kare Kasa Devri̇ldi̇ | Bozüyük Off Road Oyunları

orda deneyimli bir şöför olsaydı bu araç asla devrilmezdi.
  3. farazicosmos

1.6 Dizel Dsg Süperb Aracımla Bu Karavanı Çekebilirmiyim

Ben basit konulara değinmek istiyorum. Ben alacağım karavanı belirleyip ona göre araç baktığımda 2 şey öğrenmiştim. pardon 3 şey. birisi çekme kapasitesi ikincisi çeki demirine binen yük sonuncusu ise yokuşta durma anında kalkıp kalkamayacağımızdı. önden çeker bir araçla düz yolda harikalar...

4. farazicosmos

Kamp Ve Karavan Aktivitelerimde Kullanmak Için Telsiz Alıcam. Bana Önerilerde Bulunabilir Misiniz ?

bana dijital telsizde Dpmr telsizlerde telsizcilik lisansı istemez dediler ama dpmr diye aradığımda ne çekim menzili nede bir başka veriye ulaşamadım. lisansı ben alırım onda sorun yok ama diğer telsizde lisanssız birisinin olması sorun olur. bu yüzden lisanssız telsiz arayışındayım.
  5. farazicosmos

Kamp Ve Karavan Aktivitelerimde Kullanmak Için Telsiz Alıcam. Bana Önerilerde Bulunabilir Misiniz ?

Merhabalar, ben kamp ve karavan aktivitelerimde kullanmak için telsiz alıcam. Çünkü çoğu bölgede cep telefonu maalesef ki çekmiyor. Bana herkes aselsan cobra mt975 pmr 12 km menzilli telsizi önerdi. Ama elime aldığımda konuşulanları anlayamıyorum. Yani ses kalitesi çok kötü durumda. Amatör...

6. farazicosmos

Volvo Xc90

Volvo konusunu bulmuşken soru sormak istiyorum. 2 araç arasında kaldım ama sizlerde araç önerebilirsiniz ilk araç volvo xc90 hybrid t8 excellence ikinci araç ise porsche cayenne sıfır km alma düşüncem var ve kullanım senaryom şu şekilde olacak. %60 şehir %40 arazi ve bu %40 lık bir kesimin...

7. farazicosmos

Karavanda Lastik Patlaması

Bu konu güvenlik konularının başında gelen ve insanların genelde umursamadığı bir konu oluyor genellikle. Detaylı olmasa da araştırmalar yaptım. 2 çeşit run flat teknolojisinin olduğunu gözlemledim. Birincisi lastikte ikincisi jantta. Janta yumuşak lastiğin sürüş karakterisliğine benzer bir...
  8. farazicosmos

Karavanda Lastik Patlaması

ismini yanlış yazmış olabilirim run flat lastik denen lastikler var. 80 km hızla 80 km menzil kadar patlak sorunsuz gidebiliyor. lastik patladığında savrulma yoldan çıkma takla atma gibi durumlar olmuyor. biraz pahalı ama şiddetle bu tarz lastik öneririm. lastiklerde hız ve hangi araca göre diye...
  9. farazicosmos

İlk Araç Defender Mantıklı Mı?

eğer karavan vs çekmeyeceksen güncel bir adaptif 4x4 araç almanı öneririm. suv yani jip türü aracada bu sayede ihtiyacın kalmaz. tahminimce %70 şehir içi %30 arazide kullanacaksın. Köy piknik kamp gibi. niye bunu önerdin dersen birincisi az yakar ikincisi zor yollarda 4x4 oluşu hayatını...

10. farazicosmos

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Ben muğlada görmüştüm ve izmirde adamın evi denize 15 dk uzaklıktaydı ve yol düm düzdü teknesini arkasında çekiyordu 15 dk lık yol olduğu için ne aracın torkuna beygirine ne ehliyete nede çektiği ağırlığa bakıyordu zaten tüm polis jandarma vs de o bölgede kimseyle ilgilenmiyordu. Ha ankaradayım...

11. farazicosmos

Ankara Kamp Alanları Güncel

Geçen senelerde ankara kızılcahamam karagölde kamp kurdum. temmuzda gitmiştim güneş fazla olduğu için çimenler ve su neredeyse göl hariç kurumuştu. piknikçilerin 2 adımda bir ateşleriyle doluydu etraf kara kara ateş lekeleri. Gidilecekse ilkbaharda gidilmeli bence
  12. farazicosmos

Bisiklet Karavan Yasal Durumu Nedir

karavan düz yollar için üretilmiş türkiye gibi eğimli yokuşlu yollarda bisikletle yapamazsın. İyi bir elektrik desteği gerekir yokuşlar için. hatta %30 ve üzeri eğimlerde çok zorlanırsın. Bisiklet ile çadırını vs koyup turlara çıkan insanlar bile yokuş ve eğimlerden çok şikayetçi. Yasal...

13. farazicosmos

Mükemmel Bi̇r Gezi̇ Karavani Nasil Olmali

Video: https://www.youtube.com/watch?v=OuSDhYQRd94 Videodaki karavanın benzerini almayı planlıyorum. Tabi almam için belli bir süre geçecek ama türkiye şartları için sizce sanırım uygun değil. Web sitesinde boş ağırlığı 2400 kg diye okumuştum
  14. farazicosmos

Taşınabilir Enerji Tirübünü / Micro Wind Turbine

US $194.99 35% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı US $72.02 26% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı bu tarz paneller katman katman üretiliyor ve gece yıldızların ışığıyla bile enerji üretebiliyorlar. tabiki güneşli bir havaya göre verim düşük oluyor ama hayati bir durumda ciddi hayat kurtarıyorlar. en...
  15. farazicosmos

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

Uçağa el bağajında binemezsin xray cihazlarında sorun olur kontrol ederler ve el koyma hakları vardır. otobüste bile normalde el bağajında taşıyamazsın kamplarda balta testere ve yemek yapmak için 1 bıçağa kimse bir şey demiyor. çankırıda kamp kurmuştum jandarma dolaşıyordu bize bir şey demedi...

16. farazicosmos

Kamp Çantası Önerebilir Misiniz ?

Daha önce hep arabalı kamplara gitmiştim ama seneye likya yolunu yürümeyi düşünüyorum. Belkide bundan sonra çoğu kampıma arabasız giderim. Bu sebeple bana uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim sırt çantası önerebilir misiniz ? Tek kişilik ultra light çadır şişme mat uyku tulumu kıyafet yeme...
  17. farazicosmos

Karavanda Ateşli Silah ?

Ben bir çok şehir gezdim bir çok köyde bulundum. kamplar için yaylalara vs çıktım ve şunu gözlemledim. bela varsa erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır sözünden yola çıkarak kaçacaksın. çankırıda şahit oldum barajda balık tutuyorlar birisi bir noktada diğeri farklı noktada ve olta iğneleri birbirine...
  18. farazicosmos

750kg Altı Karavanlara Çok Iyi Bir Alternatif: Saly Carabinata

Normal çadır veya araç üstü çadıra tercih edeceğim karavan bunlar değil. 1 tık büyüklerine yönelmek en güzel seçim olur. Örneğin 1400 1600 kg lık bir karavan bana ev konforunu eksiksiz hissettirir. Şuan bekarım evlenince eşimle olduğunda çocuklarımla çok rahat tatillerimi yapabilirim ama 750 kg...

19. farazicosmos

Taşınabilir Enerji Tirübünü / Micro Wind Turbine

neredeyse 40 günlük yoldaki ışık kaynağından yada yıldızların ışığından bile enerji üreten güneş panelleri var günümüzde. bu gibi çözümler yerine güneş paneli kullanmak en güzel çözüm olacaktır bence. 2 sene önce aliexpressten aldığı güneş paneliyle dizüstü bilgisayar cep telefonu kamerası ve...
  20. farazicosmos

750kg Altı Karavanlara Çok Iyi Bir Alternatif: Saly Carabinata

bundan bir kaç sene öncesinde yerli avrupa ve amerika karavanlarını ciddi ciddi araştırmıştım. facebook sayfaları grupları forum siteleri kullanıcı deneyimleri vs vs araştırmadığım şey kalmamıştı. öncelikle şunu söyleyebilirim çadır ile kamp kuran birisine bu karavanlar ekstra bir şey katmıyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR