Taşınabilir Enerji Tirübünü / Micro Wind Turbine

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanersarp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,476

tanersarp

S R P A
Yer
Mersin
Yine taşınabilir alternatif enerji sistemiyle karşınızdayım. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum hemen atladım konuya. Mikro Kristal Güneş enerji panelleri yanı sıra rüzgarıda ardımıza almamız lazım :smiley: kampta telefon , fotoğraf makinesi , fener , vb şarj etmek ve depolamak için çok beğendiğim bir ürünü paylaşmak istiyorum.
Herkese iyi kamplar dilerim.

Video: https://vimeo.com/174336941

usr-2978-img-1468525701-86ed3.jpg

usr-2978-img-1468525704-8de04.jpg

usr-2978-img-1468525699-52403.jpg

Etiketler

neredeyse 40 günlük yoldaki ışık kaynağından yada yıldızların ışığından bile enerji üreten güneş panelleri var günümüzde. bu gibi çözümler yerine güneş paneli kullanmak en güzel çözüm olacaktır bence.

2 sene önce aliexpressten aldığı güneş paneliyle dizüstü bilgisayar cep telefonu kamerası ve drone şarj eden birisini görmüştüm. tüm sistemin ağırlığı ise 500 600 gram civarıydı

Selamlar, teşekkürler. Örnek bir link vererek konuya katkıda bulunmak ister misiniz? Mesela yıldızların ışığından enerji üreten güneş panelini merak ettim.

neredeyse 40 günlük yoldaki ışık kaynağından yada yıldızların ışığından bile enerji üreten güneş panelleri var günümüzde. bu gibi çözümler yerine güneş paneli kullanmak en güzel çözüm olacaktır bence.

2 sene önce aliexpressten aldığı güneş paneliyle dizüstü bilgisayar cep telefonu kamerası ve drone şarj eden birisini görmüştüm. tüm sistemin ağırlığı ise 500 600 gram civarıydı

US $194.99 35% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

US $72.02 26% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

bu tarz paneller katman katman üretiliyor ve gece yıldızların ışığıyla bile enerji üretebiliyorlar. tabiki güneşli bir havaya göre verim düşük oluyor ama hayati bir durumda ciddi hayat kurtarıyorlar. en mantıklı kullanım senaryoları ise aynı anda şarj olan ve telefon yada bilgisayarı besleyen powerbanklarla kullanmak. çünkü hava karardığında verim düştüğünde cihazlar yine aynı güçle çalışmaya devam ediyorlar. tabi ben kamplara bilgisayar götürmesemde video fotoğraf çekip evi bekleyemeden montajlayanlara denk gelmiştim.

US $194.99 35% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

US $72.02 26% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

bu tarz paneller katman katman üretiliyor ve gece yıldızların ışığıyla bile enerji üretebiliyorlar. tabiki güneşli bir havaya göre verim düşük oluyor ama hayati bir durumda ciddi hayat kurtarıyorlar. en mantıklı kullanım senaryoları ise aynı anda şarj olan ve telefon yada bilgisayarı besleyen powerbanklarla kullanmak. çünkü hava karardığında verim düştüğünde cihazlar yine aynı güçle çalışmaya devam ediyorlar. tabi ben kamplara bilgisayar götürmesemde video fotoğraf çekip evi bekleyemeden montajlayanlara denk gelmiştim.

Celestron Elements Infinisun Taşınabilir Güneş Paneli Ürün İncelemesi

linkte benim kullandığım ve memnun kaldığım celestron infisun var. Yalnız yıldızlardan verim alamıyorum. tek kusuru o :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR