Arama sonuçlarınız

1. farazicosmos

72 Saat Çantası için İlk Yardım Seti Hakkında

İlkyardım çantasını insanlar bir yabancıya ilkyardım yapılacak gibi ele alıyor maalesef ki, ama ilkyardım çantaları biz ve sevdiklerimiz için olan ürünlerdir. Bu yüzden kişiselleştirilmelidir. Örneğin bir baba, çocuğu düşüp dizini kanattığında panik içine girmeden ne müdahale gerekiyorsa ilk...

2. farazicosmos

Şehirde Sırt Çantası Taşımak

silah gerekecek konusuna sonuna kadar katılıyorum ve almadan önce hazırladığım listemi paylaşmak istiyorum Video: https://youtu.be/QtYb6I2je1s
  3. farazicosmos

Deprem Çantası Veya Acil Durum Çantanızda Neler Mevcut ?

Herkese merhaba ben deprem çantamı hazırlamadan önce liste oluşturdum ve bu listemi videoya çekerek paylaştım. İzleyip yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Video: https://youtu.be/QtYb6I2je1s

4. farazicosmos

Hayatta Kalma

Herkese merhaba ben deprem çantamı hazırlamadan önce liste oluşturdum ve bu listemi videoya çekerek paylaştım. İzleyip yorumlarınızı yaparsanız sevinirim. Video: https://youtu.be/QtYb6I2je1s
  5. farazicosmos

Acil durum çantası

Herkese merhaba ben deprem çantamı hazırlamadan önce liste oluşturdum ve bu listemi videoya çekerek paylaştım. İzleyip yorumlarınızı yaparsanız sevinirim. Video: https://youtu.be/QtYb6I2je1s

6. farazicosmos

Şehir Jipi Off Road Jipe Dönüştürülür Mü ?

nissan şehir jipi açıkçası hanıma alacaksın işten eve evden işe gidip gelecek off road için uygun değil ama duster sür araziye sorunsuz geri gelir.

7. farazicosmos

Battaniye Ile Kaç Dereceye Kadar Isınabiliriz?

Ben aksini söylemedim ki, evet kışın soğuk bir havaya uyanırsın ama tulumunda buna uygun olur. Ben iç çamaşırı ile yattım kışın giden içlikle yatar. Hatta tulumunu bile ayak ısıtıcılı modellerden seçer. Ben kış dahi olsa 3 şeyi vurguladım 1 çadırın havalandırmaları her daim açık olmalı 2 çadırın...
  8. farazicosmos

Arazide Çekme Karavan Sorunsalı

Amerike gibi ülkelerde karavan çekecek araç bulmakta çok kolay ama ülkemizde 3500 ton gibi bir karavanı geçtim 2400 kg gibi bir karavanı çekmek bile oldukça zor. Güvenlik payı ile en az 3 ton çeksin dendi mi premium suv veya pikaplara yönelmek gerekiyor onlarda ciddi pahalı durumdalar.
  9. farazicosmos

Battaniye Ile Kaç Dereceye Kadar Isınabiliriz?

Merhaba, doğa ile iç içe olan ve kamplara gitmekten keyif alan birisi olarak yorumum şu şekilde olacak. Ben 3 mevsim yani ilkbahar yaz ve sonbaharda kamp kurdum. Yaylalara çıktım ve temmuzda gündüz kavurucu sıcak varken gece bacaklarımı titreten eksi dereceleri görmüştüm. Çadırım dandik...

10. farazicosmos

Şehir Jipi Off Road Jipe Dönüştürülür Mü ?

Yorumunuz için teşekkür ederim. suzuki jimny videolarını izlediğim bir araç arazide oldukça iyi performans sunsa bile aile ve karavan çekmek için uygun bir araç değil. ben karavan çekmek ve aile ile seyahatler etmekte istiyorum. Çok saçma araçlar ile karavan çeken kampa giden off road için...

11. farazicosmos

Karavanda Ateşli Silah ?

Konu silah olduğu için bende yaşanılan 2 olaydan bahsetmek istiyorum. İlk olay öldürülen eski patronum ile ilgili, ben eskiden unlu mamüller üzerine bir ekmek fırınında çalışıyordum. Patronu ato da meclis üyesi ve fırıncılar odası başkanı olmuş saygın bir kişiydi. Neyse işe bir çocuk almış ve...
  12. farazicosmos

Kamp Ve Karavan Aktivitelerimde Kullanmak Için Telsiz Alıcam. Bana Önerilerde Bulunabilir Misiniz ?

Herkese merhaba, öneriler ve yorumlar için çok teşekkür ederim ve ihtiyacımı belirtmek isterim yeniden, kamp ve karavan aktivitelerinde kullanılacak bir telsiz olacak. Yağmur suyu ve tozdan etkilenmemesi yeterlidir benim için. Yanılmıyorsam telsizlerin çoğu bu özelliklerde zaten. Araya ağaç...

13. farazicosmos

Ilk yardım çantası ve deprem çantaları ise araba ev ve ofiste bulunmalı bence yine aynı şekilde yangın söndürme tüpü de olmalı. Ben bu konuda yine bilgi içerikli videolar çekiyor olucam
  14. farazicosmos

Merhaba arkadaşlar ben şehirde güncel kullandığım çantamın videosunu çektim ve paylaşmak istiyorum. İzleyip yorumlarsanız sevinirim. Video: https://youtu.be/P4PaR0GZs-c Video: https://youtu.be/CewCe3m3jHg Seyahatlere çıkarken kıyafete ek yanıma aldığım kozmetik malzemelerimin olduğu...
  15. farazicosmos

Kamp İçin Bıçak,balta,kürek Gibi Kamp Ekipmanları Temini

web siteniz askıya alınmış haberiniz olsun

16. farazicosmos

Kamp Araç Buzdolabı, Termos Çanta

fiyatı nedir ? buz akülerinin içerisinde ne var ve karton kutuların içi neyle dolu ? Allah göstermesin delinme durumunda gıdalarımızı zehirler mi ? Zaten parayla her yerde satılan buzdolapları içi strafor köpük dışı plastik kaplamadır. Strafor 3 aşağı 5 yukarı aynı kalınlıkta olsa da plastiğin...
  17. farazicosmos

Otonom Araçlar

otonom araçlar yani insansız kendi kendisi giden araçları anlatayım. bende bu alanda az çok araştırma eğitimler konferanslar vs derken bulundum. şöyle düşün trafik ışıkları yok trafik kazası yok trafik sıkışıklığı yok toplu taşıma ve şahsi araçlarda elektrik kullanılacak bunu ise ağırlıklı...

18. farazicosmos

Çadır, Uyku Tulumu,çanta Ve Mat Önerileri

1 hafta geçmiş ama yarı profesyonel bir kampçı olarak deneyimlerimi anlatayım öncelikle tek ekipman alayım yaz kış kullanayım olayını unutmalısın. örnek veriyorum kışın bolu yedigöllere gidersin yada bir yaylaya çıkarsın -30 -40 derecelik uyku tulumu gerekir yazın sahilde kamp kurarsın hava +40...
  19. farazicosmos

Çadır,uyku Tulumu,mat,kamp Yastığı Ve El Testeresi Önerilerim

bütçe sınırım yok. arabalı kamp için ekipmanım var ama sırt çantalı kamp için şuan ekipmanım yok. ve ultralight ekipman arıyorum. dayanıklı uzun ömürlü olmalı çünkü evden çıkıp 40 45 gün hiç eve uğramadan full doğada geçecek bir kamp olacak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR