Arama sonuçlarınız

1. farazicosmos

Şehirde Sırt Çantası Taşımak

Video: https://youtu.be/sXpGnaT5vF8 Güncel çantamı çektim ve paylaştım. Dileyen arkadaşlar izleyebilir. Ama yorum yapacaksanız videomun altına youtube da yapmanızı rica ederim.

2. farazicosmos

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Bu konuda çok uzman olmamakla beraber görüşlerimi yazmak istiyorum. Ben bir ara spor otomobillere merak salsamda resmen yerde gidiyormuş gibi hissiyatlar bana hoş gelmemişti ve bu yüzden yüksek araçlara yönelmiştim. İçimde kampa gitmek pikniğe gitmek doğa yürüyüşü göl gezisi köye gitme karavan...
  3. farazicosmos

Fabrika Çıkışlı Çeki Demiri Ve Soğutma Sistemi

Anladım cevap için teşekkür ederim

4. farazicosmos

Fabrika Çıkışlı Çeki Demiri Ve Soğutma Sistemi

Bugün facebook ta dolaşırken birisinin paylaşımına tesadüfen denk geldim. 0 km araç alırken çeki demirini eklettirdiklerinde fiyatın sonradan takılmaya göre daha pahalı olmasının sebebi, motorun soğutma sisteminin daha büyük olmasından kaynaklı diyordu. Bu ne kadar doğru ne kadar yalan...
  5. farazicosmos

Sırt Çantalı Kamp Ve Arabalı Keyif Kampı Üzerine Video Çektim. İzleyip Fikirlerinizi Paylaşabilir Misiniz ?

Youtuberlar gibi her ürünü tek tek anlatıp kısa videolarla onlarca video olsun istemedim. Tüm kategoriyi 4 e bölerek anlattım. Amacım herkesin izlemesinden daha çok kamp karavan piknik gibi doğa aktivitelerine gönül vermiş kişilerin izlemesiydi.

6. farazicosmos

Sırt Çantalı Kamp Ve Arabalı Keyif Kampı Üzerine Video Çektim. İzleyip Fikirlerinizi Paylaşabilir Misiniz ?

Herkese merhaba, amatör bir kampçı olarak sırt çantası ile kamp ekipmanlarım üzerine video çektim. İzleyip yorumlarınızı fikirlerinizi paylaşabiilr misiniz ? Video: https://www.youtube.com/watch?v=hNhKdtZhx-Q Bu videomda arabalı keyif kampı ile ilgili Video...
  7. farazicosmos

Kamp Ve Karavan Aktivitelerimde Kullanmak Için Telsiz Alıcam. Bana Önerilerde Bulunabilir Misiniz ?

Konvoy halinde giderken mesafe kısa arada engel yok. Bu yüzden her telsiz işinizi görür. Benim bahsettiğim olay farklı. Örneğin karavanı yaylaya çektik yada çadırı kurduk. Uyduruyorum biz yemek yaparken çocuk kayboldu bir bakıyoruz 2 km uzaklaşmış baba diye bağırıyor. Telefonla da ulaşamıyorsun...
  8. farazicosmos

Doğu Turu Için Bisiklet Tavsiyesi

o rakama alınan bisikletler maalesef ki işinizi görmez. Doğada teker patlar zincir kopar fren teli kopar vs derken zevkten çok işkence çekersiniz. Doğa için en uygun bisiklet shimano xt xtr ve karbon gövdedir. Hatta elektrik destekliler bile alınabilir ve böyle bir bisiklet ortalama 80 100k...

9. farazicosmos

Kamp Ve Karavan Aktivitelerimde Kullanmak Için Telsiz Alıcam. Bana Önerilerde Bulunabilir Misiniz ?

Kusura bakmayın mesajınızı çok geç gördüm. Ben arkadaşım ile kastamonudaki kırkpınar yaylasına gitmiştim. Orda telefon çekmiyordu ve göl vardı. Gölün uzunluğu google maps ile ölçtüğümde 1 km kadardı. Kısaca göle uzaklıkları vs de ele alırsak 1.3 km gibi maksimum uzaklaşılmalar oluyordu. Evet...

10. farazicosmos

İha-1 İnsansız Hava Aracı Sportif/amatör Pilot Lisansı

Özel kursa giderek sınava gittim ve iha1 ticari lisans aldım. Askerlik dahil hiç bir işime yaramadı çünkü sinema filmi reklam filmi gibi profesyonel çalışmıyorsan amatörlere izin zor çıkıyor ve neredeyse her alan askeriye havalimanı vs derken uçuşa kapalı. Kısaca youtube gibi kişisel işlerde...
  11. farazicosmos

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Bende nazicane bir kaç tavsiyede bulunayım Çocuğu olanlar iş bankası yayınlarından çocuk klasikleri serisinin hepsini çocuklarına alabilir. İlk bilim kütüphanem çiftlik öyküleri vs gibi tonla çocuklara hitap eden ve bence her çocuğun okuması gereken yada anne babasının ona okuması gereken...

12. farazicosmos

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ticaret meslek lisesinde bilgisayarlı muhasebe bölümünde okudum. Peşine gazi üniversitesi muhasebe ve vergi uygulamaları bölümüne girdim. Girişimcilik ve teknoloji ile ilgilendiğim için Açıköğretim fakültesi marka yönetimi bölümüne girdim ve bilgisayar donanımı ile yazılım alanlarında çalıştım...
  13. farazicosmos

Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi?

Belki 20 den fazla dikili ağacım vardır ama hepsi çam ağacı. Hepsinin meyve ağacı olmasını isterdim.
  14. farazicosmos

Ukrayna Tatil - Ukrayna'da Oturum Alma - Ukrayna'da Üniversite Eğitimi

şuan o ülkede savaş var ve devlet başkanı gelir gönüllü asker olursan günlük 2000 dolar vericem diyor. Savaşta ölmez ve ülke ruslara geçmezse veya 3. dünya savaşı çıkmazsa peşine şak diye vatandaşlık verirler.

15. farazicosmos

Aksesuarlar Ararken Dikkatimi Çekti. ''karavan" Kelimesi Geçince Fiyat %50-60-70 Artıyor. Nedendir?

Keşke o satıcı pahalı diğerleri ucuz olsa da pahalıdan almak zorunda kalmasak ama bir şeye zam geliyorsa bu her yerde geliyor. Örneğin akaryakıt fiyatları, x petrol de aynı y petrol de aynı. Mecbur alacaksın. Peynirde aynı zamlanıyor domateste. Kısaca ucuzu alayım o pahalı satıyor almayayım...
  16. farazicosmos

Altın Fiyatları Düşerken Para Kazanmak Mümkün Mü?

Ben konuyu hortlatayım. Altının fiyatını amerika belirler ve amerikada ons fiyatı son 20 senedir aynıdır. 1 dolar düşer 1 dolar çıkar ama hep sabittir. Bizim ülkemizde ise döviz kuru ile endeksli olduğu için dolar artınca altında artar. Kısaca altın dolara endekslidir. Ama unutulmaması gereken...
  17. farazicosmos

Parasız Yaşayabilmek Mümkün Mü?

Parasız asla yaşayamazsın. Diyelim ki harika bir konumda evin var. Toprak verimli havası suyu herşeyiyle harika diyelim. Evde güneş panelleri ve rüzgar gülleri ile elektrik ürettiğini düşünelim. Elektrikli ocak elektrikle ısınma soğuma gibi herşeyin elektrik üzerine kurulu ve doğalgaz...

18. farazicosmos

Aksesuarlar Ararken Dikkatimi Çekti. ''karavan" Kelimesi Geçince Fiyat %50-60-70 Artıyor. Nedendir?

özür dilerim. O halde düzelme yapayım. Bunu açıklayan 1 kişi oldu diyeyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri