Arama sonuçlarınız

1. farazicosmos

Hayatımda İlk Defa Kamp Yapıcam Bana Ekipman Konusunda Yardımcı Olurmusunuz ?

hoşbuldum... kamp ve diğer başlıklar altındaki çoğu başlığa bakarak buraya yazdım. çünkü genel ekipmanlar paylaşılmış. çadır uyku tulumu mat çanta gibi. ben biraz daha detay istiyorum. giyim mesela yok. yaz günü sallıyorum ankara 40 dereceyken dağlara çıktığımızda yada doğaya çıktığımızda aynı...

2. farazicosmos

Hayatımda İlk Defa Kamp Yapıcam Bana Ekipman Konusunda Yardımcı Olurmusunuz ?

Herkese merhabalar, bazılarına göre basit ve komik kaçsa da hayatımda ilk defa kampa çıkacağım için bilmediğimden sormak istiyorum. Bu yüzden mazur görün beni lütfen... Ben yaz mevsiminde kamp yapmayı planlıyorum. Çadırım, Uyku Tulumum, Çadır Lambam, El Fenerim Ve Bir Kaç Tabak Çanağım...
  3. farazicosmos

Tavsiyelerinizi Bekliyorum...!

skoda kodiaq der susarım. araç 7 kişilik oturma kapasitesi ve devasa bagajı ile sınıfında lider. karavan çekmeden tut özel modlarına güvenliğine performansına az yakmasına kadar rakipsiz. ben olsam tek geçerdim kodiaq ı

4. farazicosmos

Kamp Mutfağı Alışverişinde Sizce Neler Olmalıdır ?

bunu bilmiyordum ama tavaların zararlarını biliyordum araştırdığımda yerine fırın torbası kullanmanın daha iyi olduğunu öğrendim.
  5. farazicosmos

Kamp Tüpleri

inan araştırdım ve hiç birşey anlamadım. tamam ocak 300 lira eee bunun benzin tüpü nerede yada google da araştırdığımda neden benzin tüpü çıkmıyor. termos gibi şeylere koyduklarını gördüm o ne ? yada termos alıp ben mi içine koyucam. benzinlikten şunu araba gibi doldur mu diyecem cidden...

6. farazicosmos

Ayakkabı Seçimi ?

giy çıkarı zor olsun olmasın bu önemli değil. çünkü sabah çadırdan çıkarken giyecem akşam uyurken çıkarıcam. benim içinde bileği sarması çok güzel bir şey ama terletmesi çok rahatsız ediyor yazları

7. farazicosmos

bu video da bir gerçeklik göremedim. eğer ki bu video gerçek olsaydı amerika da teflon tavalar yasaklatılmazdı.
  8. farazicosmos

bu video da bir gerçeklik göremedim. eğer ki bu video gerçek olsaydı amerika da teflon tavalar yasaklatılmazdı.
  9. farazicosmos

ona basit bir çözüm buldum fırın torbası içinde yapıcam yemeklerimi. ben araştırdığımda ısıtma amaçlı kullanılanlar zararlı deniliyordu. bu yüzden alüminyum folyoyo yanlışlıkla yazdığımı farkedip hemen çözüm buldum

10. farazicosmos

Kamp Tüpleri

arınırım da ufacık bir karalık olsun istemem. bu sebeple tüpten vazgeçeceğimi sanmıyorum.

11. farazicosmos

Ayakkabı Seçimi ?

ilkbahar yaz ve sonbahar da kamp için kullanmalık ayakkabı alıcam ve kararsız kaldım. birisi trekking botu al diğeri trekking ayakkabısı yeterli bir başkası klasik spor ayakkabısı yeterli olur hatta sandalet bile yeterlidir demekte. Kafamda çok plan var. uzun ömürlü bir ayakkabı olmalı. basit...
  12. farazicosmos

Kamp Tüpleri

su kaynatmak için 14 gram gaz kullansa basit hesap yapıyorum. günde 2 kere su kaynatsak birisi sabah diğeri akşam kahve yapmak için yada çay sabah yumurta haşlasak akşam makarna yada ısıtmalık yemekler desek ben 15 gramdan hesaplayacağım 60 gram civarı gaz gidiyor. kabaca 100 gram desek...

13. farazicosmos

Kamp Tüpleri

bana da pahalı geldiler
  14. farazicosmos

Kamp Tüpleri

bana da pahalı geldiler
  15. farazicosmos

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

duster 240 nm ile çekerken bana neden octavia ile herkes çekemez dedi. 1.6 turbo dizel 110 beygir 250 nm tork ve 4x4 manuel vites yada 2.0 184 beygir 320 nm tork otomatik modellerinden bahsettiğim halde. yani binek otomobilde 4x4 ü adamdan saymıyorlar heralde

16. farazicosmos

Kamp Tüpleri

çayı kahveyi hazırladıktan sonra sıcak kalması adına termoslara doldururuz orda sıkıntı yok. sadece 3 öğün yemek hazırlamaya yetecek ve 7 gün minimum bizi idare edebilecek bir şekilde olmalı. sabah kahvaltısında çay yumurta vs öğlen makarna akşam hazır çorba belki konserveleri ısıtma çay...
  17. farazicosmos

Kamping Alanı Dışında Kamp Yapmak

su konusunu bende merak ediyorum. gelecek cevaplar için bildirim gelmesi ve konunun aktif olması için yazıyorum bu postu da
  18. farazicosmos

Kamp Tüpleri

kampta yemek yapma amaçlı veya yemeklerimizi ısıtma amaçlı kamp tüpleri ve ocakları kullanıyoruz bende ilk defa kampa çıkacağım için sormak istiyorum. kız arkadaşımla beraber 1 haftalık çıkacağım için 1 hafta yetebilecek bir kamp tüpü önerirmisiniz veya bu kamp tüpleriyle kaç öğün yemek...

19. farazicosmos

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

teknolojisini kıyasladım. çünkü yeni çıkan her otomobil günümüzde teknolojik. tırından otobüsüne binek otomobiline kadar. gaza basıyorsun ama eskisi gibi değil elektronik devre senin adına tepkime verdiriyor. bu durumda teknolojik kısımlarıyla mekanik kısımlarını ayrıştırmak gerek bence. daha...
  20. farazicosmos

Skoda Kodiaq Karavan Çekmek Için Sizce Uygun Mudur ?

caretta yı şahinin çektiğine bile şahit oldum. 750 kiloluk bir karavanı yüklesen yüklesen 1 ton olur maksimum bunda ise bana göre hiç bir araç zorlanmaz. sizinki frenli ise heleki hiç sıkıntı çıkmayacaktır. mutfağı doldururum dersen suyuna kadar içine televizyon ses sistemi yatağı kıyafetler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri