Tavsiyelerinizi Bekliyorum...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CNRCNN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,067

CNRCNN

Yeni Üye
Sevgili dostlar yeni bir araç almaya karar verdim ama şu 3'ü arasında kararsız kaldım sizce hangisi? Hepsi 2017 model.
1. Tercihim
Hyundai santa fe premium 4x4
2.2 dizel 200 beygir full paket
2. Tercihim
Skoda kodiak 4x4
2.0 dizel 150 beygir full paket
3. Tercihim
Peugeot 3008 4x4
1.6 dizel 150 beygir full paket.
Tavsiyelerinizi bekliyorum

2017-Hyundai-Santa-Fe-Premium-5.jpg

kodiak.jpg

3008.jpg

Etiketler
Arkadaş bi tavsiye istedik millet okuyor ama ne yazan var neden yardımcı olan bumudur yani yazık çok yazık.

Kriterler konusunda biraz açıklama yaparsanız daha çok yardım edilebilir. Aracı niçin aldığınız ve ne amaçla hangi yolda kullanacağınız vs.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kriterler konusunda biraz açıklama yaparsanız daha çok yardım edilebilir. Aracı niçin aldığınız ve ne amaçla hangi yolda kullanacağınız vs.

Genelde şehir içi ve senede 4 kere kamp ve balık tutmaya gidiyorum. Ailemle şehir dışı gezisi 3 ayda 1 kere. Durum bundan ibaret.

Hyundai serisinin satış fiyatını koruyamadığı yönünde düşüncelerim var. Bunu diğer araçlarına baktığımızda çok daha rahat görebiliriz. Bana kalırsa 1'inci tercih: Skoda ikinci tercih ise Peugeot diyebilirim.

Kodiak ülkemizde satışa başladı mı?

Yani Türkiye piyasası ile bir işiniz olmayacak öyleyse hyundai de değerlendirmeye alınabilir. Ben çevremde sürekli Peugeot arabalarının bol bol elektronik arızası verdiğini görüyorum o yüzden kendime araç baksam Peugeotdan uzak dururum.
Kodiakın incelemelerini okuyunca donanım zenginliği heybetli duruşu ve sınıfının en geniş iç hacimi dikkatimi çekti. Ortalama yakıt tüketimi de eğer doğruysa - gerçi bu durum da TR müşterilerini ilgilendiriyor- uygun geldi.

Son düzenleme:

skoda kodiaq der susarım. araç 7 kişilik oturma kapasitesi ve devasa bagajı ile sınıfında lider. karavan çekmeden tut özel modlarına güvenliğine performansına az yakmasına kadar rakipsiz. ben olsam tek geçerdim kodiaq ı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR