Araba ile gidecekseniz basit semaverlerden goturun. Çalı çırpı ince dal parçaları ile İnanılmaz hızlı bir şekilde litrelerce su kaynatıyor. Çok ucuz tek handikapı cok yer kaplar
butanpropan karisimi tupler 1 lt suyu tam 14 gr gaz ile kaynatıyor. Bunu defalarca hassas terazi ile ölçerek test ettim. (Tabi çok düşük sıcaklık ve yüksek irtifada sonuclar degisebilir) . Yemek icin bir ölçüm yapmadım. Yapması da zor.
ancak yer probleminiz yoksa piknik tüp ideal. Yok bunları kullanacaksanız yanınıza her zaman yedek taşımanız zaten şart.
her zaman kamp ateşi yakacaksanız bir demirciye 3 ayak üzerine 15 cm çapında yuvarlak bir demir kaynattırıp közün üzerinde demlik ve tencere koyarak şözüm de üretebilirsiniz.
bir de şöyle seyler var, kamp yaptığınızı size hissettirecek ve asla yarı yolda kalmayacağınız
Amazon.com : Ohuhu Portable Stainless Steel Wood Burning Camping Stove : Sports & Outdoors
Ben aldım kullandım cok guzel ve kullanışlı tek handikapı tüm açık ateşler gibi kap kaçak karartıp is yapıyor.