Arama sonuçlarınız

1. X

Discovery'nin arka kısmını kesmek...?

Merhaba, Benim araç seçimimle alakalı sıkıntılarım mevcut. Forumda da oldukça fazla araştırma yaptım, ancak daha fazla kafam karışıyor. Netleştirdiğim bazı isteklerim var. 1) v8 motor 2) discovery gibi uzun yolda konforlu. Aslında bu almak istediğim araç 2. aracım olacak. Uzun yol ve şehir...

2. X

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Merhabalar, Ortaya çıkan şaheser karşısında hayran kaldım, kelimelere dökemiyorum. Mark Evans'ı da bu başlıkta öğrendim. Bana neler neler kattınız, çok teşekkür ederim. Elinize sağlık. Sanırım ben de kalkışacağım. Şasisi sağlam bir defender ve motor için...
  3. X

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? Bilgiler için teşekkür ederim. Benim ağır off road tan kastımı anlatmak isterim. Forumda resimleri, internette videoları bulunan bir land-toyota buluşması var, camel etabında. yer gök çamur. heralde başıma gelebilecek en zor yer bu olur diye düşünüyorum. aracın...

4. X

VX 100 Sahibi olmak ?

Peki araca para harcayarak agir arazi sartlarina hazirlamanin hic mi yolu yok? Yoksa sorun agirlik mi? Defender arastirirken araclarin bastan yaratildigina sahit oldum. Vx100de boyle bir yol yok mu? Discovery 1 ile agirliklari yakin degil mi?
  5. X

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? Merhaba, Benim de ilk mesajım. Son bir kaç haftadır bu forumu baştan aşağı okuyorum. Bir yandan da ikinci el araçlara, fiyatlara bakıyorum. Defenderlar, Discoveryler, Lada lardan en sonunda Land Cruiser a geldim. Amacım gerçekten ağır off road yapmak, ama off roadtan...

6. X

Alım konusunda tavsiye

Ynt: Alım konusunda tavsiye Merhaba ben de Bursa'da bir arkadaşımla 110 dizel almak istiyorum. Bursa'da ihalelerden söz etmişsiniz, nerenin ihaleleri? bilgilerini nereden bulabiliriz. Ayrıca toplatmak için Bursa'da bildiğiniz Defender ustası var mıdır? Forumu araştırırken Bursa'ya en yakın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri