Arama sonuçlarınız

1. melihbozkurt

Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :)

Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Sayin karagozler, Sanirim son bir kac yazismayi dikkatli okumadiniz. Biz bahsi gecen arac ile ilgili konusuyoruz. Internetten aracin kullanici verilerini atastirabilirsiniz. Yoksa bizlerde 4x4 karavanlar oldugunu ve ne kadar yaktiklarini biliyoruz...

2. melihbozkurt

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr) Burak bey bu gun sizi Bodrum yolunda hava alanini gectikten sonra TEKZEN'e gelirken gordum. Beyaz bir Ford Focus aracin arka koltugundan size bonbon bakan bendim. :) Sanirim bayram tatili icin Bodrum tarafini tercih...
  3. melihbozkurt

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Aracin su alma sorunu olup olmadigina iyi bakmak gerekli. Su almiyorsa, ekipmanlari calisiyorsa, ve aracin kendinin kronik sorunlari yoksa (ki sifir km den beri karavan ise daha sanslisiniz) alinabilir. Sonucta 20 bin TL ye bos...

4. melihbozkurt

Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Sayin Barb_alone, Ulkemiz kosullarinda karavan haline getirilen araclarin ic donanimlarinin teknik ozelliklerine bakilmiyor ve onay gerektirmiyor. Yatak, masa, koltuk projedeki ile ayni yerde mi degil mi? Bir tek buna bakiliyor. Her gecen gun yeni...
  5. melihbozkurt

Lütfen Yorum Yapınız.

Ben bu isin rekabetle alakali oldugunuda dusunmuyorum. Liberal sistem bize rekabet iyidiri dayatmis ama ayni zamanda rekabet fiyat ucuzlatmak icin urun kalitesinin dusmesi demektir. Ayrica hic rekabetin olmadigi sektorlerde o zaman uretici istedigi kazigi atabilecek anlaminami geliyor. Bu...

6. melihbozkurt

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan İçin Tuvalet Tavsiyesi? Aslinda bu yanan tuvaleti gorunce bir zihni sinir projesi canlanmadi degil. :) Bu atiklari bir depoda biriktirip aninda degilde istedigimiz zaman yaksak, iste o zaman belkide ilk yakmayi ateslemek icin gereken enerjiden cok daha fazla isi elde edebiliriz. Ve...

7. melihbozkurt

Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Eger benzinde kullanirsaniz yakiti minibuslerin neredeyse 2 kati olur. :) Benzinde ortalama bir hesaplama ile 80 kurus yakar sehir icinde. :) Hesaplamalarima gore LPG takilirsa ancak buyuk dizel bir minubus degerine ulasabilir. Dedigim gibi 4X4 offroad...
  8. melihbozkurt

Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Tabii ki birde 4X4 bir kamperin yakit maliyeti var. Cok bilenen bir arac olmadigi icin yatkit degerleri de cok bilinmiyor. Internetten biraz arastirdigimda gordugum degerler biraz dudak ucuklatti. :) Fabrika verisi 14 litre sehir ici, 10 litre karma...
  9. melihbozkurt

Arac model yilina gor biraz pahali dursada Turkiye'de ender bulunabilen bir arac. Hem sehir icinde kucuk boyutlu arac, hem kamperva, hemde offroad isteyenlere birebir. Ayrica 4X4 kabiliyeti oldugunu dusunerek fiyatini Turkiye'de daha kolay (nispeten) bulunan bir VW 4-Motion ile yada Syncro ile...

10. melihbozkurt

Kangodan Mini Gezen Ev...

Ynt: Kangodan Mini Gezen Ev... Hayırlı olsun güle güle kullanın micro kamperınızı. Sent from my iPad using Tapatalk

11. melihbozkurt

Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sent from my iPad using Tapatalk
  12. melihbozkurt

Karavanı Hacmen Büyük Göstermek İçin Yapılabilecekler...

Ynt: Karavanı Hacmen Büyük Göstermek İçin Yapılabilecekler... Mesut bey merhaba; Eper olmuş siz yazalı ama ben kaçırmışım bu başlığı. Bir mimar olarak yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum. Gerçekten güzel tespitler. Benim bunlara ekleyebileceğim bir kaç şey var müsadenizle. - Birincisi...

13. melihbozkurt

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bildigim kadari ile trafik veri tabaninda ve sigorta veri tabanlarinda karavan ibaresine ozel amacli tasit kisminin altinda ulasilabiliyor. Burada sorun aslinda tek degil. Oncelikle devlet birimleri ve yonetmelikler arasinda birlik yok, ikincisi...
  14. melihbozkurt

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Erdal Bey merhaba; Dernek bu girisimlerini ilgili makamlara ulasmak suretiylemi yapiyor, yoksa ilgili yonetmeliklerin iptali ve kanun maddelerinin degistirilmesi icin bir dava acildi mi? Saygilarimla, Melih
  15. melihbozkurt

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Ben bu noktayi anlayamadim? Aracinizi satip yeni karavan aldiginizda hasarsizlik indiriminizi koruyabiliyorsunuz ama aracinizin ruhsatini degisitirip tadilat yaptirinca hasarsizlik indirimi yaniyor mu? Bu nasil bir mantiktir?

16. melihbozkurt

Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Ferhat bey sanirim bir cok aracta (hatta sanirim hepsinde) asagida kesitini verdigim depoda oldugu gibi bir ic odacik vardir (3 numara). Bu odacigin asil gorevi benzini duzenli vermek, calkalanmalardan etkilenmemesini saglamak. Bu odacigin...
  17. melihbozkurt

Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Yanlis anlasilmaya mahal vermemek icin bir dip not ekliyeyim. Bu nem alicilarin bir kac turu var. Ilk bahsettigim tek kullanimliklar Kalsiyum klorit icerikli olan nem alicilar. Bunlar yeniden kullanilamiyor. Aman diyim mikrodalgada...
  18. melihbozkurt

Ynt: Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Genellikle duz olmayan sekillerde oluyor. Bunun en buyuk sebesi de arasin belli bosluklarina uydurmak. Ornegin asagida VW T4 mazot deposu gorseli var. Suyu almak icin cozum Levent beyin dedigi gibi mazot filtresini musluklu modellerde...

19. melihbozkurt

Ynt: Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Aycicek yagi-mazot karisimi kullanmanizin maddi bir avantaji oluyor mu? 10 litrelik aycicek yagi zaten 40-45 lira benim bildigim. Yani litresi neredeyse mazotla ayni yada cok az ucuz.
  20. melihbozkurt

Ynt: Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Sanirim pislik ve atiga karsi mazotu ceyrek deponun altina dusurmemekde fayda var. Bizler piskolojik olarak bitene kadar bekleme egilimindeyiz ama benzin azaldikca uzerini tamamlamak ile bitince full depo doldurmak arasinda aslinda bir fark...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri