Arama sonuçlarınız

1. teos

Karavanlar için Türkiyede Konaklama Olanakları Tespit Projesi

Ynt: Karavanlar için Türkiyede Konaklama Olanakları Tespit Projesi Atilla bey, Emeği geçen herkese teşekkürler. kmz dosyaları zaten google earth'ın otomatik tanıdığı dosyalardır. Nasıl txt dosyaları otomatik notepad ile açılıyorsa, kmz dosyasını üzerine çift tıklanınca Google Earth...

2. teos

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey, karavanınız hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı, bol gezili günler dilerim .
  3. teos

Her Yerde Kar Var...

Ynt: Her Yerde Kar Var... Gene boş durmamışsınız, güzel bir geziyi harika fotoğraflarla taçlandırmışsınız. Emeğinize sağlık.

4. teos

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf, Başınız sağolsun. Geç haberim oldu kusura bakma. Geride kalanlara sabırlar diliyorum.
  5. teos

Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezisi (8-9 Mayıs 2010)

Güzel bir havada, dostlarla birlikte olmaktan keyif aldım. Bu birliktelik için hepsine ayrı ayrı teşekkürler. Nicelerine ... Çetin ailesinin sevgili kızları Tamay'ın da, doğumgününü o güzel ortamda kutladık, sağlıklı, mutlu bir yaşam dileği ile ...

6. teos

Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)

Ynt: Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010) Saat 17:31 itibari ile, öncü keşif birimi hedefe ulamış olup, ana kuvvettin intikalini beklemektedir.

7. teos

Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)

Ynt: Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010) Haldun yoldaş ve ben, bugün saat 14:00 gibi İstanbul'dan yola çıkıyoruz. Görüşmek üzere ...
  8. teos

Kişisel Galeri (Sinan Doğan)

Ynt: Kişisel Galeri (Sinan Doğan) Pozlama değerleri ile gece çekimleri, 8mm ile balıkgözü çalışmaları ve landscape/manzara fotoğraflarınız hepsi emek yoğun, başarılı çalışmalar. Kutluyorum.
  9. teos

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010) Şapkalı ve sırtta taşınan modelde de ergonomik hata var. Fotoğrafa bakarsanız çavuş öne doğru belden en az 30-35 derece eğilmiş, maşallah heykeldeki amca, sırtındaki 250kg ağırlıkla, dimdik ayakta :-) Heykeltraşımızın, fizik...

10. teos

HDR Fotoğraf Tekniği

Ynt: HDR Fotoğraf Tekniği Bir diğer HDR programı da Mediachance'in Dynamic Photo HDR programı. Özellikle tek kare hdr için çok pratik. Tabii, tek kare hdr, hiç bir zaman birden çok kareden hdr yapmaya benzemez. http://www.mediachance.com/hdri/index.html Tek kareden bir örnek :

11. teos

Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı

Ynt: Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı Tebrikler, Sedat. Emeğini kutluyorum...
  12. teos

3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010) Bu kadar emeğe, güzel bir birliktelik olacağa benziyor. Katılmayı arzu ediyoruz.

13. teos

Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) Ben biliyorum bu ayakları :-)
  14. teos

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) Hakan dostum geçmiş olsun. Benim de ilk gidişimdi, çok beğendim. Daha çok gideriz.....
  15. teos

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) Tolga bey, yol bilgisini http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53842.20 adresinde bulabilirsiniz.

16. teos

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) Devam ...
  17. teos

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) Devam ...
  18. teos

Bu bulıuşma için yoğun emek harcayan başta Cem olmak üzere tüm dostlara teşekkürler. Tekrar buluşup hasret giderdik, ateş başında sohbet ettik hatta karavancılığı kurtarma, vatanı kurtarma ile başlayıp Dünya'yı bile kurtardık :-)

19. teos

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) Ben ancak 10.00 gibi yola çıkabileceğim. 12:00 gibi alanda görüşmek üzere....
  20. teos

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) 1. güngör / Levent Güngör - VW T4 Syncro Kampervan 2. fsirin / Ferhat Şirin - Kia Kampervan 3. mayıstosböce / Bülent Yazıcı - Transit Connect mikrokamper 4. orsaalabanda / Cem Babadağ ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri