Arama sonuçlarınız

1. teos

Camperimle Isınma Turları (erdenbay)

Ynt: Camperimle Isınma Turları (erdenbay) Ayağınızın iyileşmesine sevindim. Biz de sizlerle sohbet etmekten son derece mutlu olduk. Havaların ısınması ile turlar başladı. Mutluluk verici. Nice mutlu, sağlıklı gezilere...

2. teos

Anadolu yakası Webasto- Eberspraher servisi

Dostlar, Daha önce yalın elektrik işleri için gönül rahatlığı ile uğradığım oto elektrikçisi , Webasto ve Eberspraher servisini de almış. Anadolu yakasında olup da bakım yaptırma, yeni taktırma, susturucu taktırma gibi işlemler için tavsiye edebileceğim bir servis. 2 kardeş çalışıyorlar. Erdal...
  3. teos

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Haldun, Federasyonun sitesinden : ------------------------------------------------------------------------------------------------ Ülkemizde kamp ve karavancılık 1966 yılında Türkiye Kamp ve Karavan Derneği kurulması ile ilk defa bir dernek çatısı...

4. teos

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan, Habere çok sevindim. Mutlu, sağlıklı, bol gezili günler dileği ile.. (Bir PSA'cı :-))
  5. teos

İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Cem, Bence belediyeye ufak sembolik bir hediye götürseniz iyi olur. Lokal basında çıkmasını da sağlayabilseniz teşvik anlamında.

6. teos

Kıytırık Karavancılar Hakkında

Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında Dostlar, Bu konuyu oldukça uzun zamandır takip ediyorum, ama içimden bir şey yazmak gelmedi bugüne kadar. 2004 yılından beri karavancılığın içinde olan biri olarak şunu söyleyebilirim. Karavanda yaşam biçimi, biraz da hayata nasıl baktığınız ile ilgilidir...

7. teos

İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Size, mutlu geziler diliyorum.
  8. teos

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Haldun sana ozenmedim desem yalan olur. Karavanimi ozledim :-) Palamut bukune ugrarsan Aylin's ahsap evlerinden Ozan'a ve sevgili esine selamlar.
  9. teos

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi bey basiniz sagolsun.

10. teos

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bu Gezenbilir Karavan Dunyasin'da da ne cok kural var. İsin yoksa ugras :-) Malezya Langkawi'den tum karavancilara sevgiler.

11. teos

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erden bey, uzun arastirma sureinden sonra karar verip hayallerinize kavusmus olmaniznedeni ile sizi kutluyorum.
  12. teos

Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011) Gezinizin guzel gecmesine sevindim. Uzaklardan da olsa fotolara bakmak cok hostu. %80 grubuna giremeyecegim herhalde. Birileri beddua mi etti ne, yagmur yagmaya basladi burada da :-)

13. teos

Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011) Ben baktım da, buradan hiç öyle gözükmüyor ;)
  14. teos

Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011) Sizlere iyi geziler diliyorum.
  15. teos

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Defalarca gezdiğim yöreyi sindire sindire dolaşmışsınız. Malabadi köprüsü, nispeten sapa olmasına rağmen sizden kaçmamış :-). Paylaşımınız için teşekkürler, özlem giderdik.

16. teos

Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı

Ynt: Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı 1 hakkım daha var :-) Bu kadar çiçeğe, bir Yağmur gerekir değil mi ?
  17. teos

Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı

Ynt: Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı 22.05.2010 Sapanca 3.Bus buluşmasından, sucuk partisi bitmiş sıra tavlaya gelmiş. Tüm dostlara selamlar...
  18. teos

Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :)

Ynt: Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :) Bundan iyisi Şam'da kayısı. Hem yazın çıktığın bölgeye kadar git, hem kahveleri höpürdetin hem de sıcacık oturun, daha ne olsun. Gece kalmak riskli olabilirdi. D2 ne kadar ısıtsa da gece camlardan ve kapı aralarından gelecek soğuk, (...

19. teos

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Tasarımını en çok beğendiğim karavanlardan biri idi, Sprinter'ın dar eninin, yükseltilmiş tavan ile aşılmış olması sayesinde, yaşam alanı verimli kullanılmış oldu. Bol dolap da cabası. Güle güle kullanın Süreyya bey. Yollarda karşılaşmak...
  20. teos

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hüseyin ağabeyin dileklerine katılmamak elde değil. Tüm karavancı dostların yeni yılı kutluyorum. Daha iyiye, daha güzele, daha aydınlığa vesile olması dileklerimle ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri