Arama sonuçlarınız

1. teos

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Kaç kişiye nasip olacağı bilinmez, gezi anılarınız için teşekkürler.

2. teos

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Tüm okuduklarımdan, aşağıdaki çıkarsamalarda bulundum , - Şaban beyin : "Türkiye’de ilk kez Gazeteci Şaban Mergül tarafından gerçekleşmesine vesile olunan Taraklı 1. Kamp ve Karavancılar Festivali muhteşem oldu." sözünden yola çıkarsak, yöre yetkililerinin dahil olduğu böyle bir aktivite...
  3. teos

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Pzylaşımınız için teşekkürler Hüseyin bey.

4. teos

VW ile Gürcistan

Ynt: VW ile Gürcistan Benzer bir planlama yaparken bu haberle karşılaştık :-) http://haber.gazetevatan.com/gurcistandaki-gosterilerde-2-kisi-oldu/379795/30/Manset
  5. teos

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey, başınız sağolsun, geride kalanlara sabır diliyorum. Giriştiğiniz işte kolaylıklar sizinle olsun ...

6. teos

Bu Beyaz Balina Sizce Nasıl,Ya Diğer Mavi Scania Azıcık Yaşlı Gibi

Ynt: Bu Beyaz Balina Sizce Nasıl,Ya Diğer Mavi Scania Azıcık Yaşlı Gibi Kumuka bir tur şirketi,genellikle overland turlar düzenliyorlar. Daha önce TucanTravel'i bilirdim ama bu da varmış. Paylaşım için teşekkürler.

7. teos

Yakın Çevreye Haftasonu Gezisi (Dağyenice / Bursa)

Ynt: Yakın Çevreye Haftasonu Gezisi (Dağyenice / Bursa) Nerede o günler, tabii ki gönülden isterim, sabırsızlıkla bekliyorum, tahminim Temmuz gibi, o zaman da yeterince sıcak olacak :-(
  8. teos

Yakın Çevreye Haftasonu Gezisi (Dağyenice / Bursa)

Ynt: Yakın Çevreye Haftasonu Gezisi (Dağyenice / Bursa) Harika bir yer bulmuşsunuz konaklamak için, Erden hocam. Fotoğraflar da çok başarılı. Keyfini çıkarmşsınız ... Paylaşım için teşekkürler.
  9. teos

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Sn. Hüseyi Işıl'ın ; "kitap , sınav yardımcı kitapları , ansiklobedi ve dergileri bir okula veya ihtiyacı olan gençlere ulaştırmak üzere Taraklı Belediye Başkanlığına teslim etmek suretiyle minik bir kütüphane...

10. teos

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Gideceklere faydası olur ümidi ile ... - Osmanlı mimarisine örnek evler - Yunus Bey Camii - Kültür Evi - Dokuma tezgahları - Karagöl yaylası - Yakın civar : Göynük -Çeşmeler -Gazi Süleyman Paşa...

11. teos

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla, Bu boruları, donmaya karşı izolayonla kaplasan daha iyi olacak gibi, maliyeti arttıracak bir unsur tabii ...
  12. teos

silverado ile İstanbul Atina gezisi

Ynt: silverado ile İstanbul Atina gezisi Özetle, İndigo bir karavandan bahsediyoruz diye algılıyorum.

13. teos

silverado ile İstanbul Atina gezisi

Ynt: silverado ile İstanbul Atina gezisi Sn Akerkan, bilmememi mazur görün ama Silverado nedir bir karavan markası mı, ya da karavana sizin verdiğiniz bir isim mi ?
  14. teos

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Umuyorum bu aktiviteye katılacak karavancı sayısı buraya adlarını ekleyenlerden fazladır. Hiç internete girmeyenler ama dolaylı olarak haberi olanlar gibi. Dernek yöneticileri ve/veya UKKF yönetimi bu karavancıların...
  15. teos

Karavanturk Hakkında

Ynt: Karavanturk Hakkında Dostlar, Siteyi, yeni bir servis sağlayıcı'ya taşıma işlemleri bitti. Ciddi performans artışı sağlandı. Mutlu gezintiler.... Sıra blog'umda :-)

16. teos

Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)

Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür) Özgür bey, Hayırlı, uğurlu olsun. Bir an önce yollara düşmeniz dileklerimle....
  17. teos

Taşınabilir Akü Destek Paneli ve Pil Şarj Seti

Ynt: Taşınabilir Akü Destek Paneli ve Pil Şarj Seti Maliyeti düşük verimli , kaliteli çözüm üretenleri her zaman takdirle karşılamışımdır. Emeğinize sağlık. Yaşayacağınız tecrübeleri de paylaşmanız dileklerimle.
  18. teos

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Haldun'cum sorumdan amaç, karavansız gidilebiliyor muydu ? espri mahiyetinde ...

19. teos

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Bu güzel yerlere, tabanvay gidilebiliyor mu ? :) ;) :D
  20. teos

Karavanturk Hakkında

Ynt: Karavanturk Hakkında Dostlar, Bulunduğum webhosting firmasının server'ındaki performans düşüklüğü nedeni ile karavanturk.org'u başka bir şirkete taşımaya karar verdim. Bu işlem birkaç gün süreceğe benzer. Bilginize

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri