Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm okuduklarımdan, aşağıdaki çıkarsamalarda bulundum ,
- Şaban beyin : "Türkiye’de ilk kez Gazeteci Şaban Mergül tarafından gerçekleşmesine vesile olunan Taraklı 1. Kamp ve Karavancılar Festivali muhteşem oldu." sözünden yola çıkarsak, yöre yetkililerinin dahil olduğu böyle bir aktivite...
Ynt: VW ile Gürcistan
Benzer bir planlama yaparken bu haberle karşılaştık :-)
http://haber.gazetevatan.com/gurcistandaki-gosterilerde-2-kisi-oldu/379795/30/Manset
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Mehmet bey, başınız sağolsun, geride kalanlara sabır diliyorum. Giriştiğiniz işte kolaylıklar sizinle olsun ...
Ynt: Bu Beyaz Balina Sizce Nasıl,Ya Diğer Mavi Scania Azıcık Yaşlı Gibi
Kumuka bir tur şirketi,genellikle overland turlar düzenliyorlar. Daha önce TucanTravel'i bilirdim ama bu da varmış. Paylaşım için teşekkürler.
Ynt: Yakın Çevreye Haftasonu Gezisi (Dağyenice / Bursa)
Nerede o günler, tabii ki gönülden isterim, sabırsızlıkla bekliyorum, tahminim Temmuz gibi, o zaman da yeterince sıcak olacak :-(
Ynt: Yakın Çevreye Haftasonu Gezisi (Dağyenice / Bursa)
Harika bir yer bulmuşsunuz konaklamak için, Erden hocam. Fotoğraflar da çok başarılı. Keyfini çıkarmşsınız ... Paylaşım için teşekkürler.
Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)
Sn. Hüseyi Işıl'ın ;
"kitap , sınav yardımcı kitapları , ansiklobedi ve dergileri bir okula veya ihtiyacı olan gençlere ulaştırmak üzere Taraklı Belediye Başkanlığına teslim etmek suretiyle minik bir kütüphane...
Gideceklere faydası olur ümidi ile ...
- Osmanlı mimarisine örnek evler
- Yunus Bey Camii
- Kültür Evi
- Dokuma tezgahları
- Karagöl yaylası
- Yakın civar : Göynük
-Çeşmeler
-Gazi Süleyman Paşa...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Atilla,
Bu boruları, donmaya karşı izolayonla kaplasan daha iyi olacak gibi, maliyeti arttıracak bir unsur tabii ...
Ynt: silverado ile İstanbul Atina gezisi
Sn Akerkan, bilmememi mazur görün ama Silverado nedir bir karavan markası mı, ya da karavana sizin verdiğiniz bir isim mi ?
Umuyorum bu aktiviteye katılacak karavancı sayısı buraya adlarını ekleyenlerden fazladır. Hiç internete girmeyenler ama dolaylı olarak haberi olanlar gibi. Dernek yöneticileri ve/veya
UKKF yönetimi bu karavancıların...
Ynt: Karavanturk Hakkında
Dostlar,
Siteyi, yeni bir servis sağlayıcı'ya taşıma işlemleri bitti. Ciddi performans artışı sağlandı. Mutlu gezintiler.... Sıra blog'umda :-)
Ynt: Taşınabilir Akü Destek Paneli ve Pil Şarj Seti
Maliyeti düşük verimli , kaliteli çözüm üretenleri her zaman takdirle karşılamışımdır. Emeğinize sağlık. Yaşayacağınız tecrübeleri de paylaşmanız dileklerimle.
Ynt: Karavanturk Hakkında
Dostlar,
Bulunduğum webhosting firmasının server'ındaki performans düşüklüğü nedeni ile karavanturk.org'u başka bir şirkete taşımaya karar verdim. Bu işlem birkaç gün süreceğe benzer.
Bilginize