Bu Beyaz Balina Sizce Nasıl,Ya Diğer Mavi Scania Azıcık Yaşlı Gibi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,241

sisdagili61

Zirve
Yer
Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale
Bu mavi balinayı 10 eylül 2010 günü Çanakkale Kipa alışveriş merkezinin otoparkında görmüştüm,
Bu beyaz balinayı aynı gün 01 eylül 2010 günü İstanbula dönüş yolunda Eceabat'ta - Gelibolu yolunda görmüştüm, Çanakkale istikametine gidiyordu arkasından bakakalmıştım.
01 eylül 2010 günü ev kiraladım o nedenle tarih kesinlikle doğru.
Mavi balinayı bir kaç kare çektim ve dönüş yolunda beyaz balinayı gördüm, bir hayal gibi geçti yanımdan, hani otobüslerin tıs, tıs diye çıkardığı körük seslerini çıkartarak (zaten o sese hastayım)
Çanakkaleye taşındık yerleştik baktım beyaz balina o alışveriş merkezinin otoparkında içinden tek bir genç adam indi (zaten onda adam yaşlanmazki) izin isteyip çekmeye çalıştım.
Sizlerle paylaşıyorum, beyaz balinayı tekrar görürsem içini çekmek için izin isteyeceğim, mavi balinayıda birkaçgün önce yine gördüm.
İkiside sağdan direksiyonlu belliki İngiliz.
Kalın sağlıcakla.

HPIM0801.jpg

HPIM0802.jpg

HPIM0803.jpg

Etiketler

Ynt: Bu Beyaz Balina Sizce Nasıl,Ya Diğer Mavi Scania Azıcık Yaşlı Gibi

Kumuka bir tur şirketi,genellikle overland turlar düzenliyorlar. Daha önce TucanTravel'i bilirdim ama bu da varmış. Paylaşım için teşekkürler.

Beyaz balina'dan genç sarı bir adam inmişti alışveriş yapmak için içeri giriyordu bende zamanını çalmamak için içini görüntülemek istemedim, dışı için izin aldım belki içi içinde izin verirdi.

bu balinaların birde karnını doyurmak var :smiley:
beyaz olanı çok güzel, mavi olan tur kamyonu

Ikiside Ingiliz Plakali. Mavi olan kamyon 97 model. Ingiltere'de 2001 yilina kadar her yila bir harf verilmistir ve P 97 yilina ait. 2001 yilindan sonra bastaki harflerin bir onemi yok plaka ortasindaki numaralar onemli. Burdan beyaz balinanin 2007 model oldugunu ve 2007 yilini icinci yarisi tarafik cikisli oldugu anlasiliyor. Yani ortadaki 57 de 7 cikis yilini yani 2007 yi, 5 ise cikis donemini simgeler. 0 yilin ilk yarisi 5 ise ikinci yarisini simgeler. Yolda gordugunuz Ingiliz arabalarinin modellerini anlamak cok kolaydir yani. :smiley:

Hele bir beyaz veya mavi balinalardan edinelim, nasılolsa kaçak motrini resmi fiyattan satın alıyoruz,arar bulur kaçak motorin satanlardan ucuza alırız veya 10 numara yağ koyarız karnını doyururuz.
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR