Arama sonuçlarınız

1. teos

4.GEZENBİLİR Festivali ve Karavan Gurubu (Sarıalan Yaylası)

Ynt: 4.GEZENBİLİR Festivali ve Karavan Gurubu (Sarıalan Yaylası) Bülent, VW Transporter'ın traktör çekme özellliğini de öğrenmiş oldum ya, helal olsun :-))) Biraz zahmetli de olsa karavancıların bir arada olması güzel, paylaşım için teşekkürler.

2. teos

2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Ynt: Adriyatik gezisi Asprovolta, Üsküp Teknoloji bazen de böyle başa bela olabiliyor, geçmiş olsun. Erol ağabeyimi biraz yordunuz galiba çok durgun gördüm :-) Paylaşım için teşekkürler.
  3. teos

Hızlı Norveç turumuz

Ynt: Hızlı Norveç turumuz Cavid hocam saniye farkı ile yüklemiş oldum :-)

4. teos

Hızlı Norveç turumuz

Ynt: Hızlı Norveç turumuz Geziniz, hızlı olduğu gibi anlatmınız da bu hıza uymuş :-) . Rotayı ve gezilen yerleri içime sindirmek için Google Earth üzerinde takip edeceğim. Fotoğrafları büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz, bu arada geziyi kiralık karavanla mı gerçekleştirdiniz ? Bu yıl...
  5. teos

2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Ynt: 2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu Son zamanlarda karavancıların Yurtdışı gezilerine daha çok şahit olur olduk. Bunun artması dileklerimle, Adriyatik Turuna katılan dostlara keyifli geziler diliyorum. Listeye bakınca hayli eğlenceli bir gezi olacağa da benziyor, anıları paylaşmanızı...

6. teos

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Sayenizde bilgileniyor, kültürümüzü arttırıyoruz. Teşekkürler.

7. teos

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Bol Ringa balığı dileklerimle .... Ne güzel dolaşıyorsunuz, herkesin içi kıpır kıpır, bir an önce gitmeyi düşünüyor sayenizde ...
  8. teos

Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz Keyfinizin daim olması dileklerimle ...
  9. teos

İstanbul-Marmaris-İstanbul Biraz Deniz,Biraz Kara.

Ynt: İstanbul-Marmaris-İstanbul Biraz Deniz,Biraz Kara. Eksikler hiç bitmeyecek bundan emin olun :-) Sorunsuz, neşeli, heyecanlı, mutlu,bol anılı geziler dileklerimle ...

10. teos

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Ne kadar güzel ve ilginç yerler ...

11. teos

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Daha karavanım bitmediğimden yollara düşemedim :-) Bu soruların doğru adresi sahibinden.com'daki temizbeyaz nickli arkadaş . Her soruya cevap vermeye çalışıyor. Gözlemlerimi ancak temmuz ayından sonra paylaşabileceğim.
  12. teos

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Söylediklerimin hepsini unutun :-) ilk hatam, Kenan beyin sasplanet.exe'yi diskinize kopyalayın demesinden kaynaklandı. Sonra panikledim ijl15.dll bulunamadı'dan başlayan hikaye oluştu. İşin aslı .. 1- Cihazdan SD kartı...

13. teos

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Üstteki yanlışkla oluşan alıntıyı silemedim. Hehalde bu bölümde yetkim yok.özür .. Neyse, sorunu sasplanet'i bulup (...
  14. teos

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
  15. teos

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Merhaba, Cihaz bugün elime geçti. Daha önce Next 728 kullanan biri olarak igo yüklemesinin yavaş olduğunu söyleyebilirim. Kurcalamaya başlayıca karşılaştığım sorunlar... 1-) SDMMC/Harita'dan SASplanet exe ve config...

16. teos

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Ne zaman gidiliyor, Temmuz'da ben hazırım ...
  17. teos

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Keşke benim de böyle anılarım olsaydı da paylaşsaydım, ben de ordaydım diyebilseydim ... Paylaşımınız için teşekkürler ....
  18. teos

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Gönülden istenen de bu Erdal bey. Biz bu tür çabaları desteklemezsek, konaklayacak yer bulamayacağız :-)

19. teos

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Bu tür festivallerin misafirleri bazen karavancılardır, bazen fotoğrafçılar bazen de turistik gezi ile gelen insanlar. İlk etapta yörelerin tanıtımı için elzem olduğu düşünülse de, 2007 de yapılan festivalden sonra herhangi bir karavancının Nallıhan'a uğradığını zannetmiyorum. Fotoğrafçılar...
  20. teos

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Hüseyin bey, Herkesi İskandinavya kuyruğuna soktunuz, konvoy yapıp geliyorlar haberiniz olsun ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri