Arama sonuçlarınız

1. mustafaatk

Ford Transit Custom Uzun Sase Yuksek Tavan Motokaran Donusum

T5 yüksek tavan için böyle bir camper gördüm. ölçüler olmadığı için yatak boyu nasıldır, banyo tuvalet ne derece yeterlidir bilmiyorum. Used T5: Royale from Danbury campervans, caravans, and trailers.

2. mustafaatk

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Karavan yapım aşamaları farklı araçlarda birbirine benzerdir de, Atilla Bey'i taklit ettiği izlemine neden kapıldınız acaba? Forumu üye olmadan da yıllarca takip eden birisi olarak Atilla Bey'in bütün konularını da birkaç kere okumuş birisi olarak ben herhangi bir taklit göremedim. Aslında...
  3. mustafaatk

Benim Maravanıma Ne Oldu !

Yeni ve ilgi çeken yapım hikayeleri geldikçe motokaravan kısmında sabit konular güncelleniyor. Sabit konular arasında yok ama motokaravan kısmında 10. sayfa da mevcut. Konuya uzun süre birşey yazılmayınca arka sayfalara düşmüş. MOTOKARAVAN Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

4. mustafaatk

Isıtma Ve Soğutma Için Dometic Freshjet 2200 Alsam?

Geçmiş konulara ve yazılara bakınca ısıtma ve soğutma için klima kullanımı akü ile pek pratik gözükmemekte. 200 Amper akü bankası sizi yazında kışında birkaç saatin ötesinde idare etmez. Daha tecrübeli ve konu hakkında bilgili arkadaşlar hesaplama yaparak yaklaşık süreyi de size yazarlar...
  5. mustafaatk

Avrupadaki Motokaravan Üreticilerinin Link Adresleri

Bursa'dan Viya Karavan Reimo ile anlaştı. Reimo'nun ürünleri artık Türkiye'de Viya Karavan tarafından satılacak. En son showroom hazırlanmak üzere hazırlıklar yapılıyordu. Yakın zamanda showroom hazır hale gelir.

6. mustafaatk

Italya 2018

Hüseyin bey Merhaba, Resimdeki gölgeliğin benzerine Türkiye'de sahibinden.com üzerinde daha önce rastlamıştım ama şimdi baktığımda bulamadım. Fakat aşağıdaki linkte satılan benzerleri var fakat bana göre en keyiflisi en uygunu kendimizin yapması :) Window Sunprotetion - Eurotrail Gezi yazınızı...

7. mustafaatk

Çekme Karavan Projem

İlk resimde yer alan karavanın benzerinin Kocaeli'nde Crawler Markası altında ürettiler ve satışa çıkardılar.
  8. mustafaatk

Carpendo Karavan

Bu karavan daha önce Face'te Karavan Turk grubunda konuşuldu. Grubun kurucusu Abdullah Tunç gidip incelemişti. Onun bu karavan ile ilgili incelemesi yorumu aşağıdaki gibi. Face'ten alıntıdır. (Yazı Tarihi Nisan 2018) CARPENTO KARAVAN FİRMA ZİYARETİ... Öncelikle tüm karavan severlerden canlı...
  9. mustafaatk

Kapı Açmak Alkoven Midir?

Benzer şekilde bireysel yapılan karavanda yine kayar kapı iptalı ve yerine çarpma kapı yapılması var. Konuları açan arkadaşlara sorup bilgi alabilirsiniz. 2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

10. mustafaatk

Kapı Açmak Alkoven Midir?

Aşağıdaki konuda bireysel olarak kayar kapının kısmen iptal edilip yerine çarpma kapı yapılmıştı. Alkoven2e girmez diye biliyorum. Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

11. mustafaatk

İngiliz Karavan Tüpü Ve Hırsızlık Önlemi

Çok tavsiye edilmesede belki çözüm olarak otomobilller için kullanılan küçük lpg tankı konulup, uygun dolum ve dedantör sistemi ile sabit tank kullanılabilir. Bittikçe veya azaldıkça benzin istasyonlarından doldurulabilir.
  12. mustafaatk

Turkiye'de Karavan Donusumu Hk. Bilgi

yada aşağıdaki unitenin kendinden bataryalı olanında (yazdıklarına göre 4-5 saat gidiyormuş) 2 adet alıp, portatif güneş paneli ile gündüzleri doldurulmasını sağlayıp kullanmakta bir çözüm olur ama proje başladımı bilmiyorum. Zero Breeze - The World’s Coolest Portable Air Conditioner

13. mustafaatk

Turkiye'de Karavan Donusumu Hk. Bilgi

Klima için aşağıdaki örnek küçük hacimler için pratik ve kısmen diğerlerine göre daha az enerji harcaması ile alternatif olabilir. Tabi yine geniş akü bankası, bol panel ve kısıtlı sürelerle çalıştırmak gerekiyor...
  14. mustafaatk

Garip 2018...

Sıkıntı yaşamayında sonrası önemli değil. Güle güle kullanın. Kazasız belasız.
  15. mustafaatk

Garip 2018...

Aracın çeki demiri mevcut mu? Mevcut değilse, aşağıdaki başlıkta geçen araba tipi ile aynı mı? Çeki Demirini Ruhsata Işletemiyorum:((

16. mustafaatk

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Aslında anlatmak istediğim aşağıdaki gibi bir karavan ama boyuta takılmayın, daha küçük boyutluları bulunabilir. Linki sadece semi integral karavana örnek olması için verdim. NARTEK OTOMOTİV MERCEDES KARAVAN EMSALİ BENZERİ YOK!!!! Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 533792413...
  17. mustafaatk

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

İsteklerinize ve yazdıklarınıza bakınca aslında size en uygun karavan tipi semi integral tipi karavan olur diye düşünüyorum. Kasası geniş olduğu için enlemesine yatak rahatlıkla boyunuzu kurtarır. Şöför koltuğu arkasına konulacak daha geniş masa ve oturma grubu gün içerisinde bilgisayar...
  18. mustafaatk

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

LG nin bu küçük çamaşır makinesini en son Viya Karavan yaptığı 15 m3 karavanda kullanmıştı (Face'te yayınlanan 16 Şubat tarihli paylaşımlarında). İlk olarak orada görmüştüm. Proje'ye sonradan dahil ettikleri için bu çamaşır makinesini yatak altında bagaja koymuşlardı haliyle biraz yer...

19. mustafaatk

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Muhtemelen arka tekerlekten itibaren kasa bitimine kadar olan mesafenin uzun olduğunu düşünüyorsunuz. Evet biraz uzun gibi. Karavan bildiğim kadarıyla Can Karavan yapımı. yapıldığı yıllarda bunlar normal karşılanıyordu galiba. Bunun haricinde Fazer karavan üretimi bir tane BMC vardı. O benim çok...
  20. mustafaatk

Motokaravan Mıdır?

Kasa için projenin olarak çıkartıldığına ve ruhsatın ne olarak geçtiğine bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri