Arama sonuçlarınız

1. mustafaatk

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Benim aracımda baca yukarıdan çıkıyor ve geriye doğru dönük bir şekilde. bir resmini buldum çok net olmasa da geriye doğru "L" biçiminde uzandığı biraz belli oluyor.

2. mustafaatk

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Merhabalar, Boyut itibariyle aşağıda linkini verdiğim Daxom şofben de 12 m3 araç için uygundur. Bende 12 m3 kamper'a sahibim. Bu şofbeni kullanıyorum ve memnunum. Daxom PLUS UKDAX -12 CT Hermetik Şofben 12 m3 araç boyut itibariyle diğerlerinden (13/15 m3 lerden) kullanım açısından biraz daha...
  3. mustafaatk

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Eski Forumdaki Fotoğraflara Ulaşmak ben daha önce biraz şansa Hüseyin beyin bir paylaşımından fark ederek eski fotoğraflara ulaşabildim. Daha sonra Ferhat Bey, yukardaki linkte paylaştığım konuyu açarak bilgilendirmede bulundu.

4. mustafaatk

Acemiye Ilk Durak Tavsiyesi

Ben karavanımı alınca konaklamalı ilk gittiğim yer Maltepe dolgu alanı olmıştu. Gayet geniş yeşil alan, deniz kenarında ve çocuklar için oldukça fazla ve değişik oyun park alanı var. Gece konaklamak sorun değil. Güvenlik açısından bir sıkıntı olmuyor. En güzel tarafı her gittiğim de orada...
  5. mustafaatk

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

http://www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=103012.0 yukarıdaki linkten resimlere ve yapılış hikayesine ulaşabilirsiniz.

6. mustafaatk

17 Metreküp Psa Grubu Araçları Camper Karavana Dönüştürebilirmiyim.

Merhabalar, 17 m3 araca camper tarzı motokaravana dönüştürebilirsiniz. ama alkovenli veya semi integral tarzı motokaravan yapmak yaptırmak mümkün değildir.

7. mustafaatk

Trafik Sigortası Önerileriniz?

Ben de panelvan olarak almıştım karavanımı sonradan karavana dönüştürdüm. Aldığım kişi aracı ticari olarak kullanıyordu. Noter satışında araç ticari mi kullanılacak yoksa hususi diye sordulari ben hususi olduğunu söylemiştim. Sigortaya etkisi var mı bu durumun bilmiyorum ama yaklaşık 1 hafta...
  8. mustafaatk

Eski J9 Campercı Yeni Çekme Karavancı Adayı.

2 kişilik bir karavan bakıyorsanız Aydos karavanın sattığı Nievwiadow modeli de hafif ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir model olabilir. Gerçi, sitelerine ve sahibinden'e baktım artık Niewiadow ile ilgili birşey göremedim. Artık satılmıyor mu bilemiyorum.
  9. mustafaatk

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Ne yaptınınz sesi kesebildiniz mi? Geçen akşam uzun süredir bekleyen karavanımı çalıştırmak için karavana gittim. Hava soğuk olduğu için D2 yi çalıştırdım ve dediğiniz sesi ben de duydum. Bir süre sonra D2 nin fanının sesinden dolayı duymaz oldum pompa sesini ama yine de ilk etapta bu sesi...

10. mustafaatk

Karanımızla Alışma Isınma Gezileri

Güzel günlerde kullanın, tekerinize taş değmesin.

11. mustafaatk

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Bu ses tam olarak nereden geliyor? Benim de Ducato Camper ımda D2 var. Şu ana kadar 3 sefer kullandım. çalışırken gelen fan sesi haricinde herhangi bir ses duymadım.
  12. mustafaatk

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Sorduklarınızın hemen hepsi karavan yaptırmak için ayıracağınız bütçeyle alakalıdır. Ben, kendi aracımdan edindiğim kısıtlı tecrübelerimle sorularınız için bilgi vermeye çalışacağım. Çok fazla karavan gezim olmadığı için yanıtlarım ulaşmak istedikleriniz anlamında ne kadar yeterli olur...

13. mustafaatk

Mahir Uçar'ı Kaybettik

Allah rahmet eylesin.
  14. mustafaatk

Karavan Diyaframlı Su Pompası Bakımı

bilgilendirme için teşekkürler, bir hidroforun içini görmüş ve yaşadığınız tecrübeden faydalanmış olduk. Tüketim toplumu olarak genelde ilk aklımıza gelen böyle şeylerle uğraşmaktansa hemen yenisini alıp değiştirmek oluyor. Halbuki biraz merak, biraz kabiliyet, biraz da araştırma ile böyle...
  15. mustafaatk

5,25 Erba Karavan

Karavan tavan havalandırma,havalandırma, - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 211516251 sanırım bu ilanda yer alan havalandırma.

16. mustafaatk

Karavanlar Için Satılık Gazlı Soba Sıfır

Arka Sabit yatağın altına, önü koridora bakacak şekilde konulabilir. Birkaç uygulama görmüştüm bu şekilde.
  17. mustafaatk

Karavan Kervanına Bende Katıldım. ..

Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. Bilmekten ziyade satılırken forumda konusu geçmişti, birisi bakmıştı aldığınız karavana. Motor olarak 2,5 mi yoksa 2,8 mi, Turbo var mı turbo yokmu muhabbeti geçmişti, bir karara varılamamıştı. O yüzden sordum. Siz kullandınız aracı, çekişinden ve...
  18. mustafaatk

Karavan Kervanına Bende Katıldım. ..

Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belesız kullanın. Güzel gezileriniz olsun. İzmir'den Dolphin'in sattığı karavan mıydı bu?

19. mustafaatk

Psa Grubu Temiz Araç Arayanlar Dikkatt!!!

Ynt: Psa Grubu Temiz Araç Arayanlar Dikkatt!!! Cep Telefonu ile Plaka'dan kaza sorgusu yaptığınızda, kaza bilgileri sms ile geliyor ayrıca ayrı bir sms ile son birkaç yıl içerisinde yapılan TUV muayenelerinde heryıl araç hangi km'de muayeneye girdiği de sms te yazıyor. KM de bir oynama olup...
  20. mustafaatk

Kastro(çamlıkoy) Kampı

Ynt: Kastro(çamlıkoy) Kampı Haftasonunun yağmurlu geçeceği beklentisi buraya olan normal talebi de azaltmış galiba ve sizin için güzel, sakin bir haftasonu olmuş. Resimlerden oldukça güzel bir yer gibi gözüküyor. Daha önce Kastro ile ilgili olarak, yazın haftasonları günübirlik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri