Arama sonuçlarınız

1. mustafayetim

Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Günden son kareler...

2. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Kapadokya'daki ikinci günün ardından kampa dönüyoruz.
  3. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Avanos'taki ilk gecemizin ardından açık bir havaya uyanıyoruz.Osman'nın semaverde demlediği çay eşliğinde güzel bir kahvaltı yapıp gezimize başlıyoruz.İlk günden kareler.

4. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi İlk gün çocuklar çimenlik alanda doyasıya oyun oynayıp gece karavanda film seyrettiler.
  5. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Keyifli bir yolculuğun ardından saat 2 gibi daha önce rezervasyon yaptırdığımız Avanos Ada Camping'e giriş yaptık.

6. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Kahvaltı sonrası yola koyulduk.Otoban çıkışı duble yola çıktık.Çift şeritli yollar çekme karavan için oldukça rahattı.Öglen yemeğiniçin Kırşehir yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde mola verdik.Tesis içinde tur otobüsleri ile gelen çekik gözlü...

7. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Mola yerinden ayrılıp yine yaklaşık 100 km lik gece yolculuğunu ardından saat 12 gibi artık geceleyelim dedik ve Ankara yakınlarında otobanda dinlenme tesislerinde gece elektrik alıp problemsiz bir şekilde konakladık.Arkadaşaların karavanda ilk...
  8. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Kısa bir aradan sonra Kapadokya gezimizin yine kısa bir hikayesini siz karavan severler ile paylaşmak istiyorum. 26 nisan cumartesi akşam saat sekiz gibi iki aile yola çıktık.Yaklaşık 200 km lik bir yolculuktan sonra Ankara otobanında ilk...
  9. mustafayetim

Yurt Dışı Haberleri

Ynt: Yurt Dışı Haberleri Yurt dışına çekme karavan ile çıkmayı ancak kampinglerde konaklamayı düşünmeyen arkadaşlar için güzel bir haber vereyim.Adac 2014 kamping programını cep telefonumda dün güncelledim.Fiatları ortalama 10 euro olan stelplatzs (karavanpark) lardan Almanya'da kayıtlı 2467...

10. mustafayetim

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Sevgili Mustafa:ilerki yaşlarımızda motokaravan ile gezmem diye büyük konuşmam.İlerki yaşlarda motokaravana eğilimin arttığı doğru bir tespit.Bakalım nasip emeklilik döneminde belki bizde motokaravan alıp gezebiliriz.Eleştiriye açık bu olgunluğuna da...

11. mustafayetim

Bir şekilde YOL DA olanlar

Ynt: Bir Şekilde Yol Da Olanlar Ben Ebru YetimCevabınız için canı gönülden teşekkürler
  12. mustafayetim

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Sevgili Mustafa:bu cevabı aramızdaki samimiyete istinaden yazıyorum.İlk karavan deneyimini yaşarken çekme karavan ile motokaravan arasında gidip gelmiştin.Sonunda tercihini motokravan dan yana kullanmış çokta güzel geziler yapmıştın.Tabiki bu senin...

13. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Gezi sonrasında muaynehane işlerini toparlamaktan bu başlık altında iki değerli arkadaşın sorusuna cevap veremedim.Pino karavan ile ilgili izlenimlerimi yazacağım.Ancak kısaca toparlayıcı bir yanıt olarak telefonlada bana ulaşıp soranlara da...
  14. mustafayetim

Adapazarı'nda Yeni Kamp Dışı Konaklama Alanı

Ynt: Adapazarı'nda Yeni Kamp Dışı Konaklama Alanı Sitedeki resim yükleme problemi geçmiş.Kamp alanının görselleri...
  15. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Bu akşam çıkacağımız kısa beş günlük Kapadokya gezi boyunca ben Hymer Sporting 560 arkadaşım Osman Pino 375 çekme karavanı kullanacağız. Elimden geldiği dilimin döndüğü kadar ve tarafsızlığımı bozmadan yerli bir üreticiyi kollayarak Pino...

16. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Salı günü akşam Pino karavanın kısa tatik boyunca kullanmak için verdiği 375 modelini almak için Karamürsel'e fabrikasına gittik.
  17. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi İyi dileklerini gönderen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.Haşmet hocam nasipse bu dördüncü gidişimiz olacak.Gidilecek mekanlar ile ilgili önerilerinizi bekliyorum. Kapadokya'da giden herkesin ziyaret ettiği bilinen mekanların dışında ben önden...
  18. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi İyi dileklerini gönderen bütün dostlara selamlar.Kapadokya gezisi boyunca arkadaşımın kullanacağı Pino karavanı akşam Karamürsel'deki fabrikasından Faruk bey'den teslim aldık.Görselleri yükleyemediğim için şu an paylaşamıyorum.

19. mustafayetim

Ynt: Adapazarı'nda Yeni Kamp Dışı Konaklama Alanı Sevgili Mesut, sitede resim yüklemede problem var sanırım bir kaç kez denediğim halde resim yükleyemedim .Birazdan facebook sayfasına yükleyeceğim problem geçince burasını güncelleyeceğim.Almanya'ya selamlar.
  20. mustafayetim

Bu hafta sonu pazar günü balık avlamak için Adapazarı'nın Sapanca'dan sonra ikinci büyük gölü Gölkent yada eski adı ile Koyunallı gölüne gittik.Bu göl Adapazarı Karasu sahil yolu üzerinde bulunuyor.Poyrazlar gölünün hemen hemen üç katı büyüklüğünde etrafı oldukça yeşillik kamp yapmaya özellikle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri