Arama sonuçlarınız

1. mustafayetim

Feribot Bileti Hk.yardım

Ynt: Feribot Bileti Hk.yardım Bu kamping'te üç sene önce konaklamış idik.Genelde avrupada şehir içi kampingler vasatın biraz üzerindedir.Bu kamping Münih şehir merkezine oldukça yakın bir konumda.İçinde nehir manzaralı bir restorantı mevcut.Girişte uzun bir sorgu sual yok.Hüseyin abinin...

2. mustafayetim

4. Taraklı Karavan Festivali

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Süreyya bey, Konuyu tadında bırakmak için cevap vermek istemiyorum.Yazılanlar kayda geçti,taktir okuyanlarındır.
  3. mustafayetim

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Sevgili Erdal bey, Taraklı buluşmasına iki kez katılımış bir karavancı arkadaşınız olarak bahsedilen olumsuzluklara bizzat şahit olmadım. Gezenbilir forumuna üye olduğum yaklaşık beş yıldan beri Akyazı Kuzuluk bölgesinde böyle hoş olmayan bir müdahale paylaşımı...

4. mustafayetim

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Konu nerden nereye geldi hayretler içindeyim.Hele hele Sakaryalı olarak bir daha hayret ediyorum.Akyazı Kuzuluk için ima edilenler ayıptan öte. Akyazı ilçesi Kenan Sofuoğlu gibi dünyaca tanınmış bir motorsiklet yarışmacısını çıkarmış bir ilçemiz.Halen kendisi...
  5. mustafayetim

Feribot Bileti Hk.yardım

Ynt: Feribot Bileti Hk.yardım İbrahim bey,yeni bir karavancı arkadaşı aramızda görmek çok hoş.Ben üç kez:bir kez Ancona iki kez Venedik hattını kullandım.Bir kere İğoumenitsa limanında ofisten iki kere de İstanbul acentasından aldım.Bu sene nasip ise Ancona hattını kullanacağım. Anek Lines...

6. mustafayetim

E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya

Ynt: E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya Tek kelime ile olağanüstü bir rota, harika bir anlatım.

7. mustafayetim

Uzun Tatiller İçin Nasıl Bir Çekme Karavan Almam Gerekir Marka Ve Model Ne Önerirsiniz.

Ynt: Uzun Tatiller İçin Nasıl Bir Çekme Karavan Almam Gerekir Marka Ve Model Ne Önerirsiniz. Forumun içini incelediğinizde aradığınız soruların cevaplarını bulacaksınız.
  8. mustafayetim

Uzun Tatiller İçin Nasıl Bir Çekme Karavan Almam Gerekir Marka Ve Model Ne Önerirsiniz.

Ynt: Uzun Tatiller İçin Nasıl Bir Çekme Karavan Almam Gerekir Marka Ve Model Ne Önerirsiniz. Ertaç hocam eğer uzun tatillerde kullanmak istiyorsanız daha başlangıçta karavancılıktan soğumamak için karavanın kapısından içeri girdiğinizde hazır dört yatağınız olsun.
  9. mustafayetim

Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Do

İlhan abi, Harika bir gezi ve paylaşım olmuş katkıda bulunan herkese kucak dolusu sevgiler.

10. mustafayetim

İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.

Ynt: İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik. Enver Abi eline kalemine sağlık çok güzel bir gezi yazısı oldu.

11. mustafayetim

Danamandıra Gölü

Ynt: Danamandıra Gölü Levent ben balıkçı gözü ile baktığımı için güzel bir gölet gibi gözüküyor.Yollar çekme karavan için uygunmu ?
  12. mustafayetim

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Mustafa her şey güzel gidiyor.Bu yaz güzel geçecek gibi..

13. mustafayetim

Karavanla Gürcistan Ermenistan

Ynt: Karavanla Gürcistan Ermenistan Yolunuz açık olsun ...
  14. mustafayetim

Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Beş günlük kısa bir gezimizin sonunda Pino karavanı sevgili Faruk beye teşekkür edip teslim ediyoruz. Genel olarak Pino karavan verilen para alınan kalite açısından bizi tatmin ediyor.Uzun soluklu gezi yapan çekme karavancılar tecrübe etmiştir...
  15. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Ihlara vadisi dönüşü erken yatıp sabah dokuz gibi yola çıkıyoruz.600 km lik yolu yaklaşık 10 saatte alıp akşam hava kararmadan evimize kazasız belasız varıyoruz.

16. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Gezimizin son gününde sabah kahvaltısı sonrası Ihlara vadisine gidiyoruz.
  17. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Çanak çömlek atelyesini gezip hediyelik almamak olmaz.
  18. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Kaymaklı yer altı şehri dönüşü akşam yemeğini Avanos'ta testi kebabı yiyip çömlek atelyelerini geziyoruz.

19. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Görsellere devam..
  20. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Kapadokya'daki üçüncü günümüzde Zelve açık hava müzesini ve kaymaklı yer altı şehrini geziyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

SON KONULAR

Geri