4. Taraklı Karavan Festivali

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,161

supergezgin

Karavan Yönetim
Yer
Konya
Web
www.ukkf.org
Değerli arkadaşlar,

Daha önce ön bilgisini verdiğim Taraklı Festivali ile ilgili son durum şöyledir.

Taraklı Belediyesi futbol sahasının sunni çimlendirme çalışmalarından dolayı bu yıl başta olmak üzere ileride de bu amaçla kullanılamayacağını, yeni yer arayışlarında ise böyle bir kalabalık gurubu barındıracak yer bulamadığından (önerilen yerler yeterli sayıda karavancı alacak nitelikte değil) ve başka bir yer önerisi gelmediğinden dolayı bu yılki Festival programımız iptal edilmiştir.

İleride daha uygun bir yer temin edildiği taktirde Festival etkinliğimiz yeniden sürdürülebilmesi için çalışmalarımız sürecektir.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Etiketler
Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali

Bilgilendirme için teşekkürler....Bu tür organizasyonlara yerel yönetimler sahip çıkmadıkları sürece tüm insiyatiflerin eli kolu bağlı kalıyor....Yakın coğrafyada Misi'ye konsantre olmak öne çıkıyor...
Kalın sağlıcakla

Bir Sakaryalı olarak üzüldüm..Taraklı belediyesi Türkiyenin çeşitli illerindeki fahri turizm elçilerini kaybetti. İstesede artık o elçileri bir araya getirebileceğini sanmıyorum.

Taramlı ve çevresini ben de çok beğeniyorum. Zaman zaman yolumu 2-3 saat uzatsada Ankara-İstanbul arası seyhatlerimi bu yoldan yapıyorum. Özellikle son yıllarda restorasyon ve turizme yönelik çalışmalar sayesinde 2. Beypazarı örneği olarak turistik bir belde olma yolunda oldukça yol kat etti.
Karavan festivalinin de bu çalışmalara katkısı küçümsenmemeli.
Acaba yeni Başkanının olaya bakışı mı değişti? Yoksa bu etkinliklerin fayda sağlamadığı düşüncesi mi ağır bastı?
İnşallah önümüzdeki dönemlerde tekrar imkan yaratılır.

Taraklı festivali Türkiye'deki karavancıları bir araya getiren en büyük etkinlikti. Umarız kısa sürede uygun bir etkinlik alanı bulunur. Birinci devre sonucu; Futbol 1 Karavancılık 0. ;)

Alternatif ,geçen yıl duyurusu yapılan Nallıhan (uluhan kamp karavan alanı) diyesim var ama....Aması yeni başkanla bu projeninde askıya alındığı duyumu....

Arkadaşlarıma katılıyorum, Taraklı'yı ve karavancı dostları sevdik, yılda bir kez de olsa büyük etkinliğe ihtiyacımız vardı.
Yerel yönetimin ilk festival sıcaklığı havasını, iki ve üçüncü etkinlikte bulamadığımız halde, birlikte olmak adına katıla devam edecektim.
Aynı duyguları paylaşacağımız yeni festival yer ve zaman arayışını Erdal başkandan bekliyoruz.

Akyazı Kuzuluk veya Poyrazlar neden olmasın.Kuzuluk belediye başkanı ile görüşmek lazım.

merhaba,
sayın karagozlers'e kesinlikle katılıyorum.
futbol sahasının çimlendirilmesi gibi bir bahane kesinlikle kabul edilebilir bir mazeret değil. mevcut konjonktür de göz önüne alındığında o bölgede bu tarz "karavan festivali" gibi gavur adetlerini çağrıştıracak aktivitelerin artık yapılamayacağı besbelli. zorlamanın ve ümit etmenin de bir anlamı olacağını sanmıyorum.
daha özgür bir yerde karşılaşmak ve tanışmak umuduyla ...

3 yıl üst üste yapılan festivalin hepsine katıldım, başta Belediye başkanı Tacettin bey olmak üzere tüm
Taraklı halkından yakın ilgi ve misafirperverlik gördük.

Özgürlüğümüzün kısıtlandığına tanık olmadığım gibi yaşanmış bir tecrübe varsada o anda gündeme gelmesini çok
isterdim, ayrıca başta Tacettin bey olmak üzere yerel halkın ilgi ve alakaları ile ikram ve hediyelerinden dolayı
haklarını helal ettiklerine eminim.

Başka bir festival ve etkinliklerde birlikte olabilmek dileğiyle.

Arkadaşlar,

Levent beyin yazdıklarına destek olmak açısından bende Taraklı Belediyesi ve halkından, özgürlüklerin kısıtlanması anlamında hiç bir olayla karşılaşmadık. Haklarını yemeyelim.

Sahanın sunni çimlendirilmesi doğrudur, bu bir bahane değildir. Tacettin bey bana tekrar yapabilmek adına bir çok yer önerdi ama ben buraların bizim açımızdan uygun olmadığından dolayı kabul etmedim, bir ard niyet yoktur.

Sanıyorum Süreyya beyin kast ettiği Akyazı Kuzuluk ile ilgili yazı içindir. Bu bölgenin bakış açısını sanırım hepimiz biliyoruz.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Konu nerden nereye geldi hayretler içindeyim.Hele hele Sakaryalı olarak bir daha hayret ediyorum.Akyazı Kuzuluk için ima edilenler ayıptan öte.
Akyazı ilçesi Kenan Sofuoğlu gibi dünyaca tanınmış bir motorsiklet yarışmacısını çıkarmış bir ilçemiz.Halen kendisi bu ilçede yaşıyor ve antrenman pisti burada.
Sakarya ili ise Hakan Şükür,Oğuz Çetin,Aykut Kocaman,Tuncay Şanlı gibi milli formamızı taşımış isimleri.Semih Saygıner gibi dünya bilardo şampiyunu olmuş bir ismi bağrından çıkarmış bir yerdir.
Öyle ima edilen gibi tuttucu bağnaz bir coğrafyadan dünya çapında motorbisiklet yarışçısı,futbolcu,bilardo şampiyonu gibi değişik branşlarda sporcu yetişip çıksın imkanı yok.Biraz daha hassasiyet lütfen.

Ahhhh.ah....Sanal alem iyisin,hoşsun ama canlı sohbetin tadını,sıcaklığını,duygularını aktaramıyorsun işte.....Çünkü sanalsın.....Şimdi Poyrazlarda hep bir arada olsak,iskemlelerimizle bir daire oluşturup her türlü fikrimizi ,ses tonumuzla,mimiklerimizle,canlı canlı ifade etsek...Bu mesajlara,bu yorumlara,hiç ihtiyacımız olurmu...Yinede gayretimizle çözdük birbirimizi olabildiğince bu alemde,yanlış anlaşılmış,anlamış olsakta asgari müşterekte birleşmiş insanlarız...Her şeyden önce Karavancıyız....Gönlünüzü hoş tutun......

kimsenin bir şey ima ettiği yok. yazılanlar ve ne demek istendiği açık ve seçik ortada. yerel halkın misafirperverliğine kimsenin bir şey dediğini ve ya diyeceğini sanmıyorum. kaldı ki verilen motosikletçi, bilardocu, futbolcu örneklerinin de söylenmek istenen şeyle hiç bir alakası yok. afedersiniz ama malum hakim konjonktür ve hoşgörüden uzak yönetim unsurlarının gözünde karavan festivali demek eğlence demek, tatil demek, özgürlük demek, hafazanallah oturup iki tek atmak demek.
ben ki ülkemizde karavan camiasına yeni adım atmış biriyim ve bu tür buluşmaları iple çekiyorum. işimin yoğunluğu nedeniyle katılamadığım aktivitelerden sonra bir fırsattır diyerek topiğe girdim ve iptal olduğunu gördüm. sitemim biraz da bunadır.
sözün özü serzenişlerde neyin kastedildiğini herkes çok iyi anlıyor ama maalesef kavramları birbiriyle karıştırıp çorba etmekte üstümüze yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR