Arama sonuçlarınız

1. SERDARATİK

Akü Ve Güneş Paneli Seçimi

Merhaba. ON-GRİD sistem kurdugunuzda karavanlardaki gibi depolama sistemi kurmanıza gerek yok (ama kurarsanız sistemde ufak değişiklikler yaparak avantajlı konuma geçebilirsiniz) fakat on-grid bir inverter kullanmanız gerekiyor kendi öz tüketim miktarınızın çok fazla üzerine çıkamıyorsunuz 10...

2. SERDARATİK

Merhaba. Evlerimiz içinde çatı üstü panel uygulamaları ile ilğili mevzuatta değişiklik yapılmış. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/01/20180118-9.pdf

3. SERDARATİK

Merhaba. Sayın arkadaşlar size göre benim hatalarımı sıralamışsınız bende sizlere kendi mantığımla cevap vereyim. 1-)Dünyanın en problemsiz markaları 14-15 saat ortalamayla çalışmaktadır ve 3-4 kişilik bir seyahat söz konusuysa o buzdolabının kapağı sürekli açılır kapanır . 2-)Aydınlatma ile...

4. SERDARATİK

Merhaba Bu arada arkadaşlar iş yerinden cevap yazmaya çalışıyorum imla hataları olursa kusura bakmayın . Her türlü sorunuz için yardımcı olmaya çalışırım.Yanlış bir şey anlatırsam lütfen uyarın işlerin yoğunlugundan kafam dalğın olabilir şimdiden özür dilerim. Benim hesaplamam marka model...

5. SERDARATİK

Merhaba. Aracınızda kullandığınız buzdolabını ideal bir buzdolabı oldunu webostanızın kaliteli oldugunu led aydınlatmalarınızın 10 w altı aydınlatma olduğunu ve bu koşullarda sizinde bir deneyimli kampçı oldugunuzu (idareli kullanmanın nedemek olduğunuzu ve tasarrufu seven birisi) düşünürek...
  6. SERDARATİK

Merhaba . Öncelikle karavanınızın teknik altyapısı nedir ? Karavanınızda neler kullanacaksınız buzdolabı (220 -12 v kaç watt) tv uydu aydınlatma webosta gibi detayları paylaşmanızı rica ediyorum. Aracınızda bulunan akülerin cinsi şarjır durumunuz inverter cihazınız varmı . Genelde hangi...
  7. SERDARATİK

Merhaba. Bende bir art niyetli bir cevap oldugunu düşünmüyorum tam tersine piyasada o kadar çok bu işi bilmeden size satış yapan ve yanlış bilği veren satıcı var ki size anlatamam bizleri o konuda uyarmaya çalıştığını düşünüyorum benim anlatmak istedigim lüks en pahalısını almak degildir...

8. SERDARATİK

Merhaba Paneller ve regülatörlerle ilğili fikirlerinize malesef katılmıyorum bu kişisel degil profesyonel bir görüştür mmpt regülatörler solar paenellerden degişen şartlarda alınan maksimum voltaj seviyesine göre akülerinize maksimum verimle ğüç aktarımı yapmak için tasarlanmışlardır mono ve...

9. SERDARATİK

Merhaba Paneller ve regülatörlerle ilğili fikirlerinize malesef katılmıyorum bu kişisel degil profesyonel bir görüştür mmpt regülatörler solar paenellerden degişen şartlarda alınan maksimum voltaj seviyesine göre akülerinize maksimum verimle ğüç aktarımı yapmak için tasarlanmışlardır mono ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri