Arama sonuçlarınız

1. erdeman

Çekme Karavanda Dingil Kırılması

bugün etraflıca konuşup sorunun neden kaynaklandığını bulduk. ben haddinden fazla yükleme yaptığım için dingile zarar vermişim ve karavanin kasası dingilin verdiği yükseklik kadar aşağı düşmüş, hareketini engelleyen ve kırılan bir şase yok, ben kamplara girerken 100lt suyu doldurduktan sonra...

2. erdeman

tüm belgeler mevcut üretim sahasına kadar bakıp öyle almaya karar verdim pişmanda değilim karavan çok hoşumuza gidiyor güvenli de ama olabilir bir sorunmu önemli olan o. hatalı ürün olabilir yada benden kaynaklı bisey olabilir çünkü benimde ilk karavan deneyimimdi kullanım gerekliliklerini...
  3. erdeman

merhaba bende aynı sorunu 12 bin km lik avrupa turunda yaşadım sıfır alıp yola çıktığım karavanı 3 kere su bastı sonuncuda anladım çamurluğun delinip asfalttaki yağmur suyunu içeri aldığını çünkü sonuncuda dönüş yolunda ve boludaydik yemek molası verince karavandan birşey alacaktım önceki günde...

4. erdeman

Çekme Karavan Ile Avrupa Turu

Bordeaux
  5. erdeman

Bordeaux

6. erdeman

Bordeaux

7. erdeman

Bordeaux
  8. erdeman

Bordeaux
  9. erdeman

Fransa Bordeaux kentindeki kamp alanımız genişliği ve tesis imkanlarından dolayı çok beğenmiştik. restoranlarından marketlerine havuzları ve duş tuvalet temizliği paristeki kamptan daha iyiydi belki daha geniş bir alana sahip olmasından dolayıdır ama parise kıyasla biz çok hoşlandık

10. erdeman

Paris

11. erdeman

Paris
  12. erdeman

Paris

13. erdeman

Paris
  14. erdeman

büyük kızımızın doğum günüydü pariste kutlamış olduk
  15. erdeman

Paris

16. erdeman

Paris
  17. erdeman

Paris
  18. erdeman

Paris Kamp alanımız şehir merkezine yakın ve güzel bir mahallenin içerisindeydi tuvaletler ve duşlar buradada ortak kullanımdaydı yani siz pisuvara tuvaletinizi yaparken yanınızdaki lavaboda bir bayan el yıkamaya başlayabiliyordu genel olarak temiz bir yerdi insanlar cana yakın ve naziklerdi...

19. erdeman

amsterdam
  20. erdeman

amsterdam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız