Arama sonuçlarınız

1. erdeman

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

ford transit 350E almayı düşünüyorum aracı tanıyan varmı acaba biraz bilgi rica edebilirmiyim bitane buldum 63 bin km de 2014 model büyük olan kasalardan. 61.400 e malolan çekme karavana 43.500 yazdım 20 günde 5.530 kişi bakmış 30 kişi favori yapmış ama sadece 1 kişi geldi bakmaya bulduğum...

2. erdeman

doktor bey kamp alanlarına almıyorlarmış dediği için bende kamp alanlarından bahsetmiştim kamp alanı dışı ile ilgili bir yorum yapmadım kaldıki bir gece fransada bir gece almanyada olmak üzere 2 gece geç vardığım için kampa giremedim ve ücretsiz kamp alanında konakladım motokaravanlarda vardı ve...
  3. erdeman

hocam ben tıbbi malzeme üretiyorum ve daha öncesinde hastanelere çalıştığım dönemden kalma bir doktor arkadaşım şuan muğlada görev yapıyor kendisi ve hobi olarak demir işçiliği ile uğraşıyor ben ona işlerimden arta kalan paslanmazları titanyumları gönderiyorum onlarla uğraşıp vakit geçiriyor...

4. erdeman

merhaba hocam biz bu yaz 10 ülkede gezdik ve kamp seçimleri yaparken karavan ile ilk gezimiz olduğu için aile fertleri zorlukla karşılaşmasın ve kamp olayından daha ilk seferde soğumasın diye hep yüksek puan ve tavsiyeli kamp alanlarını tercih ettim. bizim çekme karavanımızda atık su deposu...
  5. erdeman

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

ben iç düzeni kapıya göre yapacağım kayar kapının arkaya doğru olan kısmından son 60 cm sini çarpma kapıya çevireceğim kayar kapıyı sabitleyeceğim kayar kapı yokmuş sadece aracın ortasına doğru 60 cm lik çarpma kapı varmış gibi olacak ki öne doğru iptal olan kapının yerine oturma gurubu...

6. erdeman

17m³ Alternarif Ducato Projem Ile Ilgili Sorularım, Yorumlarınız...

bakıyorum ama 5 yaşından büyük araçlarda km 200 binden düşüğü yok ben 350 ED ye bakıyorum jumbo 17m3 olanı doğru galiba baktığım araç birde çift teker bunlar, çift teker araçlar B sınıfı ehliyetle kullanılıyor mu bilginiz varmı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. erdeman

rica etsem projelendirme için çalıştığınız firma veya kişinin bilgisini alabilirmiyim lütfen çünkü bende sizin gibi hem kayar kapıyı iptal edip karavan kapısı yaptırmak hemde arka kapıları kapatıp sizin yaptırdığınız gibi cam altından tek kapı açtırmak istiyordum ama bana projeciler ikiside...
  8. erdeman

ama sprinter ve crafterin ölçüleri de ayni sanırım 55-65 bin aralığında 200-220 bin km civarında araçlar var almak istiyorum sonuçta normal binek araç gibi kullanmayacağız çok sorun çıkartmaz diye düşünüyorum siz nedersiniz bakimina parçasına katlanacak olsam tercih etmelimiyim Tapatalk...
  9. erdeman

evet boyumuz 1-67 ve aşağısı. yani tavan yüksekliği ayni mi peki en olarak farkedilir bir ölçü varmı eğer varsa ıveco hakkındaki düşünceleriniz nedir ducatoyla kıyaslarsak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. erdeman

merhaba sadece ducatodan bahsetmişsiniz sprinter veya crafter için tek sorun tavan yüksekliğimi birde frigolu araç ile ilgili yorumlarınız ne olur acaba sahibinde birkaçtane var en azından kargoda kullanılmadığı kesinlik kazanmış oluyor artısı veya eksisi konusunda bilgisi olanlar...

11. erdeman

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

teşekkür ederim erol bey Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. erdeman

arka kapılara yaptığınız model projelendirme aşamasında size problem çıkartmasın birileriyle konuştunuz mu acaba bu konu hakkında çünkü ben yan kayar kapıyı 60 cm ye düşüreceğim onun onayını aldım ama arka kapilarin birleşip cam altından yukarı doğru tek parça açılması için yapamam dedi ayni...

13. erdeman

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

çok güzel yapmışsınız elinize sağlık kolay gelsin. yardım aldığınız yada birisinden duyduğunuz elektrik ve su tesisatı konusunda ankara’da tecrübeli birileri varmı acaba. ısıtıcı, kasetli wc montajı gibi şeyler gözümü korkutuyor. benimde kendime ait esenboga mahallesinde tıbbi malzeme ürettiğim...
  14. erdeman

şahsen ben öyleyim, hatta 5 günlük bir tatilimizde hanım resimlerden farkettiki 5 gün boyunca denize gidip gelirken hep aynı tişörtü giymişim akşamlarıda toplamda sadece farklı iki tişört kullanmışım =)) şort zaten standart, deniz için birtane dolaşmak için birtane hep aynı. akşamları duş...
  15. erdeman

bizim ilk karavanımızda ve ilk gezimizde hanım kızları yıkamak istedi daha en küçüğü yıkayıp verdi bana 2.de su bitti =)) başladık mı tartışmaya, işte şöyle de böylede derken 3-4 günde alıştık az su kullanmaya. zaten gittiğimiz kamplar çok temizdi tuvalet ve duş ihtiyaçlarımızı hep oralarda...

16. erdeman

bazı kamp alanlarında muhtemelen banyo ve tuvaletler bayan ve çocuk için kullanıma uygun olmayabilir mesela bizim hanım çok hassas o konularda pikniğe gittiğimizde kızları asla götürmek istemiyor birde bizimkiler küçükler elleri hiç durmuyor sürekli orayı burayı mıncıklıyor
  17. erdeman

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

geri söktürmek yada ceza yemek riskine rağmen kemer yaptırmayı düşünüyorsam işe yaramayacak basit bir kemer yaptıracağımı neden düşündünüz sonuçta henüz karavana başlamadım ve koltukların üstünden şaseye 2 yerden kolayca ulaşılabilecek bir kapak yada kemer montajı yapılabilecek yeri hazır bölme...
  18. erdeman

ben ankara’da yaşıyorum, motokaravan yapmaya karar verdiğimde kapının yerini değiştirme ve arkaya çocuklar için koltuk ekletip ruhsata işletme konusunu araştırırken internetten bulduğum ankara’da bir proje firması ile de görüştüm hatta sırf karavan işleri için ilgili bir personele bağladılar...

19. erdeman

merhaba sanırım ruhsata yolcu işleme meselesi dipsiz bir kuyu biz 3 çocuklu bir aileyiz ve artık karavandan tamamen soğumamak için o konuyu boşverdim muayneden sonra mevcut yaptırdığım koltuklara emniyet kemeri taktırmaya karar verdim çünkü kemerli koltuklara bile izin vermiyorlarmış muayne...
  20. erdeman

teşekkür ederim bilgi için Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri