Arama sonuçlarınız

1. Güney Demirtürk

Kamp Arkadaşları Aramaktayım

Ynt: Kamp Arkadaşları Aramaktayım Başlığı ben açtım ama tabi önceliğin bayanlara gösterilmesi güzel bişi centilmen bir beysiniz nerner bey ..

2. Güney Demirtürk

Ynt: Kamp Arkadaşları Aramaktayım Tamam ozaman Hasan abi takipteyim..
  3. Güney Demirtürk

Ynt: Kamp Arkadaşları Aramaktayım Aynen abim bende bizim arkadaşları teşvik etmeye çalıştım kendimi paraladım ekipman ve öğrenci halimle maddi destekte bulundum ama kimsede bi istek azim göremedim. Şu sıralar yapabileceğim bi grup yokmu yahu göllü nehirli ormanlı dağlı biraz ılıman biyerde 1...

4. Güney Demirtürk

Ogün Okulla ilgili bir sorun olmazsa gelmek isterim , teşekkürler sağolun varolun.
  5. Güney Demirtürk

Vallahi etrafımdaki insanların ne yazikki doğa faliyetlerine olumsuz bakması nedeni ile yanlız kalmış bulunmaktayım.. bu işe gönül vermiş arkadaşlarla tanışmak isterim benim gibi düşünenler buraya yazarlarsa sevinirim :) saygılar.

6. Güney Demirtürk

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa serdar kılıçı bende seviyorum takip ediyorum.. insanları sürekli doğaya yönlendiriyor ve kamp tarzı organizasyonlara davet ediyor .. fakat kurucusu olduğu wolftrack kulubünün fiyatlarını gördükten sonra ne yazıkki sempatim bayağı azaldı kendisine.

7. Güney Demirtürk

Çakı ve Bıçak Seçimi

bora bıçakları güzeldir. bende çok beğeniyorum ve almayı düşünüyorum güle güle kullanın.
  8. Güney Demirtürk

Çakı ve Bıçak Seçimi

merhaba yağız bey bende sizin gibi foruma yeni üye oldum hoşgelmişiz :) gerber çok kaliteli bıçaklar üretiyor kuşkusuz fakat linklediğiniz bıçak kamp tarzı aktivitlerde kullanmak için bence yeterli değil.. survival tarzı bişi almak istiyorsanız ki bıçak önemlidir et kalınlığının , 3mm boyunun 20...
  9. Güney Demirtürk

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. o ağaçların heybetine bayıldım adeta benimde kamp atasım geldi oralarda.. fotoğraflarda çok güzel olmuş buarada elinize sağlık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri