Arama sonuçlarınız

1. Sezosh PC

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) asıl ben teşekkür ederim böyle güzel bir geziyi düzenlediğin için. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgiler :) :) :)

2. Sezosh PC

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) Muhteşem güneşli bir günde çok güzel bir off-road etkinliği oldu, yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Katılan ve tanıştığım herkese herkese kattıkları renk için ayrıca teşekkür ederim. :)...
  3. Sezosh PC

Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Tolga ve Eren geçmiş olsun ama çok eğlenmişsiniz belli fotograflardan. :) Sevindim sizin adınıza! Tolga canın biraz yüzmek istemiş herhalde ki Murat'ı almışsın yanına! Kuraklık mı var, yollayın Murat'ı olsun. Nasıl olsa adam suyu çekiyor...

4. Sezosh PC

Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Ya kusura bakma, aceleyle üye olunca bazı bilgileri giremedim. :-\ E kısa zamanda tekrar birlikte olmak dileyigle. Sevgiler Canan :D
  5. Sezosh PC

Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Merhabalar, güzel geziydi, herkese teşekkürler. :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri