Arama sonuçlarınız

1. K

honda crv

Ynt: honda crv şaşmaz oto sanayide hondacı kadir var kime sorsan onu söyler ben kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ONA GİTMEDE KİME GİDERSEN GİT servisten pahalı çalışıyor ve çok küçük bir dükkanda 10 dk işe 3 saatte bakıyor saat başı para yazıyor bana 730 tl hesap çıkardı 700 olmaz mı...

2. K

Kia Sportage 97 ;)

Ynt: Kia Sportage 97 ;) slm bu aracın gri renkte olanını da ben aldım yeni daha hiç tüp takılmamış çok diri bir araç bir hayli güzel araca ne marka lpg önerirsiniz ne kadar yakar ortalama ve 4 tane yumuşak güzel lastik almayı düşünyorum tavsiyeleriniz ne olur arazi performansını görmek...
  3. K

bursalı arkadaşlar yardım lütfen

Ynt: bursalı arkadaşlar yardım lütfen teşekkür ederim hakan bey çarşamba ya da perşembe bursa da olacağım tanışmak isterim tabiki görüşmek üzere mustafa 5302229210

4. K

bursalı arkadaşlar yardım

slm dostlar aranızda yeniyim 2,0 grnd vitara mı satıp 1996 kia sportage aldım araç bursa da ben çankırı dayım araca baktırdım kaporayı gönderdim aldım şimdi diğer suzuki de 4 silindir 2,0 motordu bu araçta aynı şekilde suzuki de atiker marka lpg vardı ve hiç memnun olmamıştım şimdi sizlerden...
  5. K

bursalı arkadaşlar yardım lütfen

slm dostlar aranızda yeniyim 2,0 grnd vitara mı satıp 1996 kia sportage aldım araç bursa da ben çankırı dayım araca baktırdım kaporayı gönderdim aldım şimdi diğer suzuki de 4 silindir 2,0 motordu bu araçta aynı şekilde suzuki de atiker marka lpg vardı ve hiç memnun olmamıştım şimdi sizlerden...

6. K

eski bir suzukici olarak kia

slm tüm arkadaşlara daha önce suzuki 1,6 jlx ve 2,0 grand vitara kullandım şimdi niyetim 1996 model 2,0 motor benzinli kia sportage almak bu araçların arazi performansı ile bilgisi olan varsa bilgilerin faydalanmak isterim kullanımı nasıldır kronik sorunu var mıdır

7. K

Otomatik Vitara Arıyorum

Ynt: Otomatik Vitara Arıyorum sahibinden de 32763021 nolu ilanı inceleyin görüşelim
  8. K

ankara da hangi atiker servisini tavsiye edersiniz

Ynt: ankara da hangi atiker servisini tavsiye edersiniz adres ve telefonu buldum kayra otogazın birde neziroğu suzuki serviside atiker lpg dönüşümü sağlıyormuş aklıma ilk gelen onlar hem suzuki hem atiker olunca daha iyi olacağı ankara da arkadaşların yardımlarını bekliyorum
  9. K

Vitara 2.0 V6 Uygun LPG tavsiyesi

Ynt: Vitara 2.0 V6 Uygun LPG tavsiyesi ben sırf yurdum insanı kazansın diye atiker e güvendim vallahi burnumdan geldi bujiler filtreler en son eksantrik dişlilerini ve zincirini değiştirdim ki onu bunlar yakıt zamanlaması yapar diye servis değiştirdi lpg nin enjektörlerini en son en iyisi diye...

10. K

Ynt: ankara da hangi atiker servisini tavsiye edersiniz evet dediğiniz gibi burada bir tane bayisi var oda atiker hariç herşeyi biliyor işte o ankara da bulunan 61 bayiden bu tip araçlara lpg bağlayan daha tecrübeli önerebileceğiniz var mı ? arkadaşlar

11. K

slm arkadaşlar çankırı ilindeyim burada atiker servisi yok brc zavoli diğerleri var bana 2,0 motor otomatik grand vitaraya yakıtını ayarlayacak iyi bir usta lazım gittiğiniz ustalığını beğendiğiniz ustalar varsa yardımlarınızı bekliyorum
  12. K

Satılık 2004 2.0 Grand Vitara Otomatik

Ynt: Satılık 2004 2.0 Grand Vitara Otomatik güncel 26500 tl

13. K

Ynt: Satılık 2004 2.0 Grand Vitara Otomatik güncel 27000 tl
  14. K

Ynt: Satılık 2004 2.0 Grand Vitara Otomatik acil pazarlıkda yardımcı olurum
  15. K

Ynt: Satılık 2004 2.0 Grand Vitara Otomatik

16. K

Ynt: Satılık 2004 2.0 Grand Vitara Otomatik
  17. K

Ynt: Satılık 2004 2.0 Grand Vitara Otomatik güncel
  18. K

2000 cc 4 silindir g. vitara

Ynt: 2000 cc 4 silindir g. vitara muhtemelen gördüğünüz araç grand vitara idi doğrudur 2000 motor 4 silinidir otomatikleri 4 vitesdir 6 silinidir olanlar v6 olan diye geçer

19. K

2004 grnd vitara direksiyon mafsalı

Ynt: 2004 grnd vitara direksiyon mafsalı ben hallettim arkadaşlar o konuyu usta iyi oldumu iş basitleşiyor ustama söktürdüm mafsalı artık gidip alıcam servisten diye o biraz inceledi bunun ucları bozuk dedi ne yapacaz dedim sen dur hocam ben geliyorum diye gitti 1 saat sonra geldi tornacıya...
  20. K

2004 grnd vitara direksiyon mafsalı

slm arkadaşlar 2004 2,0 otomatik grnd vitaramın direksiyon mafsalı değişmesi gerekiyormuş nereden temin edebilirim servis çok yüksek meblalar istiyor (550 tl) aslında asfaltta hiç bir sıkıntı yok ama bozuk yolda tık tık tık vuruyor direksiyon 3 tane rot balanscıya gösterdim hepside mafsal...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri