Arama sonuçlarınız

1. K

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Aşkım tam 20 ay oldu gideli ,, sensiz tam 20 ay nasıl yaşadığııma hala şaşırarak yaşamaya devam ediyorum kendi ifadelerinle yazdığın bu forumdaki konularını okuyunca gözyaşlarımı tutamadık ne hevesle aldığın jeepin de bende sensiz çok mahsunuz seni çok...

2. K

Yatak Olan Karavan Masası

Ynt: Yatak Olan Karavan Masası valla bravo dostum katlanır masa budur işte super fikir yoksa 280 yuro istiyorlar bi kıytırık masaya buluşunu bizle paylaştığın için sağ ol var ol
  3. K

Yatak Olan Karavan Masası

Selam arkadaşlar şu karavanlarda kullanılan hem masa hemde yatak olabilen masaları nerden bulabilirim fiyatını bilen varmı yada kendim yapabilirmiyim çapraz katlanabilir bir düzenek olması lazım diye düşünüyorum daha önce hiç görmedim resim yollayabilirseniz sevinirim

4. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri bugün izdoff a üye oldum benim şu mekanik işler neredeyse halolmak üzere 1979 senesinde 1 wv minübüs almıştım arkasına sunta üzeri 1 yatak yapıp içine 1 de buzdolabı monte edip isveç den TR ye vede burdaki geziler dahil tam 15000km yapmıştım şimdi aynı sistemi benim...
  5. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri bende senin tahminlerine katılıyorum cj5 yada 6 nın rot mili varmış üzerinde ben aldığımda öyle anlaşılıyor çünki ben rot milini alıp aynısını bulmaya çalışmıştım aslında ustanın beni uyandırması lazımdı en başında yine bi dünya koşturmaca vede fuzili masraf olacak kahretsin...

6. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri rot ayarı tutmazmı demek istedin birde bu son yapılan rot ayarı rotçunun pc verilerine göre yapıldı demiştim ama pc deki lastik ebatları benim lastik ebatlarına göre olmadığından acaba tekrar gidip sorsammı acaba ustaya ne dersin

7. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri birde dreksiyon kutusuna giren mafsalın değişmesi lazımmış dreksiyonda epey bi boşluk var bi şey daha var oda rotun dreksiyona bağlandığı mili kısa geliyor sağa tur normal ama sola az dönüyor zaten milin pasoları ancak 3-4 diş tutuyor o rotun daha uzun milli olanını arayacam...
  8. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri deniz ile konuştum arabayı onun ustasına götürdüm oda beni alıp tekrar lastikçiye götürdü rot balans için halbuki ben rotları bayram arifesinde ayarlatmıştım (meğerse ben öyle zannediyormuşum) adamlar arabayı pc ye bağladılar cj lerin imal ülkeleri ve olması gereken ayarlar...
  9. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri ya orkun dostum sana ne kadar teşşekkür etsem azdır bana çok yardımcı oldun oluyorsun sağ ol var ol bugün denizi arayacağım bende ata sanaide eski ustalardan birine götürüyorum arabayı belki deniz in dediği ustadır çünki ondan başka hem amerikancı hem jeep çi usta yok deniz...

10. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri orkun dediğin dreksiyon kutusunun üzerindeki ayar somununu buldum çok az daha sıkılacak kadar mesafe var gibi sanki somun alyan başlı olan demi

11. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri sağolasın arkadaşım ama ben izmirdeyim malesef burası istanbulun yanında köy gibi bi yer burda işten anlayan usta bulmak çok zor bi dünya çakal çukallan cebelleşiyorum her gün
  12. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri 1-yok bende vinç yok dreksiyon kutusuna ulaşmak kolay hemen şimdi inip o dediğin vidaya bakayım eğer dreksiyon boşluğu ordan alınıyorsa neden oynama demişsin 2-araba çalışmazken lastikleri sağa sola döndürmenin mümkünatı olurmu onada bakayım

13. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri yok daha dreksiyon kutusuna bakılmadı ama daha önce dediğim gibi tam sağ ve tam solda dreksiyon simidi 4 tur ve 1 çeyrek tur olması lazımmış yaw inşallah dreksiyon kutusu başıma bi iş açmaz o kutunun arıza tamir takımı varmış ama eğer komple değişmesi gerekirse maliyeti 1...
  14. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri sende şu ana kadar yazdıklarından anladığım kadarıyla ne rot amortisörü nede viraj çubuğu var genede arabanda dalma yok diyorsun ben bu 2 olasılığı listeden çıkartayımmı o zaman sana normal lastik amortisörlerini sorayım onlar ne marka ayrıca sende yükseltme kiti varmı yani...
  15. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri burda monroe amortisörlerinin ithalatçısı var onlarla konuştum az önce senin bütün derdin rot amortisörü ve değiştiği taktirde hiç bir sorunun kalmaz dediler yarın bide onların kapısını çalacam benim usta transporter amortisörü taktım demişti ama trasporterlarda zaten rot...

16. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri sabah tarıkla konuştum bana rot amortisöründen kaynaklanabilir senin dalma işi dedi ben zaten rot amortisörünü değiştirmiştim ama orjinali bulamadığım için usta transpoter rot amortisörü taktı tam yerine oturdu ama tarık o amortisör senin lastik ebatlarına uygun gelmez diyor...
  17. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri slm orkun uzun 1 süredir görüşemedik sağ olasın iyi dileklerin için hazır seni bulmuşken 1 sorum olacak Bugün arabada denge demiri yokmuş onu keşfettik benide istanbuldan ulus otoda çalışan mustafa bey uyandırdı sabah onu aradım bana sorunu tek tek halletmemi tavsiye etti...
  18. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri slm arkadaşlar grev nedeniyle uzun süredir nete giremedim en sonunda cj8 ime kavuştum arabayı satın aldım işlemleri biter bitmezde hemen a dan z ye bakıma soktum rot başları, rot kolu,rot amortisörü,motor yağı,şanzuman ve defransiyel yağları,fren balataları değişti sonra...

19. K

Ege ve Akdeniz Bölgesindeki Kampingler?

ege ve akdeniz bölgesindeki campingler hangileridir nasıl gidilir
  20. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri orkun alakan için çok teşekkürler kardeşim yarın ilk işim arabayı kanala çekip şanzumanlarını defransiyellerinin motorunun resimleyeceğim seni msn de listeme aldım ama online yakalayamıyorum burdanda nasıl resim gönderilir bilmiyorum sana aracın resimlerini msn den göndersem...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri