Arama sonuçlarınız

1. Destan06

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Kusura bakma verdiğim rahatsızlıktan dolayı. Kolay gelsin kardeş işin gücün rast gitsin.

2. Destan06

Tavana Yakın Su Deposu Hava Problemi

O musluklarda elektrik devresi var açınca enerjiyi motora gönderir motor çalışınca su gelir, kapatınca da aynı mantıkla motor durur ve su kesilir. Çalışma mantığı bu şekildedir.
  3. Destan06

5 Dakikada Karavan 5 Dakikada Kamyonet

Paylaşım için çok teşekkürler Syn Akdeniz45 en azından fikir açısından çok önemli

4. Destan06

Motorkaravan -camper İçin Araç Seçimi- Ambulanslar

Temiz bir ambulans dan güzel bir karavan olur bence nedenine gelince içinde yeterli olmasa da izalasyonu, invertörü, arka ısıtıcısı, tavan kliması, sürgülü kapı camı, elektrik tesisatı, redsetörü, taban kaplaması gibi maliyet tutacak malzemelerinden istifade edilerek karavan maliyeti düşürülür...
  5. Destan06

sıkma canını garip kardeşim. Herkes kendi çapında gariptir. TDK anlamı Yabancı, gurbette yaşayan, demek kampçı, karavancı olup da garip olmayan var mı? Önemli olan da dürüst özü bir sözü bir olmak diye düşünüyorum.

6. Destan06

2001 Model Fiat Ducato

Radyatör alt tıpayı açtıktan sonra üst bidon kapağından hava vererek çoğunu boşaltırsınız.
  7. Destan06

Karavanımın Yapımına Başladım Yorum Ve Önerilerinizi Bekliyorum

Kolay gelsin hayırlısıyla olur inşallah.
  8. Destan06

Öyle çekip gitmek var mı bu alemde. Sen bu sitede gördüğüm en aktif biri olarak insanlara yeri geldi selam, yeri geldi fikir verdin. Her şey gönlünce olsun da siteden kopma. Bana verilmiş bir sözün vardı unutma onuda.

9. Destan06

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Teşekkürler siz de güle güle kullanın gönlünüzce.

10. Destan06

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Bir otomobil alırken nelere dikkat ediyorsanız bu araçlarda da aynı her hangi bir belge almanıza gerek yok (Resmi satış işlemleri hariç tabiki) yalnız araç PSA grubu dediğimiz panelvan tarzı araçlardan olacak . ararsanız daha faydalı bilgi verebilirim. 0 505 350 71 77
  11. Destan06

Yücel kardeş Ankara da isen görüşelim. 0 505 350 71 77

12. Destan06

Karavanımızı Doğu Karadeniz Yaylalarında Test (ağustos 2015)

İnşallah sayın ağabeyim
  13. Destan06

DOYAMADIN KARADENİZEE :(

14. Destan06

Artık dönüş yolundayız derken Giresun dan geçerken Kümbet yaylasını görmeden geçmek istemedik. iyi ki gelmişiz. turizmin henüz tam ulaşmadığı bakirliğini korumuş tam bir yayla bir gün kalmak için çıktık ama beşinci günde mecbur olmasak biraz daha kalırdık. Yan camı kontrolsüz açınca boynumuz...

15. Destan06

Ve istikamet Gürcistan Batum. Dönüş motorini aldık Türkiye ile yarı yarıya. Kısa sürelide olsa ülkemden ayrılmış olmak bile psikolojik olarak rahatsız etti. Aynı gün geriye çıktım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri