bulent kocoglu
Kamp III
Arkadaşlar
Son dönemde ilan sitelerinde satışa çıkan ambulans araçlar dikkatimi çekmeye başladı
Malum;
- 5 yaş büyük bir araç , ticari kullanıldığı için genelde yorgun ve çok km yapmış oluyor.
- Tüv , ABS si olmayan, mevcut ambulansların muayene onaylarını yapmadığını öğrendim.
- Tüv ün belli bir yaşı geçen ambulansları yine aynı şekilde muayene onayı vermiyormuş
- Mercedes Sprinterlerin 213 modellerinin tonajı uymadığından ruhsat vermiyorlarmış
Bu araçlardan bazıları büyük işletmelerin yasal olarak bulundurmaları gerekiyormuş
İlan sitelerini aradığınızda 10 yaşında ama 20.000 km yapmış bu tip araçlar bulacaksınız
Fiyatlar makul.
Ama sakın , satıcıya "karavan yapmayı düşünüyorum" demeyin.
Adamlar, tam dişimize göre bir zengin geldi derler
Bu ,altın kural tüm araç alımlarında geçerldir.
Ambulansın ,200-300 tl lik bir masrafla panelvana dönüştürüldüğünü öğrendim.
sanırım bu araçların içi izolasyonludur. Çoğunda tavan kliması da var.
İçindekileri alıp satarım diye düşünmeyin. Maddi bir değeri yokmuş
Ne dersiniz ??
Son dönemde ilan sitelerinde satışa çıkan ambulans araçlar dikkatimi çekmeye başladı
Malum;
- 5 yaş büyük bir araç , ticari kullanıldığı için genelde yorgun ve çok km yapmış oluyor.
- Tüv , ABS si olmayan, mevcut ambulansların muayene onaylarını yapmadığını öğrendim.
- Tüv ün belli bir yaşı geçen ambulansları yine aynı şekilde muayene onayı vermiyormuş
- Mercedes Sprinterlerin 213 modellerinin tonajı uymadığından ruhsat vermiyorlarmış
Bu araçlardan bazıları büyük işletmelerin yasal olarak bulundurmaları gerekiyormuş
İlan sitelerini aradığınızda 10 yaşında ama 20.000 km yapmış bu tip araçlar bulacaksınız
Fiyatlar makul.
Ama sakın , satıcıya "karavan yapmayı düşünüyorum" demeyin.
Adamlar, tam dişimize göre bir zengin geldi derler
Bu ,altın kural tüm araç alımlarında geçerldir.
Ambulansın ,200-300 tl lik bir masrafla panelvana dönüştürüldüğünü öğrendim.
sanırım bu araçların içi izolasyonludur. Çoğunda tavan kliması da var.
İçindekileri alıp satarım diye düşünmeyin. Maddi bir değeri yokmuş
Ne dersiniz ??