Arama sonuçlarınız

1. Kayberen

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo Kargo bedeli veya içindekinin bedeli ödense kaç yazarki? Benim abim'in bana askerden gönderdiği komando beresi hala ortalarda yok, bana gidip asker pazarına komando beresinin fiyatını öğrenip, onun ödemesinimi yapacaklar? trilyon verseler istemiyorum, ben beremi istiyorum...!

2. Kayberen

Yol Şarkıları...

Ynt: Yol Şarkıları... Eskimiş Bir Konu, Renk Getirelim ;) Metallica - Nothing Else Matters => http://www.izlesene.com/video/muzik-metallica-nothing-else-matters/989571 Eddie Vedder - Society Mutlaka Dinleyin ;)
  3. Kayberen

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Helal abi, rahat çok batıyosa, çamurlu yolları tavsiye ederim :D

4. Kayberen

Artık ZJ Sahibiyim

Ynt: Artık ZJ Sahibiyim Çok Karizma Duruyor ;) Bol Çamurlar...! :D
  5. Kayberen

Fotoğraf Gezilerimde Daha Az Yürümeme Yardımcı Olabilecek Araça İhtiyacım Var

Ynt: Fotoğraf Gezilerimde Daha Az Yürümeme Yardımcı Olabilecek Araça İhtiyacım Var Arkadaşların söyledikleri modellerin yanısıra, Kia - Sportage'yi önerebilirim ;) bizimde bir zamanlar sizin gibi 15 Binliramız vardı...gittik bunu aldık... :D

6. Kayberen

Romanya Malı ARO

Ynt: Romanya Malı ARO Babam bu sene nasipse Romanya'ya öğretmen olarak gidecek...Burda 4x4 bindiği için arabada yapamıyor, orada da kendine bi 4x4 alacaktı zaten, bu resimleri gösterdim beğendi...yüksek modelleri varsa 1997-2004 falan onlardan alabilir, eğer alırsa size ayrıntılı bilgi veririm...

7. Kayberen

Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi

Ynt: Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi Her Aile Böyle Olmalı Yaaa, Bide Bize Bakın :(
  8. Kayberen

Rize'de Off Road ???

Arkadaşlar Merhaba, Denizli'de yaşıyoruz... Temmuz'un 10'unda Arazi aracımızla Rize'ye gideceğiz... Ayder yaylası, Uzungöl falan işte ;) Oralarda fazla abartılı olmamak kaydıyla, arazi deneyimi yaşayabileceğimiz yerler arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim :)
  9. Kayberen

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor? İsim Model Yıl Şehirler 1 - ByEscobar (EREN) Sportage 1997 Denizli 2 - figo (ÖMER) Sorento 2006 Ankara 3 -...

10. Kayberen

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Gelemeyecek olmam ne kötü :(

11. Kayberen

Rize Hakkında Yardım

Ynt: Rize Hakkında Yardım çok çok teşekkürler, bu yazılanları derleyip güzel bir gezi planı hazırlayacağım ve resimleri göstereceğim size ;)
  12. Kayberen

Rize Hakkında Yardım

Ynt: Rize Hakkında Yardım Teşekkürler bilgileriniz için :) Çok Çok teşekkürler abi, zaten babam sırf Ayder yaylası için gitmek istiyordu, kendiside öğretmen zaten, öğretmen evinde rahatlıkla konaklarız, bu bilgiler gerçekten çok işime yaradı, tekrar tekrar teşekkür ediyorum :) Saygılar...

13. Kayberen

Off Road Yarış Aracının İç Görüntüleri

Ynt: Off Road Yarış Aracının İç Görüntüleri Resimler Muharrem abiye aittir :) "Muharrem Küçükdemir"
  14. Kayberen

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Pazar günü, Aracı öğrenmesi için annem'e teslim etmiştik, yanında ben vardım sağolsun anacığım aracı kalrıdım taşlarından atlattırım arsaya uçurdu :D ben direksiyonu düzeltip el frenini çekene kadar araç uçtu gitti (Yaşım 17 :D) neyse bu gün bakımdan...
  15. Kayberen

Kia Sportage 97 ;)

Ynt: Kia Sportage 97 ;) çok çok teşekkürler, aracım hakkındaki yorumunuz için, hazır yeri gelmişkende dün annem sağolsun arazı kaldırım taşlarının üstüne çıkardı :D makas üstünde 2 metre kadar sürümüş :D viraj kolu demir lastikleri eğilmiş, onları bu gün değiştirdik :D şimdilik aracın durumu...

16. Kayberen

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi Babam Gidor'da öğretmenlik yaptı, Digor'un Belediye Başkanından Bakkalına kadar birçoğu öğrencisi ;) hatta Digor'da okuyupta şu anda yaşadığımız yer olan Denizli'nin devlet hastanesinde baş hekim yardımcısı öğrencileri var, Digor'a gideceğinizi...
  17. Kayberen

PTT - Kargo'da Kaybolan Dağ Pantalonum Hk.

Ynt: PTT - Kargo'da Kaybolan Dağ Pantalonum Hk. Toplayacan mahalleden, ordan burdan yakın çevreni, arkadaşlarını, gidecen bi tane PTT Binasına, elinde sopalarla, gircen içeri dicen ya malımı verirsiniz, yada dükkanı dağıtıp gidiyorum :) Facebook'ta da paylaşmışsın abi, arkandayız her zaman ;)...
  18. Kayberen

Denizli Off-road Grubu Yok mu?

Ynt: Denizli Off-road Grubu Yok mu? evet abi maalesef ben çok istedimde, babam ah babam :) belki 1-2 sene sonra buluşma imkanımız olur diye ümit ediyorum, bu arada nivatr'de gezerken gördüm, Sizin eklediğiniz Resimlerden, Dendoff Off Road etkinliğindeki fotolarda Yeşil renkli Jeep var, Aynı...

19. Kayberen

Aşk İçin Bir İstek

Ynt: Aşk İçin Bir İstek Evet başka destek verecek yokmu ? destek vereceklerden de videoları hala sabırsızlıkla bekliyorum :) tekrar tekrar çok çok teşekkürler :)
  20. Kayberen

Aşk İçin Bir İstek

Ynt: Aşk İçin Bir İstek :D:D heeehe evet sizi anlayabiliyorum :D Her ne kadar yeni yeni kullanmaya başlasamda :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri