Arama sonuçlarınız

1. Kayberen

Off Road Warrior - Aman Tanrım :D

Gezerken Gördüm ;) bi izleyin ;) http://www.youtube.com/watch?v=nWzwAp72_Oc&feature=fvw

2. Kayberen

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun... :)
  3. Kayberen

Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) Evet abi gerçekten öyle...teşekkürler yorumun için :)

4. Kayberen

Her Türlü Hastalığa Bitkisel Tedavi Ürünleri %15 İndirim (Amerika'dan İthal)

Ynt: Her Türlü Hastalığa Bitkisel Tedavi Ürünleri %15 İndirim (Amerika'dan İthal) Sayın Ertuğrul Abi, anlatmaya çalıştığımda tam olarak buydu, bu ürünler, o uydu kanallarında çıkan saçma şeylerden değil, firmamız Aloe Vera'yı kendisi üretiyor ve Dünyada ilk Aloe Vera katkılı ürün üretim izni...
  5. Kayberen

Her Türlü Hastalığa Bitkisel Tedavi Ürünleri %15 İndirim (Amerika'dan İthal)

Merhabalar... Her Türlü Sağlık Sorununa Karşı Bitkisel Tedavi Ürünlerimiz 152 Ülkede Faaliyet Gösteren ve Tüm Sertifika Ve İzinleri Bulunan "Forever Living" Şirketimizin Denizli Distribitörüyüz... Ürünlerimiz Kesinlikle İlaç değildir, bitkisel ürünlerdir ve siparişe göre Amerika'dan...

6. Kayberen

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) eklediğiniz resimlerden, İftar alanının yoluna baktımda, iftar yapacak kişilerin oruç tutmaktan ziyade, yemeği yemek için hak etmeleri gerekecek galiba :D İftar yapmadan off road başlıyor gibi ;) bol eğlenceler diliyorum...

7. Kayberen

The Mongolia; Moğolistan (Nisan 2010)

Ynt: The Mongolia; Moğolistan (Nisan 2010) Abi senin göbeğin niye İron Men Gibi Parlıyo :D şaka bir yana çok güzel yerler abi :) Atalarımızın toprakları...umarım bizede nasip olur...
  8. Kayberen

Denizli - Yatağan Kefe Yaylası Şenlikleri ( 5 - 8 Ağustos 2010)

Ynt: Denizli - Yatağan Kefe Yaylası Şenlikleri ( 5 - 8 Ağustos 2010) Teşekkürler abla :) şöyle 2-3 gün kamp kurunca, insan resmen yenileniyor...harika bir yer, umarım önümüzdeki festivallere katılırsınız...saygılar...
  9. Kayberen

Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

Merhabalar, birkaç gün süren fazla oyalanıpta yeterince fotoğraf çekemediğim bir gezimiz var :) akraba ziyareti için gittiğimiz Erzurum'dan yola çıktık :) Yol üzerinde OVİT yaylasındayız :) Rakım 2000 lerdeydi galiba, hatırlamıyorum :) Sürekli Yağmurlu ve sisliymiş :) şamsımıza güneş vardı :)...

10. Kayberen

Araç Seçiminde Kararsız Kaldım.

Ynt: Araç Seçiminde Kararsız Kaldım. Discovery alabilirsin, ayrıca paranız artacaktır, güzel bakımını yaptırırsınız, port bagajını, arazi lastiklerini, sis farlarını herşeyini yaptırırsınız :) hem aile içinde rahat bir araç ;)

11. Kayberen

Ynt: Denizli - Yatağan Kefe Yaylası Şenlikleri ( 5 - 8 Ağustos 2010) Bu düşünceniz çok güzel abi, seneye sizinle orada görüşmek ve bıçaklarınızdan eğer orada sergileyecekseniz almak isterim :) iyi günler...
  12. Kayberen

Yatağan belediyesinin her sene Ağustos'un ilk haftası düzenlediği Yatağan Kefe Yaylası Bıçak Şenlikleri Başlamak Üzere, Denizli Ve Egedeki Herkesi Kamp Kurup Eğlenebilecekleri Kefe Yaylasına Bekliyorum... Ayrıca Off Road ve Motokros Etkinlikleride Var :) Etkinlik Programı: Yayladan Birkaç...

13. Kayberen

Rize'de Off Road ???

Ynt: Rize'de Off Road ??? Birdahaki sefere olsun abi :) bizde pek fırsat bulamadık zaten Off Road'a doğal güzellikleri görünce böyle kaldık :D :D
  14. Kayberen

Fotoğraf Gezilerimde Daha Az Yürümeme Yardımcı Olabilecek Araça İhtiyacım Var

Ynt: Fotoğraf Gezilerimde Daha Az Yürümeme Yardımcı Olabilecek Araça İhtiyacım Var Vaaay abi helal :D güzel görünüyor ;) Maviçınar sana aracı bulduk bak ;) :D
  15. Kayberen

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Evet :) sen bi yayınla hele abi, biz ufaklar en sona :D

16. Kayberen

2011 Erzurum Kış Olimpiyatları

Ynt: 2011 Erzurum Kış Olimpiyatları teşekkürler abi :)
  17. Kayberen

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Aramıza hoşgeldiniz abi, artık sizde aileden birisiniz...bol çamurlu geziler diliyorum :D
  18. Kayberen

Site İçin Yeni Konu BUTONLARI

Evde canım sıkıldı, gezenbilir için "Yeni Kanu Aç" "Cevap ver" "Alıntı" gibi butonların bi değişiğini yaptım, pek beceremedim ama yeni yeni başlıyorum, yinede yayınlayacağım.... http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_192655643.gif...

19. Kayberen

Rize'de Off Road ???

Ynt: Rize'de Off Road ??? Tamam anlaştık, imkanımız olursa, söz ;) teşekkürler...
  20. Kayberen

Rize'de Off Road ???

Ynt: Rize'de Off Road ??? 1997 Model, Kia - Sportage BFGoodrick A/T Lastikleri Var, Başka Hiçbir Ek Donanımı Yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri