Her Türlü Hastalığa Bitkisel Tedavi Ürünleri %15 İndirim (Amerika'dan İthal)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kayberen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,541

Kayberen

Kayberen
Yer
Moğolistan - Ulan Batur
forever-living-logo.png

Merhabalar... Her Türlü Sağlık Sorununa Karşı Bitkisel Tedavi Ürünlerimiz 152 Ülkede Faaliyet Gösteren ve Tüm Sertifika Ve İzinleri Bulunan "Forever Living" Şirketimizin Denizli Distribitörüyüz...

Ürünlerimiz Kesinlikle İlaç değildir, bitkisel ürünlerdir ve siparişe göre Amerika'dan getirilmektedir... Senelerdir Bu Doğal Ürünleri Satan Firmamız "Forever Living" Amerika - Arizona'da Kurulmuştur...

Hastalıkların tedavisi için ürettiği bu ürünler firmanın binlerce dönümlük arazilerinde yetiştirdiği "Aloe Vera" bitisinden elde edilmektedir, en basit rahatsızlıklardan tutunda, büyük sorunlar teşkil eden rahatsızlıklara kadar her türlü hastalığa bitkisel çözümümüz vardır...

Ürünlerimizin hiçbir yan etkisi yoktur ve islami şartlara uygunluk belgesi vardır...

Peki Ya Sizin Rahatsızlığınız Nedir... ?

Bize Rahatsızlığınızı Bildirin, Size Çözümünün ne Olduğunu Gösterelim...

Ürünlerimize Kullandığınız Halde Sorununuz Çözülmediyse, Ürünü İade Edip, Paranızı geri Alabilirsiniz, Yıllardır bu İşi yapan Forever Living ürünlerine %100 güvenmekte ve çözüm konusunda garanti vermektedir...!

Ürünlerimiz diğer piyasa ürünleri gibi, nerde üretildiği belli olmayan ve hiçbir onay almamış ürünlerden değildir... Ürünlerimiz Yıllardır bu işi yapıyor :smiley: Ürünleri Burda, eczanalerde veya başka yerlerde bulma şansınız yok, sadece Bizzat Forever Livig firmasının görevlendirdiği kişilerden alabilirsiniz ve tabiki onlarda ürünleri siparişiniz üzerine Amerika'dan getiriyorlar...

Kesinlikle Sorunlarınıza Çözüm Olacağımıza İnanıyoruz...

BİZE HASTALIĞINIZI SÖYLEYİN, BİZDE DERDİNİZE DERMAN OLALIM :smiley:

Bayilikler ve Yetkiler (Distribitörlük) verilecektir... Lütfen İrtibat İçin Bana Yazın :smiley:

%15'lik İndirim için ise yine bana mesaj yazabilirsiniz

Bende uzun zamandır bir gezenbilir üyesi olduğum için sorunlarınızı konuya yazabilir, veya özel durumları bana özel mesajla bildirebilirsiniz...cevap vereceğim...teşekkürler :smiley:

Erencan Çingir

İrtibat : erencan@turk.tc
TEL: 0505 801 80 74

http://www.foreverliving.com

forever-living-products.jpg

Etiketler
Ynt: Her Türlü Hastalığa Bitkisel Tedavi Ürünleri %15 İndirim (Amerika'dan İthal)

Bu türden Bilimsel etkinliği kanıtlanmamış ürün ilanlarının, sıradan uydu TV lkanallarındaki reklamlar gibi Gezenbilirin bilinçli üyeleri arasında ilgi görmeyeceğini umuyorum ... dahada ötesi bu siitede uzun süredir bulunan üyeler tarafından yayınlanmasını ise hiçmi hiç doğru bulmuyorum...

Ynt: Her Türlü Hastalığa Bitkisel Tedavi Ürünleri %15 İndirim (Amerika'dan İthal)

Sayın Ertuğrul Abi, anlatmaya çalıştığımda tam olarak buydu, bu ürünler, o uydu kanallarında çıkan saçma şeylerden değil, firmamız Aloe Vera'yı kendisi üretiyor ve Dünyada ilk Aloe Vera katkılı ürün üretim izni bize verildi, diğer firmalar kolay kolay alamıyorlar, dediğim gibi bu ürünler kesinlikle ilaç değil... :smiley: eğer rahatsızlığınız varsa...bakım yapıcı ve onarıcı özelliğiyle, diğer hiçbir ürünlere benzemiyor... :smiley: tamamen doğal ve katkısız :smiley: ayrıca firmamız, patentli ve Amerikan üniversiteleri dahil 152 ülkede onaylanmış, bal, arısütü ve polen üretimide yapıyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.