Arama sonuçlarınız

1. Kayberen

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Merhabalar, şu sıralar çadıra ihtiyacım var çadır alacağım ancak çok kararsızım, günlerdir bilgisayar başında araştırmalar yapıyorum. Ben şu anda Kırgızistan - Bişkek'te okuyor ve burada ikamet ediyorum. Almışken çok güzel bir çadır almak istiyorum, çıkabileceğim bütçe en...

2. Kayberen

Off Road Warrior - Aman Tanrım :D

Ynt: Off Road Warrior - Aman Tanrım :D ben aracın perfonmansı yönünden söylemiştim bunu, HER 4x4 böyle gitmez ;)
  3. Kayberen

Kia Sportage 97 ;)

Ynt: Kia Sportage 97 ;) abi birkaç kişide vermişti bu tavsiyeyi ama artık yeni sahibi söksün :) (Aracı sattım) :)

4. Kayberen

Kia Sportage 97 ;)

Ynt: Kia Sportage 97 ;) iyi günler, lpg ile şehir içi yaklaşık 25 kuruş falan yakıyordu galiba. Aracı 2 ay önce sattım. Arazi lastiği alacaksanız BFGoodrick All-Terrain (T/A) Öneririm, resimlerdeki lastiklerden. Hem çok yakışıyor, hemde performansı iyi... :)
  5. Kayberen

İşte benim 4x4 üm

Ynt: İşte benim 4x4 üm abi hemen bi arazi tekeri at (BFGoodrick A/T ;)), bide sisle arabayı (hella) :)

6. Kayberen

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor? yeni aracınız hayırlı olsun abi, sizin adınıza çok sevindim... resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz... saygılar... :) İsim Model Yıl Şehirler 1 - ByEscobar (EREN) Sportage...

7. Kayberen

Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) teşekkürler abi, umarım birgün herkes görür buraları :)
  8. Kayberen

DOSEV - Kısık kanyonu yürüyüşü (24 Ekim - 2010)

Ynt: DOSEV - Kısık kanyonu yürüyüşü (24 Ekim - 2010) sayın freegraf, bilgilendirme için teşekkürler :)
  9. Kayberen

Ynt: DOSEV - Kısık kanyonu yürüyüşü (24 Ekim - 2010) evet... skull25 adlı abimin ismini sorduğu meyve ise kendi alıntı yaptığı bölümün ilk resmidir, yani şu resim...

10. Kayberen

Ynt: DOSEV - Kısık kanyonu yürüyüşü (24 Ekim - 2010) Doğrusu benimde bilgim yok :) bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim, bilgilendirilmeyi beklerken, bende resimlerin sahibine bi sorayım :)

11. Kayberen

Ynt: DOSEV - Kısık kanyonu yürüyüşü (24 Ekim - 2010)
  12. Kayberen

Ynt: DOSEV - Kısık kanyonu yürüyüşü (24 Ekim - 2010)

13. Kayberen

Merhabalar... Denizli Doğa Sevenler Derneği (DOSEV) bu hafta Sayın Ümit Şıracı Rehberliğinde, Denizli'nin Çal ilçesine bağlı Kısık Kanyonundaydı... işte etkinlik fotoğrafları... :)
  14. Kayberen

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) evet abi, söylediler kavruna devam edecekmisiniz diye... biz devam etmek istedik, ancak 2 araçtık biz, diğer araç 4x4 değildi Golf'tü, ve aydere çıkarken arka difransiyelde bi ezilme gibi bi sorun oluştu, o araç çıkamayınca, bizde onları...
  15. Kayberen

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... gurban olduğum, abicim :) benim kafadan işte... ne bulursan ekmeksiz götür hesabı... bende lüksü sevmem... kuracan çadırını, tepelere biyere, yemeğini kendin yapacan, odununu kendin kıracan... ateşini kendin yakacan, o konserve yemekler falan...

16. Kayberen

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) umarım bu güzellikleri herkes görür :) her insanın bu huzuru yaşaması gerek... bir yaz, bunaltıcı sahil sıcağına, denize gitmeyinde, buraları görün derim :) her yaz Bodrum, Didim, Marmaris, Fethiye dolaşmaya gerek yok :) resmen yeniden...
  17. Kayberen

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) Evet gerçekten tavsiye ederim, Ayder yaylasına çıktıktan sonra, konaklanan yerlerdende yukarılara doğru devam edin... 4x4'le tabi ;)
  18. Kayberen

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) Yorumlarınız için ben teşekkür ediyorum :)

19. Kayberen

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) Yorumlar için teşekkürler :)
  20. Kayberen

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) Abi Haçapuri Hamurdan yapılıyor :) Gümrük tam bir işgence... Gürcistan'a geçerken pek sorun yok...giriş için vizeye pul almak gerkeiyomuş işi başı 40 liraydı galiba :) Batumdaki insanalr çok sıcak kanlı ve bizim Batumda dil bilgimiz %0 olmasına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri