Kayberen
Kayberen
Merhabalar... Denizli Doğa Sevenler Derneği (DOSEV) bu hafta Sayın Ümit Şıracı Rehberliğinde, Denizli'nin Çal ilçesine bağlı Kısık Kanyonundaydı... işte etkinlik fotoğrafları...
Fotoğraflar bir harika. Bende gitmiş gezmiş kadar oldum. Acaba ilk fotoğraftaki bitkinin adı nedir. Ekşi bir tadı var diye biliyorum. Zamanında bir kere tattım ama sonra birdaha bulamadım uzun zamandırda arıyorum. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz eğer biliyorsanız...ByEscobar' Alıntı:
ByEscobar' Alıntı:Doğrusu benimde bilgim yok bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim, bilgilendirilmeyi beklerken, bende resimlerin sahibine bi sorayım
asinam45' Alıntı:o meyvenin adı bizim oralarda muşmula derler armutgiller famillyasından olgunlaşınca çok tatlı olur
Arkadaşlar şu meyvenin adını bilen yokmudur ? Çok güzel içeceğide yapılır... Adana tarafında ekşi diye bilinir...ByEscobar' Alıntı:evet...
skull25 adlı abimin ismini sorduğu meyve ise kendi alıntı yaptığı bölümün ilk resmidir, yani şu resim...
skull25' Alıntı:Arkadaşlar şu meyvenin adını bilen yokmudur ? Çok güzel içeceğide yapılır... Adana tarafında ekşi diye bilinir...