Arama sonuçlarınız

1. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Arkadaşlar daha öncede sormuştum kimse cevap vermedi tekrar yazayım dedim. 33x12.5x15 lastik takmak istiyorum ama şanzuman ve ayna mahrutide oynama gerekimi Neler yapabilirim bu konuda tafsiyeleriniz nedir. Hız artar ama benim istediğim güç. araç 400 kg civarında. Bu...

2. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı arkadaşlar 33x12.5x15 lastik takmakistiyorumama şanzuman devrini düşürmeliyim tavsiyeleriniz nedir bu lastikleri nasıl takabilirim acaba
  3. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı arkadaşlar 4x4 buggy yapmaya karar verdim ve yaptığım aracımı satıyorum ilgilenenler 5436055496 telimden ulaşabilirler.

4. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı evet haklısınız bu konuyu düşünmedim bunu uygulayacağım tavsiyen için teşekkür ederim.
  5. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı arkadaşlar ön kısmı plexglass düşünüyorum yan kısımları ise branda ama nasıl bir şekil yapsam karar veremedim. Değişik olsun istiyorum tafsiyelerinizi bekliyorum.

6. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı devamı

7. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Aliminyum kaplaması tamamlandı
  8. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı radyatör fanını içten takmayıda düşündük ama hava emdiğinde fana doğru araç yürür halde iken radyatör emiş havası ile hareket ederken aracın rüzgarı karşılacağı düşüncesinden vaz geçtim diğer türlü fanın havayı arka kısma vermesi için içten veya dıştan farketmiyor...
  9. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı aracın tabanının ve yanlarını kapatmak için gerekli aliminyum saclar geldi bu hafta bitecek sanırım kapanmış haldek resimleride göndereceğim . arkadaşlar bu arada elimde 4 adet 33x12.5x15 maxsis mt751 çok az kullanılmış lastik isteyen olursa bana ulaşsınlar lastiklerde...

10. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı tekerlekler geçici daha büyük ve geniş lastik takılacak

11. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Bütün gezenbilir camiasının bayramını kutluyorum arkadaşlar. Montaj devam ediyor en son resimleri gönderiyorum yrumlarınızı bekliyorm.
  12. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazamıyorum Babamın rahatsızlığı sebebi ile. Dün akşam Boya işini bitirdim bayrama binerim inşallah işte fotoları. Tekrar bütün parçaları söktüm. test sürüşü güzeldi. bikaç önemsiz aksaklık vardı düzelttim.. Astar boya zımpara...

13. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı arkadaşlar buggy nin son resimleri sizinle paylaşmak istedim. 32x12,5.15 arka lastik ölçüleri haakkında fikirleriniz nedir acaba
  14. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı teşekkürler
  15. burkayer

1973 AMC Javelin AMX Restorasyonu Özet

Ynt: 1973 AMC Javelin AMX Restorasyonu Özet allah kolaylık versin zor iş takipteyiz

16. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı vites hidrolik debriyaj sistemleri tamam arkadaşlar dört teker disk fren marşa az kaldı ;D sonra boya
  17. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı sonunda tekerleklerin üzerine oturttuk aracı , motor rektefiyesi tamam :D
  18. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Teşekkür ederim çok güzel olmuş şu an bende son aşamadayım amortisörlerin sertliği ve yumuşaklığı konusunda sıkıntıları aşmaya çalışıyorum reno 12 motorunun performansı nasıl motoruda yeni rektefiye ettirdim. fotoları akşam çekip siteye atarım.

19. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı ahmet07 bey siz daha önce renodan buggy yapmtığınızdan bahsettiniz aksların yerleşimini nasıl gerçekleştirdiniz bu konuda yardımcı olurmusunuz.
  20. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı arkadaşlar lastik konusunda yardımcı olurmusunuz. Elimde 33X12.5.15 lastik ve jant var bunları arkalara takmak istiyorum Acaba defransiyeel ve şanzuman konusunda bi aksilik yaşarmıyım cevaplarınızı bekliyorum. ???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri