Arama sonuçlarınız

1. F

Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma Dostum Cumartesi lüfer zarganayı yiyince çok kızdım çokkkk pazar sabahı hepsinin ifadelerini ek tek aldık... ;D :D

2. F

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma Dostum bende birlikte avlanmayaı çok isterim.. Kemal abi arada sırada elimiz boş geldiğimizde oluyor videoyu izlersen ne demek istediğmi anlarsın.... ;D :D Sitemiz üyesi (HunterCemal) abim ile bu haftaki zargana avımız.... :D...
  3. F

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma Evet arkadaşlar galiba bu topik geride kalmış buraya hareket gelsin...selamlar... İyi seyirler...;D ;D http://www.dailymotion.com/user/feroza777/video/xakjq4_lufer-avy-ystanbul_creation...

4. F

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 1. ekiNoks, 2. cenkcc 3.feroza34 Malesef 10 ay önce sigarayı bıraktım.. Bana hiç bir faydası olmayan bu illeti 20 yıl önce neden bırakmadım diye kendime kızıyorum..
  5. F

Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı

Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı Pişkinlik böyle birşey olsa gerek...."İstediğin yere istediğini yaz" benim elemanlar öyle hata yapmazz.. Araca binip servisi terk ederken söyle bir söz duydum..."Hanginiz bijonları sıkmadınız" bu suçu kabul etmektir....... İsmail bey keşke bunu...

6. F

Satılık Tavan Sepeti...

Aracıma Port bagaj aldım ve tavan sepeti ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satılıktır.. Sepetin ebatları 1.40 cm boy 98 cm en... 4 adet sis farı geri vites lambası telsiz anteni (Aksesuar) ve kürek... Fiya:600 tl Feridun..Tel: 0535 934 71 68

7. F

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar Emeğinize sağlık süper..... ;D ;D
  8. F

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma Dün akşam üstü kısa bir deneme yaptım terkozda.. Doğada olanı doğaya bıraktık... :) :) ;) http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-capak-avi-istanbul/853675
  9. F

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma Ergün abi o seti bizim için çekmemişler..:) romörokle rahat rahat çıkıp iniyorum....

10. F

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma Beni çağırdınız galiba balıkta idim yeni geldim:. ;D ;D

11. F

Satılık 235/75/15 Goodyear MTR

Ynt: Satılık 235/75/15 Goodyear MTR Üstadım Lastikler duruyor 3 gün önceki hali resimde gözüküyor her hangi bir problemi yok tamir vs yok...
  12. F

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma ... olta balıkcılıgı tecrubeniz?...................: Amatörce .. :D ... hangi sıklıkla balıga çıkarsınız ..............: Haftada 4 gün ... tatlısumu tuzlu sumu?.......................: farketmez ... etkinlige katılım...

13. F

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın Ahmet dostum sen odunları kır ateşi yak gerisini bana bırak...... ;D ;D http://www.dailymotion.com/user/feroza777/video/x7m0t6_palamut-avy_animals
  14. F

Daihatsu Diff Lock

Ynt: Daihatsu Diff Lock Ersan ağbi çok güzel olmuş eline sağlık....
  15. F

Birazda Tekne Keyfi

Ynt: Birazda Tekne Keyfi Ahmet akşam akşam güzel nefes açmışsınız :D :D Bir sonraki geziden haberim olsun birlikte nefes açarız...Dostluğunuz daim olsun....

16. F

Sonunda Tavan Sepeti Bitti...:)

Ynt: Sonunda Tavan Sepeti Bitti...:)
  17. F

Sonunda Tavan Sepeti Bitti...:)

Yaklaşık bir 20 gündür tavan sepeti ile boş vakitlerimi değerlendiriyordum ne zaman el atsam atölyeye müsteri akını oluyordu aslında bitmiş olmasına sevinme ile üzülme arasında kaldım... :D :D Kısmetse bir sonraki adım Arb vinçli tampon ve şnorkel...
  18. F

Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009) ilk grubun takılması söz konusu bile olamaz otoban gibi parkurdu.....:):)

19. F

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Lada off road ve arazi gezilerine yeni başlıyanlar için mükemmel bir araç İLKOKUL.. ;) Lada kullanıcısı ilerleyen zamanlarda çıkardığı arızaların çoğunluğu şöyle isteğine göre lastik jant takamaması çok çabuk kaportasıın çüremesi arazide...
  20. F

Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009) Deniz iç dış alt motor 3 saat ancak kendine geldi... ;) :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri