Arama sonuçlarınız

1. küçük ağa

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye tören yap devlet erkanınıda davet et kırmızı kurdela benden nazar boncuğu tak kuru kafa koy,üfürükçü çağır arabayı afsunlat tedbirli ol hayırlı olsun çok şükür bitti ;D ;D ;D

2. küçük ağa

Pajero Enjektör Sorunu

Ynt: Pajero Enjektör Sorunu ( 1996 model TD manuel uzun sase pajero sahibiyim)motor 2,5,2,8 mi?Çok iyi olmasada Rizede bu aracın bakımını yapacak usta bulursun Ünal beyde sana özelden mesaj atmış alışırsın sadece sıkıntıda olan sen değilsin ben İskenderunda TOYOTA özel serviste bakım...
  3. küçük ağa

Pajero Enjektör Sorunu

Ynt: Pajero Enjektör Sorunu sayın guxy birde memleketinizide belirtinki size usta tavsiye etmek isteyen arkadaşlar olabilir tecrübelerinden istifade edersiniz diye düşünüyorum

4. küçük ağa

Pajero Enjektör Sorunu

Ynt: Pajero Enjektör Sorunu Ünal beye katılıyorum contayı orjinal kullanın
  5. küçük ağa

Pajero Enjektör Sorunu

Ynt: Pajero Enjektör Sorunu Bakımlarına yeni başlıyorum diyorsunuz bundan şunu anlıyorum aracı yeni almışsınız.yeni aldığınız ikinci el aracın trafiğe çıkmadan teker bakımlarını,satıcı ne derse desin yağ ve filitresini,mazot,hava filitrelerini mutlaka değiştirin silindir sübop kapağının arka...

6. küçük ağa

2.8 tdi alayımmı?

Ynt: 2.8 tdi alayımmı? hoşuna gittiyse durma hemen al baktın olmuyor sat başka bir marka al sıkıntı olmaz.Pajerodan sonra alışabilirsen tabi,pajero kullanan araç değiştirecekse TOYOTA almalı derim

7. küçük ağa

Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir..

Ynt: Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir.. sayın arkadaşım dodikler almanyadan gelme plastik çok sağlam birşey istediğin gibi bük çevir oduna değdi taşa değdi kırılma yok yerli yapanlarada yazdım fiberglas döküm yapıyorlar az sert bir şeye takılsa kırılır bu malzemeden yapın diye ticari...
  8. küçük ağa

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Güzel araç iyi günlerde kullanın ALLAH kem gözlerden korusun yaesu ft 857 d telsizi nerden temin ettiniz fiyatı nedir ben de almak istiyorum TA 5 ASR selamlar
  9. küçük ağa

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) -

10. küçük ağa

11. küçük ağa

12. küçük ağa

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Ekiniz güvenlik kontrollerini geçemedi ve yüklenmedi. Lütfen forum yöneticisi ile danışın,bu yazı çıkıyor modarotöre bildirdim o bende aynı durundayım ımg ile resim yüklüyorum diye yazmış

13. küçük ağa

14. küçük ağa

08-04-2012- Amanos Offroad grubu Amanosların zirvesine Yangın Kulesi gezisi

Ynt: 08-04-2012- Amanos Offroad grubu Amanosların zirvesine Yangın Kulesi gezisi -
  15. küçük ağa

Ynt: 08-04-2012- Amanos Offroad grubu Amanosların zirvesine Yangın Kulesi gezisi -

16. küçük ağa

17. küçük ağa

18. küçük ağa

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Atilla çok teşekkür ederim katılımınızdan çok mutlu oldum bendeki resimleri yükleyemiyorum tekrar deneyeceğim aile fertlerine ayrıca selamlarımı ilet lütfen,görüşmek dileğiyle

19. küçük ağa

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) teşekkürler Hamdi bende resimleri ekleyemedim sen yine biraz atabilmişsin 5 tane yükledim DUR dedi kırmızı yazıyla
  20. küçük ağa

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) resim yükleme işini devam ettiremiyorum forumda sorun var yazıyor.diğer arkadaşlar denesinler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri