Arama sonuçlarınız

1. sekooo89

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) ben gelemicem ama bence kaplıcaya gidin derim abilerim ..oralara kadar gidipte uğramamak olmaz diye düşünüyorum...

2. sekooo89

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) herkese hayırlı cumalar :)
  3. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) :)

4. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) orhan abi aynı şekilde benimde kapımı çalarsanız açmamazlık yapmam .. bu işleri pek bilmem daha yeni yeni tanımaya çalışıyorum ..ama elimden geldiği ölçüde size nevşehirde yardımcı olabilirim...
  5. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) ben gelemiyorum bülent abi sınav tarihi kesinmiş ..tutmuşlar hafta sonuna sınav koymuşlar :-\ .... size iyi eğlenceler ...fotoğlardan bakarım artık ...ahh ahhh

6. sekooo89

Nissan Sskystar'da Model Yııllına Göre Kasa Ölçüsü Farklı mıdır?

herkese iyi günler... bende 99 model nissan skystar var ..buna arka kasa üzerini kapatan bi kabin almayı düşünüyoruz.. bir tane buldum ama 2001 model skystardan çıkmaymış... acaba 99 modelede uyar mı bu kabin, kasa ölçüler aynı mıdır ??? bilen bir arakadaş yardım edebilir mi ...

7. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) abi çok teşekkür ederim çok saolun inanın çok iyi olur ama 24 ünde başlıyo tam kesin bişey yok da öle dediler... yarın ben gidip bi dekan yardımcısına sorayım kesin olarak bi öğreniyim olur...
  8. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) haklısın ertuğrul abi ..bülent abinin defenderini sürekli görüyorum hayranım o defendere zaten...bende onlarla tanışmayı düşünüyorum ama şu sınavları bi hallediyim ondan sonra diyorum ... bu...
  9. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) bu arada davetiniz için teşekkür ederim abi

10. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) ertuğrul abi bana özel mesaj göndermişsiniz ama ben size gönderemedim sebebide daha sitede toy olmammış :D .... oraları az çok biliyorum ama fazla değil... ben nevşehir merkezde oturuyorum...

11. sekooo89

Sivas Grubu Off-Road Gezisi (21 Şubat 2010)

Ynt: Sivas Grubu Off-Road Gezisi (21 Şubat 2010) ben gözümü o sarı canavardan alamamıştım abi hatırlamıyorum pek sarı defenderi :D ... belki aynısıdır bilmiyorum ama o sarıya tıpatıp benzeyen bi ilan görmüştüm ertesi gün www.sahibinden.com da satılıktı ah bi param olsa demiştim... o günün...
  12. sekooo89

Ynt: Sivas Grubu Off-Road Gezisi (21 Şubat 2010) abi senin defenderle aramda her zaman en az 30 metre mesafe oldu ...lacivert ama siyaha yakın :D ... ha bi kere meydanda buluşma olmuştu 3 hafta oldu sanırım o zaman senin defendere bakmadım büyük sarı canavara baktım ;D

13. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) bu gezide 50 plakalı araçlar olacak mı ki...açıkçası çok merak ediyorum... güzel yerlerdir oralar...daha güzel yerlerde var...biraz daha kapadokyanın içerisine girin isterseniz bi daha ki...
  14. sekooo89

Ynt: Sivas Grubu Off-Road Gezisi (21 Şubat 2010) doğru abi haklısın...bende arıyorum...ama gelecek için. şu öğrencilik bi bitsin ilk işim sağlam bi araç düzmek :)
  15. sekooo89

Ynt: Sivas Grubu Off-Road Gezisi (21 Şubat 2010) teşekkürler byseyyah... abi geçen sana meydanda rastladım ..arkandan uzun uzun baktım :D..şimdiki hiluxlar sanırım senin araç kadar dayanıklı değil

16. sekooo89

Ynt: Sivas Grubu Off-Road Gezisi (21 Şubat 2010) araçlarınızı görüyorumda sivasta çok güzel duruyolar ..hayranlıkla bakıyorumm..özellikle siyah defender..geçenlerde istasyon caddesinde sanırım bir buluşma vardır...o araçlarla sivasta off road yapmadan olmaz tabi :) ...resimleri yokmuydu acaba...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri