Arama sonuçlarınız

1. sekooo89

Kapadokya da Balon Turu

Ynt: Kapadokya da Balon Turu cavit abi meraba .. ben temmuz ayında binmiştim .. 2 ay öncesinde elime para geçince almıştım biletimi .. 2 kişi binecektik sevgilim ve ben .. ilk başta 650 demişlerdi tl cinsinden o zamanki kuru felan bilmiyorum direk tl dediler arkadaşla ben de başladık 650 den...

2. sekooo89

Kapadokya da Balon Turu

Ynt: Kapadokya da Balon Turu tatlı bir tesadüftür televizyonda da şu anda bu resimleri yüklerken yine kapadokya da balonla tura çıkmışlar tanıtıyolar :)
  3. sekooo89

Kapadokya da Balon Turu

Ynt: Kapadokya da Balon Turu sanırım bu gezenbilirin bayram hacılı buluşmasındaydı demi ertuğrul abi ... gezidekilerle birlikte .. çok güzel bi heyecan :)

4. sekooo89

Kapadokya da Balon Turu

Ynt: Kapadokya da Balon Turu bu yaz bende bindim balonaa .. çok güzeldi unutulmaz bir andı ... herkesin bu deneyimi yaşamasıını isterim .. ama güvenlik çok önemli o yüzden güvenilir bir firmayla anlaşın ...
  5. sekooo89

Nevşehir Florası

Ynt: Nevşehir Florası güzel bir paylaşım olmuş .. teşekkürler ...

6. sekooo89

Gezenbilir Nevşehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Nevşehir Grubu Ad - Soyad: Serkan TAŞDİREK Doğum Tarihi Ve Yeri: 1989 / Nevşehir Memleket: Nevşehir Semt: ÇAT KASABASI İlgi Alanı: Fotoğraf, vadi yürüyüşü, off road

7. sekooo89

Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010) ismim sekan abi . kimsenin sağı solu belli olmuyor abi levha olmasada belki cezai bi işlem yapabilirler . siz yinede dikkatli olun :) ... ben bunun için yazmıştım yoksa biliyorum sizinde kapadokya sınırları içerisinde olduğunuzu bayramhacılı off...
  8. sekooo89

Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010) ertuğrul abi öncelikle güzel memleketim nevşehire hoş geldiniz . resimlerde iyi vakit geçirdiğiniz anlaşılıyo maşaallah diyim nazar etmeyim ;D ... kapadokyanın o güzel atmosferinde peri bacalarının arasında mangal üstüne bir de off road unutulmaz bi...
  9. sekooo89

99 model skystar için camlı kabin arıyorum

Ynt: 99 model skystar için camlı kabin arıyorum aşağıdaki resimlerde aracın olmasını istediğim görüntüleri .. photosop programında kendim hazırladım .. camlı kabini fotoğraftaki gibi bulabilirsem çok güzel olacak :)

10. sekooo89

99 model skystar için camlı kabin arıyorum

99 model skystar pick upım için arka kasa üzeri çıkma camlı kabin arıyorum ... elinde olan arkadaşlar var mı ?

11. sekooo89

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler ewt kendime ;D
  12. sekooo89

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler nissan var bende skystar ... hitap konusu kişiden kişiye değişir tabi :)

13. sekooo89

Defender'de Ayak Pişiklerine Klimasız Çözüm

Ynt: Defender'de Ayak Pişiklerine Klimasız Çözüm bülent abi sende ömer abi gibi bi pick up al kurtul .. klimalı Abs li felan ..ne uğraşıyon defenderle su geçişinde ayaklarını yıkatıyon ;D
  14. sekooo89

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler ben görünüş açısından dedim arkadaş .. elbette arazide bir numara aradığımız bu durda zaten ama diğer bildiğim araçlara bakınca bu çok çirkinn .. güzellik anlayışı olarak mesela 90 - 60 - 90 kriterini göz önünde bulundurabiliriz ;D
  15. sekooo89

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler zevkler ve renkler tartışılmaz derler doğrudurda ama arkadaşlar bence çok çirkin bu series'ler .. :-X

16. sekooo89

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında bu adresten izleyebiliyoruz ama genelde bi 3 bazende 4 haftalık gecikmelerle konuyu bölümler. mesela 59. bölümün yüklenmesi içi 5-6 haftadan fazladır bekledim .. kaçırmıştım... 60. bölümüde kaçırdım oda yüklenmedi daha .. 61. bölümü bugün 15.15...
  17. sekooo89

Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :(

Ynt: Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :( Allah rahmet eylesin :'( ... zorr ..yakınlarına Rabb'im sabır ihsan etsin ...
  18. sekooo89

Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)

Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010) diplomamı aldığımda izlemeye gelecem İnşaallahh .. bülent abii hayırlı uğurlu olsun ... alnınızın akıyla çıkarsınız İnşaallah ..

19. sekooo89

Nissan Skaysstar Camlı Kabin Arıyorum

Ynt: Nissan Skaysstar Camlı Kabin Arıyorum bende camlı kabin arıyorum ikinci el ...
  20. sekooo89

Sivas Grubu Off-Road Gezisi (21 Şubat 2010)

Ynt: Sivas Grubu Off-Road Gezisi (21 Şubat 2010) hayırlı olsun abi .. nereye İnşaallah ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri