Arama sonuçlarınız

1. kroscu78

Karadeniz Turu Kaçkar

Ynt: Karadeniz Turu Kaçkar slm tabiki oralardan geçersek mutlaka uğrarım tanışmayı isterim. elbet araçla gidecek arkadaşlarda çıkacaktır inşallah saygılar görüşmek üzere.

2. kroscu78

Karadeniz Turu Kaçkar

Ynt: Karadeniz Turu Kaçkar ok görüşmek dilegiyle
  3. kroscu78

Karadeniz Turu Kaçkar

Ynt: Karadeniz Turu Kaçkar tabiki oraya geldiğimde ararım tanışmayı isterim çok sevinirim bende nx4 falcon r var çıkarken burdan yazacam tam tarihi görüşürüz serhat kaymaz 0 532 301 21 02

4. kroscu78

Karadeniz Turu Kaçkar

Herkese selam öncelikle kendimi tanıtmak istedim ben serhat kaymaz izmir bornovada ikamet ediyorum bir kamu kuruluşunda işçiyim 78 doğumluyum 20 yıla yakın bir zamandır motosiklet kullanıcısıyım son 10 yıldır daha çok arazi motosikletleri kullanıyor ve bol bol doğayla kucaklaşıyorum 2005...
  5. kroscu78

Likya Yolu Yardım?

Ynt: Likya Yolu Yardım? ???

6. kroscu78

AYDOS ; Aydın - Köşk - Hacetdede Dağı Yürüyüşü (08 Şubat 2009)

Ynt: AYDOS ; Aydın - Köşk - Hacetdede Dağı Yürüyüşü (08 Şubat 2009) ;)

7. kroscu78

AYDOS - İzmir Belevi - Keçikalesi Doğa Yürüyüşü (28 Aralık 2008)

Ynt: AYDOS - İzmir Belevi - Keçikalesi Doğa Yürüyüşü (28 Aralık 2008) tebrikler güzel gezi
  8. kroscu78

Yurtiçi veya Yurtdışı Yol Arkadaşları

Ynt: Yurtiçi veya Yurtdışı Yol Arkadaşları slm temmeuz ayında motosikletimle karadeniz turu yapıcam kaçkarlarda zirve ve yayalaarın çogunu gezicem nedersiniz katılamak isterseniz görüşelim saygılar.
  9. kroscu78

Kaçkar Trans Yardım?

Ynt: Kaçkar Trans Yardım?

10. kroscu78

Likya Yolu Gezisi İçin (Ağustos 2009 İçerisinde) Yol Arkadaşı Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Gezisi İçin (Ağustos 2009 İçerisinde) Yol Arkadaşı Aranıyor slm bende bu yıl likya yolunu tamamlamak gibi bir fikrim vardı yani iki planım vardı birncisi motosikletle karadeniz turu ikincisi likya yolu ama bu sene karadenizi seçtimtemmuzun ilk haftası yollcuyumbende sizingibi...

11. kroscu78

Kaçkar Dağları ve Yaylalar

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar Hoşbulduk tabiki görüşelim size telimin yazdığı bir msj attım ulaşmıştır umarım
  12. kroscu78

Kaçkar Dağları ve Yaylalar

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar öncelikle herkese slm size paylaşmış oldunuz bu bilgiler için teşekkür ederim bende bu yıl temmuzun ilk haftası gibi kaçkarlara motosikletle gidip zirve yapma planlarım var ben izmirden çıkıcam ve geze geze kaçkarlara kadar gidip ordan zirve yapıp sonra karadeniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri