Karadeniz Turu Kaçkar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kroscu78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,293

kroscu78

İSTİYORSAN YAP HERŞEYE RAĞMEN ERTELEME
Yer
İZMİR
Herkese selam öncelikle kendimi tanıtmak istedim ben serhat kaymaz izmir bornovada ikamet ediyorum bir kamu kuruluşunda işçiyim 78 doğumluyum 20 yıla yakın bir zamandır motosiklet kullanıcısıyım son 10 yıldır daha çok arazi motosikletleri kullanıyor ve bol bol doğayla kucaklaşıyorum 2005 yılında resmi enduro yarışlarına ufak bi girişden sonra ilk ve son yarışım olu çünki bu işler çok para gerektiriyor .
Gelelim sadete Temmuz ayı içerisinde 1. veya2. haftası olabilir motosikletimle karadeniz turu yapıcam ve kaçkarlarda zirve bu turda çadırda kalınacak kendi imkanlarımla yenip içilecek en az para ile en çok km yapılacak ve yer görülecek yani tam bir macera yollar genelde ara ve toprak olacak ana yollar çok az kullanılacak milli parklar ve ormanlarda kamp yapılacak şehirlerden uzak durulacak böyle bir maceraya kendini hazır hisseden benimgibi düşünen arkdaşlarla irtabata geçip plalan değişiklikleri yapılıp yola çıkılacak saygılar.
Aşagıdaki harita taslaktır ön bilgi amacı ile koyuyorum.

Etiketler
Ynt: Karadeniz Turu Kaçkar

kroscu78
abicim ben trabzonda ikamet etmekteyim okul ve iş dolayısıyla
butarafa geldiğinde hafta sonu sana katılabilirim zaman uyarsa
iş ve okul ve sınavlara bağlı şu ana kesin bişey diyemiyorum
ne tür bir motorla gelmeyi düşünüyorsun dağ taş dediğine göre endro
irtibatlı olalım hiç değilse burda bi çayımızı çorbamızı içersin

tabiki oraya geldiğimde ararım tanışmayı isterim çok sevinirim bende nx4 falcon r var çıkarken burdan yazacam tam tarihi görüşürüz
serhat kaymaz 0 532 301 21 02

bendede skyteam 200 süpermoto var ama endroya çevirdim
o zaman haberleşiriz
abdüssamed şengör 0544 574 40 98

krosçu arkadaşım keşke sana ayak uydurabilseydim keşke.ama motorsiklet bana zor .geçen yaz turla gittim karadenize macahel,kaçkar zirve tırmanış çadır konaklama ve yaylalar mükemmlel idi .asllında bağımsız bir şekilde fazla kalarak o yöreyi tekrar yaşamayı çok istiyorum keşke otomobili ile plan yapan arkadaşlar olsada bende katılsam .of diyorum of. ama sizin bu tur ve güzergahtan muhteşem şeyler yaşayacağınızı biliyorum.eğer kdz ereğliden geçerseniz bir çayımızı pidemizi paylaşmak isterim arkadaşım.505 894 70 64

buda benim geçen sene yaptığım bir gezi
toplu bir gezi olsaydı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25973.0

incvz67' Alıntı:
krosçu arkadaşım keşke sana ayak uydurabilseydim keşke.ama motorsiklet bana zor .geçen yaz turla gittim karadenize macahel,kaçkar zirve tırmanış çadır konaklama ve yaylalar mükemmlel idi .asllında bağımsız bir şekilde fazla kalarak o yöreyi tekrar yaşamayı çok istiyorum keşke otomobili ile plan yapan arkadaşlar olsada bende katılsam .of diyorum of. ama sizin bu tur ve güzergahtan muhteşem şeyler yaşayacağınızı biliyorum.eğer kdz ereğliden geçerseniz bir çayımızı pidemizi paylaşmak isterim arkadaşım.505 894 70 64

slm tabiki oralardan geçersek mutlaka uğrarım tanışmayı isterim.
elbet araçla gidecek arkadaşlarda çıkacaktır inşallah saygılar görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON MESAJLAR

SON KONULAR