AYDOS - İzmir Belevi - Keçikalesi Doğa Yürüyüşü (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onderx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,896

onderx

Kalemim olgunluk tahsilinde
Yer
Aydın
Yağmurlu ve soğuk bir havaydı. Ama daha kötülerini de gördüğümüz zamanlar oldu 8) Bu haftasonu Keçikalesi'ndeydik. Bu zorlu programın bazı karelerini paylaşmak istedim.

2223.jpg

2195.JPG

2197.JPG

2290.JPG

2299.JPG

2307.JPG

2321.JPG

2344.JPG

Etiketler
Ynt: AYDOS - İzmir Belevi - Keçikalesi Doğa Yürüyüşü (28 Aralık 2008)

Çok güzel kareler. Özellikle bulutların üzerinde olduğunuz ve sıra ile yürüdüğünüz (sondan üçüncü) çok güzel.

Ayrıca eğlenceli bir yürüyüş olmuş sanırım. Son gören kişi olarak söyleyebilir misiniz; Keçi Kalesi daha da yıkılmış mı? Görmek için kaç yılımız kaldı sizce? :(

Tekrar teşekkürler...

Durumu hiçte iç açıcı değildi. Sadece kenarlarda birkaç kemer kalmış. Artık ömrünün sonlarında olduğu görülüyor :(

Paylaşım için çok teşekkürler,

Konu başlığını modifiye ettim. Tarih konusunda umarım hata yapmamışımdır.

Bir de anahtar kelimeler eklersem tam olacak.

Bu güzel paylaşım için teşekkürler, hava yağışlıda olsa keyifli oluyor doğada olmak :smiley:

İzmir Dağcılık ile çıkışım aklıma geldi, tepede duramayacağımız kadar sert rüzgar vardı etrafa bakamadan inmek zorunda kalmıştık

bu arada AYDOS kimdir ?

Hmm. Doğru ya başlığa tarih koymak lazım Acemilik işte :smiley:

Aydos Aydın'da faaliyet gösteren amatör bir grup hocam. Aydın Doğa Sporları. Yağmur vardı epey. Ama Allahtan rüzgar yoktu. Ilık bir havada güzel keyifli bir yürüyüş oldu.

Güzel bir etkinlik yapmışsınız, daha erken dönemde haberim olsa belki size katılabilirdik, ama bunda tek kabahatli benim, ne de olsa burnumuzun dibindeki AYDOS'tan haberimiz olmamış, neyse umarım birgün telafi ederiz, paylaşımınız için teşekkürler...

drares' Alıntı:
Güzel bir etkinlik yapmışsınız, daha erken dönemde haberim olsa belki size katılabilirdik, ama bunda tek kabahatli benim, ne de olsa burnumuzun dibindeki AYDOS'tan haberimiz olmamış, neyse umarım birgün telafi ederiz, paylaşımınız için teşekkürler...
Evet...Bende yeni farkediyorum.

Harika bi gezi olmuş sanırım ileriki zamanda sizin tecrübelerinizden ziyadesiyle faydalanacağız :smiley:

önder bu hafta kemalpaşaya sensiz gittik bozdağda bizi yalnız bırakma

Sorma yaf hocam. Biz de pazar pazar çalıştık ama aklımız başımızda değil Mahmut Dağındaydı :smiley: Umarım Bozdağ'da bir aksilik olmazda görüşebiliriz :smiley:

tebrikler güzel gezi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR