Arama sonuçlarınız

1. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Vibrasyon Sorunu !

Arkadaşlar merhaba,bu aralar sıkça yazıyorum.Araçla geçirdiğim vaktin artmasına verin! Şöyle bir sorun yaşıyorum: 2005 model aracımda 6 aydır prins vsı2 lpg sistemi var.Ancak son 1-2 aydır aracı ilk çalıştırdığımda bir sarsıntı,titreme oluyor ama gün içinde bir şey yok.Öyle şiddetli değil,hafif...

2. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Bagaj Kapısı Stepnesi

Ynt: Land Cruıser Prado Bagaj Kapısı Stepnesi Buna benzer bir şey bende okumuştum.Ama etrafta bu şekilde dolaşan araçlar var.Hatta internete bakarsanız bu şekilde üretilen fabrikasyon, pradolar var.
  3. MEDİCUS

Satılık 17 İnç Lastik Takımı

Ynt: Satılık 17 İnç Lastik Takımı Lastikler satılmıştır!

4. MEDİCUS

Ynt: Satılık 17 İnç Lastik Takımı lastik fiyatı,takımı 800tl
  5. MEDİCUS

Arkadaşlar merhaba, Land cruiser prado aracıma at lastik aldığımdan,üzerindeki yıpranmamış lastikleri satışa çıkardım,ilgilenenlere duyurulur. (Kumho ventura 265 65 R17 m+s) Tel:5055945013

6. MEDİCUS

Ynt: Land Cruıser Prado Bagaj Kapısı Stepnesi Aslında stepne taşıyıcı değil, demek istediğim.Bagaj kapısına direk montajdan bahsediyorum..

7. MEDİCUS

Ynt: Land Cruıser Prado Bagaj Kapısı Stepnesi Bahadır bey,nissanı gezenbilirde mi yoksa nette mi araştıralım?Bir de farklı araçlarda ne kadar mümkündür,zira kapı şekli,menteşe durumu vs.farklı!
  8. MEDİCUS

Arkadaşlar merhaba, 2005 model lc prado aracım var.lpg dönüşümü yaptırdım,dolayısıyla stepne açıkta kaldı.Bende bagaj kapısına monte bir stepne yaptırmak istiyorum.Nette ve arasıra çevrede bu şekilde araçlar görüyorum.Nettekilerin bir kısmı orijinal fabrika çıkışlı galiba.Ancak sonradan...
  9. MEDİCUS

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Arkadaşlar haklısınız,şimdilik soracak bir şey yok.İş yoğunluğundan araçla çok vakit geçiremiyorum.Ama emin olun sorularım gelebilir,sorun olacağından değilde merak edilen konular için :)

10. MEDİCUS

Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari

Ynt: Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari Burak bey durum anlaşılmıştır,teşekkür ederim.

11. MEDİCUS

Ynt: Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari Teşekkürler Burak bey, Merakımı mazur görün,amerikan araçları ustası toyotyanın da hakkını verebiliyor mu?Gerçi siz götürdüğünüze göre öyledir ama parça işini nasıl hallediyorlar,yetkili servisle mi kontak halindeler?
  12. MEDİCUS

Ynt: Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari Burak bey günaydın, Ankara'da gittiğinizi söylediğiniz servis veya ustanın adını öğrenmemde bir mahsur varmıdır?Aracı aldım ama nereye gideceğim konusunda bir fikrim yok.Sitede bir kaç isim gördüm ama deneme yanılma yolunumu...

13. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Arıyorum !

Ynt: Land Cruıser Prado Arıyorum ! Hakan beyin sorusunu sordum ve cevap malum,gerçekten başka bir şey yaşanıyormuş!Ancak Burak Bey'in sorusunun cevabı, bende değil henüz ama eminim o da dediği gibidir. :)
  14. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Arıyorum !

Ynt: Land Cruıser Prado Arıyorum ! Aradığım aracı buldum.2005 LC prado !
  15. MEDİCUS

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Burak bey,Cem bey sağolun.Paylaşımlarınız benim için faydalı oldu.Artık araçla ilgili yeni şeyleri keşfettikçe,başkaca sorularım olabilir! :)

16. MEDİCUS

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Burak bey,öncelikle çok teşekkürler.Önerdiğiniz yere,TEM servise gittim.Sağolsunlar Vecihi ve Suat ustalar çok yardımcı oldular.Kendilerine burdan ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.İstediğim aracı aldım.2005 prado,siyah araçla İstanbul'dan bu...
  17. MEDİCUS

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Teşekkürler Burak bey,bir aksilik olmazsa söylediğiniz yere gideceğim.
  18. MEDİCUS

lc prado hakkında

Ynt: Lc Prado Hakkında Istanbul Avrupa yakasında hangi servis yada usta öneriniz olur,teşekkür ederim.

19. MEDİCUS

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Arkadaşlar merhaba,aşağıdaki linkte olan araçla ilgileniyorum.Acaba Avrupa yakasında gösterebileceğim servis yada usta öneriniz olur mu?Şimdiden teşekkürler...
  20. MEDİCUS

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Zaten benim de anlamadığım buydu.2014-2003=11 ediyor.Ancak vergi dairesi bu işlemi 12 kabul ediyor demekki! Bu sonuçtan hiç şikayetim yok :D,verginin daha düşük ödenecek olmasına sevindim.Sırf bu yüzden vx 100'e biraz mesafeliydim,şimdi ilgi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri