Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz???
Selim Bey,
MTV olarak ben bu sene ilk 6 ay için 1355,50 TL ödedim. Vergi indiriminden sonra, yani bir alt dilimden. Aracım 2003 model.
Benim aracımda Prins LPG dönüşümü var ve son derece verimli çalışıyor. Araç dün ağır bakımdan çıktı (198876km)
Demek istediğim bir önceki buji değişimi 100000 km önce idi. Iridium buji kullanılıyor ve her 100000 de değişiyor.
Kullanım şeklim sakindir, kickdown yaparak pek araç kullanmam. İş yerim Söğütözü'nde evim Oran'da. Hergün Konya yolundan gider gelirim. Son 4 haftalık LPG + Benzin kullanım ortalamam 15,7 litre/100 km. Bunda çok fazla şehir iç trafiğine girmemem ve dur kalk yapmamamın büyük etkisi vardır. Şehirler arası yolda da bu değerinden çok farklı bir değere rastlamadım. Bakalım bu yaz yapacağımız turda tekrar bir ölçüm yapacağım.
Gelelim linkini vermiş olduğunuz araca...
Fiyat konusunda yorum yapamayacağım, zira herkesin malının kıymeti kendince değişir. Ama benim şahsi görüşüm, talep edilen fiyata alıcı bulunma ihtimali oldukça düşük. Ha olur ya biri çıkar, ben 5 daha fazla verip alıyorum der, o zaman hayırlı olsun demekten başka yapacak bir şey yok.
Dışarıdan baktığınızda aracın kondisyonu iyi duruyor ama ben fotoğraftan yorum yapabilecek kadar bilgili ve tecrübeli değilim. Döşemeleri temiz ve görünen yırtık yok, bana göre dikkatli kullanılmış olduğunun bir işareti.
En sağlıklısı iyi bir yere gösterip, eksper isteyip ona göre karar vermek.
Çok laf söyledim ama sonuca yönelik pek bir çıkarım olmadı galiba
Eğer bir nebze faydalı olabilirsem ne mutlu bana.
Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican