Ynt: Land Cruıser Prado Arıyorum !
tekrar merhaba
cevabınız için tesekur ederim
o zaman bende esprili devam edeyim. LR ciler sunu der , amerikanlar ve toyotalar olmasa LR lerin winçleri pas tutarmış
LR yi sadece off road için tutacağim , ama binek yerine bir Prado düşünüyorum altı yuksek , romork cekebilen , hacimli bir dizel lazım bana, G.cherokee leri inceledim 2008-10 modellerim discovery ve Prado ile rakamları birbirine yakın ama arac aradığım büyüklükte değil,, discovery tipi ve işe yararlılığı açısından x5-ml vs.. araclardan benim için çok önde ,,prado yeni bir alternatif oldu benim için. LR bildiğim ve memnun olduğum , kolay yürütebileceğim bir araç yani parça servis vs.. acısından... ama Toyota alabilirsem bir ilk olacak..
o sebebten kronik bir sorunu, parça sıkıntısı, pahalılık vs.. bunlar hakkında bir bilgim yok ama ucuz olmadığını da tahmin etmek zor değil .
bu arada bir takım video siteelerinde discovery ve prado yu karşılaştırma videoları seyrettim
hemen hepsinde discovery ceylan gibi giderken proda kumda gömuldu , karda kaldı vs..
bu araç çok mu ağır ? , yada baska bişey mi var ?.. şaşırdım açıkcası
bana biraz hantal gibi geldi , yada wheelbase uzun mu , diferansiyel mi alcak , bi sürü sey geldi aklıma
bu konuda detay verirseniz sevinirim
bu arada mesajınızdan aracınız sevdiğinizi anladım, maşallah, severek kullanacağımız araçlarımız olması benim için önemli.
sonuç olarak senede bir kere lazım olur çamurda karda buzda çoluk cocuk arabadayken, o zamn da araç yurumez kalırsa kalan 364 gün birsey ifade etmez .. o sebebden hala disco ve prado arasında kararsızım
biraz yardı lazım
uzun oldu ama kusura bakmayın
tesekkurler