Arama sonuçlarınız

1. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Hayırlı olsun,deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.

2. MEDİCUS

Pradoyla Ilgili Ilgili Iki Soru!

Teşekkürler..
  3. MEDİCUS

Güvenlik meselesi nasıl?Mesela sanal kartla alışveriş yapılabilir mi?Birde genelde bu tarz ürünler çinden geliyor.Malzeme kalitesi ve nakliye sıkıntısı olr mu?Hatta iade işi mümkünmüdür?Türkiyedekilerle hertürlü alışveriş yapıyoruz ama insan çekiniyor..

4. MEDİCUS

Arkadaşlar teşekkürler.Ebay tecrübem yok,servise soracağım ama tuzlu olur gibime geliyor ,bakalım..
  5. MEDİCUS

Herkese merhaba,2005 prado 4.0 sahibiyim.İki şey soracağım, bilgisi veya önerisi olanlar varsa ,paylaşırlarsa sevinirim. 1- Aracın orta konsoldaki saati neden 12lik sistemde,yani 24lük yapma yöntemi var mı?(örneğin , 3:20 değil de 15:20 yapmak gibi !) 2- Aracın bagajı için zemine uyumlu havuz...

6. MEDİCUS

Prado İçin Port Bagaj Önerisi !

Bir kaç hafta önce portbagajı aldım.Herkese teşekkürler..

7. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Vibrasyon Sorunu !

Ynt: Land Cruıser Prado Vibrasyon Sorunu ! Erdinç bey,bir kaç aydır bir sorun yaşamıyorum.Galiba havalar ısındığı için.Zira sorun kışın ortaya çıkmıştı.Lpg ye geçene kadar olan sarsıntı,lpg de yok oluyordu.Ancak bir süredir hiç bir şey yok.Hatta geçen bakıma girdim bir şey demediler.Gerçi...
  8. MEDİCUS

Port Bagaj Konusunda Öneriler!

Ynt: Port Bagaj Konusunda Öneriler! Ankaradayım,bu yüzden şaşmaz önerisi benim için daha ulaşılabilir gözüküyor.Netten baktığımda voyager/köylücünün sitesinde port bagaj yok.Yalnızca araç üstü çubuklar sergileniyor.Belki siteye koymadılar,ellerinde vardır.Gidip görüşmek lazım galiba.. Sent...
  9. MEDİCUS

Merhaba arkadaşlar, LC prado sahibiyim.Kalabalık yolculuklar için araç üstüne port bagaj almak istiyorum.İnternette değişik ürünler mevcut,birde bauhausta bir kaç ürün gördüm.Bunlar hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa,sevinirim.Kalite ,kullanışlılık ve tabi makul fiyatlı bir ürün...

10. MEDİCUS

Prado İçin Port Bagaj Önerisi !

Merhaba arkadaşlar, 2005 LC prado sahibiyim.Kalabalık yolculuklar için araç üstüne port bagaj almak istiyorum.İnternette değişik ürünler mevcut,birde bauhausta bir kaç ürün gördüm.Bunlar hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa,sevinirim.Kalite ,kullanışlılık ve tabi makul fiyatlı bir...

11. MEDİCUS

Merhaba arkadaşlar, LC prado sahibiyim.Kalabalık yolculuklar için araç üstüne port bagaj almak istiyorum.İnternette değişik ürünler mevcut,birde bauhausta bir kaç ürün gördüm.Bunlar hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa,sevinirim.Kalite ,kullanışlılık ve tabi makul fiyatlı bür ürün...
  12. MEDİCUS

Prado Yakıt Sorunu

Ynt: Prado Yakıt Sorunu Benim aracım 2005 model.Bahsettiğiniz yakıt sarfiyati sürüş koşullarından etkilenebiliyor.Yani pilotaj,yakıt kaliteli trafik şartları vs.Ancak sıra dışı bir durum hissediyorsanız kontrol ettirin derim.Lastikler,filtreler vs. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. MEDİCUS

Prado Yakıt Sorunu

Ynt: Prado Yakıt Sorunu Merhaba,Ankara'da hakan usta var,Toyota ataman.Şaşmazda yeri,bilgili ve ilgili bir usta,ben oraya gidiyorum,öneririm.
  14. MEDİCUS

Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim

Ynt: Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim Güle güle kullanın.Benimde hayalimde böyle bir şey var,pradonun arkasına iyi gider diye düşünüyorum.Mahsuru yoksa sormak isterim.Sizin donanımızla(akü,ısıtıcı,çadır) maliyetler kaç bandıda dolaşıyor acaba?
  15. MEDİCUS

Ynt: Land Cruıser Prado Vibrasyon Sorunu ! Tuğsan bey teşekkürler,sizde başka bir fikir verdiniz.Ankara'da bu işi iyi yapan bir yer biliyormusunuz?Sorun devam ediyor,fırsat bulunca gitmek istiyorum.

16. MEDİCUS

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı İhsan bey teşekkürler,alacağım zaman tekrar sizi rahatsız edebilirim. :)
  17. MEDİCUS

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı İhsan bey aracınız çok güzel olmuş.Konuyu yeni okudum bir sorum olacaktı,acaba karavanı ve çadırı nerden temin ettiniz? Fiyatları hakkkında bilgi verebilirmisiniz,teşekkürler..
  18. MEDİCUS

Prado İçin Lastik Paspas

Arkadaşlar,2005 pradom için havuzlu lastik paspas arıyorum.Önerebileceğiniz yerler varmıdır?

19. MEDİCUS

Ynt: Land Cruıser Prado Vibrasyon Sorunu ! Burak bey,avans ayarına baktırmadım.Bu işi bildiğini düşündüğüm ustalarda böyle birşeyden bahsetmedi.Acaba avans ayarı ne dir,nasıl baktırabilirim,bizim sorunun kaynağı olabilir mi?
  20. MEDİCUS

Tavsiye Edeceğiniz Off Road ve Doğa Sporları Kitapları

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Off Road Ve Doğa Sporları Kitapları Konuya yeni muttali olduk,bir temennimi söylemeden geçmeyeyim.Yabancı dilde bu kadar offroad,outdoor,gezi vs. kitap var da, yetkinliği olan birileri neden onları dilimize kazandırmaz.Eminim talibi çok olacaktır,yeter ki yapılsa!.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri