Arama sonuçlarınız

1. mrtdem05

Tecnica Starcross Iii Gore Tex Hakında Bilgi.

Kardeşim. Asolo al Başka bota bakmazsın Sent from my iPhone using Tapatalk

2. mrtdem05

İmmo Arızası Mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. mrtdem05

2004 Grand Vitara İçin Yardım..

Ynt: 2004 Grand Vitara İçin Yardım.. Fiyatı nerelerdedir abim Sent from my iPhone using Tapatalk

4. mrtdem05

Ynt: 2004 Grand Vitara İçin Yardım.. Katlanır Çadır işini hallettiğinde benle paylaşırsan sevinirim Bana da ilazım olacak sanırım Merakla fotoğraflarını beklicem Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. mrtdem05

Grand Vitara 2.0 arıyorum

Ynt: Grand Vitara 2.0 arıyorum Abi 2004 2005 1.6 4 kapı yok Sadece tek kapı var Bi önceki kasada var 1.6 4 kapı Onlarında temiz ve düşük km. Zor Temiz ilk elden kıyıda köşede kalmış, hatta arazi vitesi olduğundan habersiz nadir emmilerin birinden denk getirdin mi değme keyfine hemen çöküver...

6. mrtdem05

Aranızda Yeniyim Önerilerinizi Bekliyorum

Ynt: Aranızda Yeniyim Önerilerinizi Bekliyorum 1.goodrich MT Enini 230 kurtarır sanırım ama Yükseklik 70 i geçmemeli 75 olursa Bi şekilde bir yerlere sürter 75 iyidir ve goodrichte 70 olmayabilir Bu sebeple en pratik GET gerekebilir Yükseltme kiti candır ama araç Pazarları sizin hafta içi...

7. mrtdem05

Grand Vitara 1.6 3k Lpg Secimi

Ynt: Grand Vitara 1.6 3k Lpg Secimi Garanticiyim dersen orta yollu BRC-1800tl Hakk'ını versin ama ucuz dersen AKL-1000tl. genel olarak Brc parçaları ama yerli montaj Atikerde olur Not: hepsi denendi Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. mrtdem05

Rüzgar

Ynt: Rüzgar Kusura baKmayın ama Araçta ön taMpon var mı??? Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. mrtdem05

Ynt: 2004 Grand Vitara İçin Yardım.. Sak'ın 215 çok dar durur deme Memnun kalırsın emin ol Direksiyonda Beşik gibi olur Sent from my iPhone using Tapatalk

10. mrtdem05

Ynt: 2004 Grand Vitara İçin Yardım.. 235 de en iyi Ölçü 60 Ama 65 de de sorun yaratmaz sanırım 70 en olacaksa Araca hiçbir eklenti yapmadan 215 almalısın Sent from my iPhone using Tapatalk

11. mrtdem05

COOPER DISCOVERER ATR nasıl bir lastiktir!!!

Ynt: COOPER DISCOVERER ATR nasıl bir lastiktir!!! Goodrich in AT sine 400 500 daha bayılmaya bence gerek yok Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. mrtdem05

COOPER DISCOVERER ATR nasıl bir lastiktir!!!

Ynt: COOPER DISCOVERER ATR nasıl bir lastiktir!!! Bahsedilen o ise Bende cooper at3 var Arazide MT kadar iyi değil tabii Ama asfaltta sessiz M+S yazılı normalde Arazide de hakkını veriyor Sent from my iPhone using Tapatalk

13. mrtdem05

Ynt: Grand Vitara 2.0 arıyorum Abi 25.000 tl ya temiz 2.0 bulamazsın Ben 35 e 1 sene önce İstanbul dan aldım Lpg lastik Bakım servis derken 5 tl harcadım Takibe alırsan 35 40 aralığında bulabilirsin 1.6 tek Kapılar 2004 2005 olanlar 30 tl civarına çıktı Ben 2004 tek kapımı 27 ye sattığıma...
  14. mrtdem05

Ynt: Grand Vitara 2.0 arıyorum Abi bende var Satabilirim Temiz Hatasız diyebilirim 40.000 tl. Fiyat koymayı düşünüyorum ama Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. mrtdem05

Grand Vitara Stop Lambası

Ynt: Grand Vitara Stop Lambası ilhan kardeşim aslında koyu araçta daha bi alımlı duruyor bu sebeple benim araçta üzerine bi siyah folyo çektireyim diyorum

16. mrtdem05

Ynt: Grand Vitara Stop Lambası 1tane daha Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. mrtdem05

Ynt: Grand Vitara Stop Lambası İthal stopların montaj sonrası durumu Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. mrtdem05

Ynt: Grand Vitara Stop Lambası kardeşim benimki 1ayı buldu maliyeti düşürmek için ben bi arkadaşın arkadaşına ricacı oldum kendisi amerikada idi adresi onu gösterip - ebayden ücretsiz amerikaya sevkini sağladım ona inincede en uygun 60 $ USPS ile bana gönderdi ürün fiyatı 69$ dı türkiye...

19. mrtdem05

Ynt: Grand Vitara Stop Lambası Arkadaşlar ebayden arka stoplarım sonunda geldi Ilk resimler bunlar Araca takıldıktan sonra tekrar resimlicem Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. mrtdem05

Ynt: Grand Vitara Stop Lambası Arkadaşlar ebayden Bi 15 gün oldu Bekliyoruz hala Sıkıntısız Bi şekilde gelirde Resimleri gönderirim Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri