2004 Grand Vitara İçin Yardım..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasinkaradeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,447

yasinkaradeniz

Yeni Üye
arkadaşlar 2004 2.0 otm grand vitara aracım için 235/70/16 BF at lastik almayı düşünüyorum ama denemelerimize rağmen lastik çamurluk iç taraflarına sürtüyor. Bu lastiğin uyumlu olması için ne gibi işlemler yapmam gerekir? İlla ki yükseltme kiti mi kullanmak lazım? yardımlarınızı bekliyorum.

IMG_0683.JPG

Etiketler
Ynt: 2004 Grand Vitara İçin Yardım..

Kit uygulanması en doğru yol olmakla birlikte, suspansiyon üzerine get koyulup tam turlarda sürtme olursa direksiyon turu biraz kısıtlanarak ya da flanş takılarak bir çözüm üretilebilir.

evet flanş denemek hiç aklıma gelmedi. onu bir deneyelim bakalım. olmazsa 235/65/16 bridgestone bulduk onunla idare edicez artık.

Sorun sadece tam turlarda içeri sürtme ise tek başına flanş çözüm olabilir. Ancak lastiğin çanurluğun tavanına veya ön ve arkasına çok yaklaşması söz konusu ise kasislerden geçerken ya da arazide bir teker tümsekte bir teker çukurda olan pozisyonlarda flanşla dışarı alınmış bir lastik yeterli yükseltme yoksa çamurlukları çevreleyen dodikleri kırabilir.

235 de en iyi Ölçü 60
Ama 65 de de sorun yaratmaz sanırım
70 en olacaksa
Araca hiçbir eklenti yapmadan 215 almalısın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sak'ın 215 çok dar durur deme
Memnun kalırsın emin ol
Direksiyonda Beşik gibi olur

arkadaşlar teşekkürler. uzun süren araştırmalarım ve denemelerim sonucunda en uygun olarak 215/70/16 uydu. Hiçbir sorun yaşanmıyor. Şimdi sıra sisler ve alt muhafaza da. Bir de katlanır çadır siparişi verdik

IMG_0103.JPG

Katlanır Çadır işini hallettiğinde benle paylaşırsan sevinirim
Bana da ilazım olacak sanırım
Merakla fotoğraflarını beklicem

sipariş verdim özel yapım 15 gün filan sürecek. sonucunu paylaşırım.

Fiyatı nerelerdedir abim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR