Grand Vitara 2.0 arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ParamedicSelcuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,207
Merhabalar Elinde bu araçtan olan ve satmak isteyen varsa yada cevrenizde bildiginiz gordugunuz temiz satilik varsa paylasirsaniz sevinirim.
Off-rod olmasin lutfen.

Etiketler
Ynt: Grand Vitara 2.0 Arıyorum

bütçenizi ve aradığınız özellikleri belirtirseniz daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz

Ynt: Grand Vitara 2.0 arıyorum

Haklisiniz. Acikcasi arac hakkinda cok fazla bilgi sahibi degilim.. Benim icin onemli olan oncelikle otomatik vites olmali. Cunku arabayi esim icin dusunuyorum. Butce olarak ta 25.000 tl butce ayirdim. Ama arac aradigim ozellikte ve kalitede olursa butceyi cok az daha arttirabilirim.

selamlar bende grand vitara 2.0 arıyorum 2004-2005 olan az km li yorulmamış her araçla ilgilenebilirim.

Abi bende var
Satabilirim
Temiz Hatasız diyebilirim
40.000 tl. Fiyat koymayı düşünüyorum ama

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi 25.000 tl ya temiz 2.0 bulamazsın
Ben 35 e 1 sene önce İstanbul dan aldım
Lpg lastik Bakım servis derken 5 tl harcadım
Takibe alırsan 35 40 aralığında bulabilirsin
1.6 tek Kapılar 2004 2005 olanlar 30 tl civarına çıktı
Ben 2004 tek kapımı 27 ye sattığıma pişman olmuştum
Abi fiyatlar tam Gaz hep yukarı gidiyor
Yazın düşer diye bende bekliyorum
Disko ya da cj.5.9 bakcam
Hala karar veremedim
Ama korkuyorum Vitara tu onlarda bulamazsın diyorlar
Hayırlısı

Evet takip ettigim kadariyla soyledigin uzere bu arabayi bu fiyata bulmak imkansiz. Artik malum sitede araba bakmatan vaz gectim zaten. Ese dosta haber yolladim tanidiktan vs denk gelirse alacagim. Ayrica 2.0 dan da vaz gectim 1.6 ya da raziyim. Yeterki 5 kapi otomatik olsun. Ama fiyatlar dedigin uzere hep yukari cikiyor indiren neredeyse hic yok. Sabirla ve sukunetle bekliyorum yaza kadar duser insallah bir tane de bizde nasipleniriz.

Abi 2004 2005 1.6 4 kapı yok
Sadece tek kapı var
Bi önceki kasada var 1.6 4 kapı
Onlarında temiz ve düşük km. Zor
Temiz ilk elden kıyıda köşede kalmış, hatta arazi vitesi olduğundan habersiz nadir emmilerin birinden denk getirdin mi değme keyfine hemen çöküver.
Bulursan eski kasa felan dememeli almalı.
Vitara 2005 e kadar her modeli klasiktir..

Dogru soyluyorsun zaten yeni kasa olsun iddasinda degilim. Ben binip baliga gidecegim köye gidecegim vs. Ikinci arabam olacak yani. Tek derdim surekli ariza cikarmasin beni yolda birakmasin gerisi onemli degil. Ozellikle arazi istiyorum cunku baliga gittigim yerler camurlu tasli yollar oluyor. Ozellikle otomatik istiyorum esime verecem o kullanacak. O kiyida kosede kalmis olani da bulmak icin malum siteden uzak durmak lazim ancak esten dostan bulursam bulucam. Sanada hayirli satislar hocam. Insallah hak ettigi fiyata satarsin.

arkadaşlar bende 2006 ve üstü 5k araç arıyorum.
max 50bin tl , km 100 bin civarı lpg li
saygılar

Ozellikle arazi istiyorum cunku baliga gittigim yerler camurlu tasli yollar oluyor.

Altı taş çamurda arazi şanzımanı lazım olmaz, hatta 4x4 çekiş sistemi bile lazım olmaz, lastikler taşa gayet güzel tutunabiliyor, çamur falan dinlemezler (tabi nasıl olsa tutunuyorlar deyip dikkatsiz davranırsanız sonu iyi olmayabilir...). 4x4 kullanacağınız yer altı taş olmayan yumuşak çamur ya da kışın kar varken arışı dik yokuş yukarı tırmanma durumları olabilir (böyle durumla kışlık lastik yetmeyebiliyor bazen, özellikle bir de yol mıcır kaplysa). Arazi şanzımanı ise ayrı bir olay, tekerleklere ilave motor gücü demek, öyle bir gücün lazım olduğu yerde işe yarar (tekerleklere set çekebilecek kalınlıkta kar, anormal dik yokuş vs...), çamurla, normal yol üzerindeki karla, lastiğin yola tutunması ile vs pek bir alakası yok. Böyle durumlarda ona ihtiyacınız olmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.