Arama sonuçlarınız

1. matchplus

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

Baya temiz yeni yıkamış[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. matchplus

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

Vallahi sizinki çok büyük şans ..araziye girip çıkan her araç sorun çıkarır marka ayırt etmeksizin kaldıki amerikan sürekli çıkarır ve aracınız en sorunlu cherokee maşallah maşallah [emoji1] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. matchplus

Frontera Sis Farı

Yok baba yağcılar bilmiyor lsd olan her diffe katkı mecburi olmazsa olmaz sonra işte böyle titrwmw vuruntu uğultu oluyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. matchplus

Frontera Sis Farı

Katkısınıda koydunuzmu peki Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. matchplus

Frontera Sis Farı

Bildiğim bi çınar oto var başka bilmiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. matchplus

Frontera Sis Farı

Yağ değişimi yaptınızmı hiç Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. matchplus

Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi)

[emoji106][emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. matchplus

Frontera Sis Farı

Sağ ön çamurlukla kaputun kesiştiği yerde bi göçük vardı ufak..onu yaptırıyorum bide güneş yanığı vardı kaputta ayar oluyodum yarın çıkacak işallah..klips dünyasını geçince solda biyer var orda her türlü sis ve led barlar mevcut fiyatlarda iyi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. matchplus

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

[emoji106][emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. matchplus

Abi tamam pes ya anlamak istemiyosun yada dalga geçiyosun..herşey deneme yanılma yöntemiyle geliştirilip sonra kağıda aktarılır..hepsinin belli bi sistemi var çok güzelde bi söz var çıraklığını yapmadığın işin ıustalığını yapamazsın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. matchplus

Senin hoşlanmadığın görüntü için jantla porya arasına konur hem görsel için hemde lastik büyütme işlemi sonrasında tam turlarda sürtmeleri önlemek için Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. matchplus

Dana diffin içinde bulunan dişli Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. matchplus

En güzel dana o zaten bak canım kavurma çekti[emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. matchplus

Japon american kore ve şuan da Alman 4*4 e bindim haliyle hepsinin ortamına girdim (sanayi) hiç elinde çıktıyla gelen görmedim .. giren yer belli çıkan yer belli siz burayı kaçırıyosunuz ben araçların orjinal hali ile kullankmından bakımından tamirinden bahsetmedim hiç bizim olayımız zaten...
  15. matchplus

[emoji106][emoji106][emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. matchplus

Ben tecrübe etmediğimi öğrendim demem!!(dikkat çekiyorum)[emoji1] Aracın üzerine stiker bile yapıştırsan değişiklik yapmış olursun..kaldıki modifiyeden bahsediyoruz arcın fabrika verileri değişiri tartışmanın mantığı yokki . Tornavida tutmayı bilmeyen adamın eline anahtar veripte yaptı oldu...
  17. matchplus

Sondaki ünlemler dikkat çekmek içindi ..anlattıklarımın hiçbiri aracın kullanım kitapçığında yazmaz zaten hiçbir offroad uygulamasıda yazmaz bunların tümü araştırma ve uygulama ile edinilen tecrübelerdir..siz hiç bi aracı offroad modifiyesi yapmamışsınız ki herşey için teknik veriler var...
  18. matchplus

Teknik veriler aracı fabrikasyon tutar unutmayın !! Biz kamyoneti arazi aracı haline getiren aksesuar ve modifiye ekipmanlarını konuşuyoruz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. matchplus

Yanlız bişeyi düzeltmek isterim komforda kaybınız olmadığı gibi güvenliğinizde artıyor ..görseline bişey diyemem zevk meselesi ama şunu söyleyim aksesuarın başlangıç noktası[emoji6] bence mt kullanılmıyacaksa sizin araçlarda yükseltmeye gerek yok şnorkel ve sepet ve led bar yeterli.. Zehir tam...
  20. matchplus

Kasa çok iri olduğu için 265 çokda heybetli durmaz bence o yüzden yükseklik sordum yanak yüksekliği 70 az gibi bi arkadaşım hilüxe (yeni) 275/85/16 taktı anca oldu diyebilirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR