Arama sonuçlarınız

1. matchplus

Bolu Aladağ 24-25 Aralık Kampı

Kış kampı istiyorsanız elbette biraz üşüyeceksiniz.. Benim gibi keyfinize düşkünseniz ısınma için fikirler verebilirim çook sıcak bi uyku sizi bekliyor [emoji1] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. matchplus

Ayrıca yanınızda 2 kutu kırmızı yada fosforlu açık renk boya alın yürüyüş yapmak isterseniz kaybolmazsınız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. matchplus

Doğayla baş başa kalmak isteyip yaban hayvanlarını kafaya takmak çokta mantıklı gelmedi bana..defalarca gittim kaldım bkaç defada ormnda gece yürüyüşü yaptık -23 gördüm kar fena..ekibinize ekipmanınıza ve kendinize güveniyorsanız ormana zarar vermeden ateş yakabileceğiniz sote biyer tercih edin...

4. matchplus

Prado Almaya Adım Adım

Yahu arkadaş halen diff delinmesi diyosun kim dedi sana bunu get takarken ne alaka Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. matchplus

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Competus 5 para etmez diyelim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. matchplus

Prado Almaya Adım Adım

Bide ben anlamıyorum sana hemen taktır diyolar neye dayanarak diyolar anlamıyorum yükseltmeden mümkün değil olmaz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. matchplus

Prado Almaya Adım Adım

Yahu rotçudaki işin 15 bilemedin 20 dkka başkada bi işin yok diff nasıl deliniyor onu anlamadım..belki ön şaftın kafasını mafsallıya çevirmen gerekebilir zamanla.. Bende şuan 2.2 frontera var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. matchplus

Prado Almaya Adım Adım

Sürtme yapar tam turlarda ayrıca çamurda çok rahatsız olursun taktır artık şu getleri sandığı açma vakti geldi geçiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. matchplus

Discovery 2 Almak Istiyorum.

D1 le d2 nin teknik ayrıntılarına girmeden bile hiç anlamayan biri bakınca aradaki farkı zaten görür..gönül neleri isterde herşey imkanlar ile alakalı değilmi?benim yorumumda kastım şuydu sırf fiyatı uygun diye d2 alıp sonra 20 bin harcayip araçtan tiksineceğime fiyatı uygun görünen d 2 nin...

10. matchplus

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Facebook ta frontera sayfasına bu soruyu yöneltirseniz daha hızlı cevap alırsınız burda hayat yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. matchplus

1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

Abi senin yorumlar şahane ya[emoji1] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. matchplus

Merhaba hocam bahsettiğiniz ilginizi çekmeyeceğini söylediğiniz + ları standart bi aracı aldıktan 3-5 ay sonra tek tek isteyeceksiniz bu segmentte ki birçok araç offroad donanımı ile donatılmıştır ve standart olanından daha çok talep görür.. Arazi aracı almak otomobil almaktan daha zordur ve hiç...

13. matchplus

Kesinlikle katılıyorum [emoji106][emoji106]ilandaki araçta gayet düzgün bi araç.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. matchplus

Prado Almaya Adım Adım

Ali dayım bitanedir ama aynı fiyata kumho dururken falken de alınmaz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. matchplus

Prado Almaya Adım Adım

Pahalı olmasın diyosan kumho at 51 al Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. matchplus

Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi)

Stepnenin ayağını güçlendirip 2 mlm profille şuan ki ayağa kadar uzatıp aracın genişliğinin biraz içinde kalacak şekilde iskelet kurun sonra lastiğide içine alacak şekilde dolabı dizayn edin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. matchplus

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ben senin üzerine 2 zj bi frontera aldım hepsini de yükselttim[emoji1] taktır artık şu getleri git 255/70 15 taktır bi heybetlensin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. matchplus

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

Huylancak bile yok adam çankayalı ben bi evde 5 tane olanını biliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. matchplus

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

Şaka yaptım yahu evet diri duruyor km de düşük ama yakından ne çıkar bilemeyiz..keşke benim olsaaaa [emoji1] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. matchplus

2005 Jeep Liberty 3" Yükseltme Ve Kumho At51 Uygulaması

Fiber le nasıl oluyormuş ilk defa duydum fiber darbeleri emicek güçte değilki ployamid poliüretan teflon alüminyum bu tarz malzemeden yapılır benim bildiğim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR